PLUG-IN HYBRID

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Sådan fungerer en plug-in-hybrid.

En plug-in-hybrid drives både af en forbrændingsmotor og en elmotor, som gnidningsløst arbejder sammen. Takket være plug-in-hybridens forbrændingsmotor behøver De aldrig bekymre Dem om bilens rækkevidde, da motoren overtager, hvis batteriet løber tør, simpelthen en jævn interaktion mellem to motorer, der giver Dem køreglæde kilometer efter kilometer. Her kan De se alle vores plug-in hybrid modeller.

BMW 330e Sedan.

Den nye BMW 330e Sedan sætter en ny standard for plug-in-hybrider. Den historiske køreglæde er konstant nærværende, men nu tillige toppet med den nyeste teknik, i kabinen såvel som under hjelmen. Føl trykket, når De accelererer fra 0-100 km/t på 6 sekunder, og nyd den nye og kraftfulde TwinPower Turbo-benzinmotor. Intet mindre end 252 livlige hestekræfter, som problemfrit kombineres med en højeffektiv elmotor. Rækkevidden er siden forgængeren blevet fordoblet og er nu kommet op på 60 km.*

Sammen med BMW eDrive og BMW Efficient-Dynamics-teknikken får De præstationer og køreegenskaber i verdensklasse. Med BMW 330e xDrive Sedan får De desuden firhjulstræk, som giver en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Inde i bilen er De omringet af bilens elegance og luksus med intelligente hjælpesystemer og de nyeste digitale løsninger.

Sæt nye mål. Med en rent elektrisk rækkevidde på op til 60 km står BMW 3-serie plug-in-hybrid Sedan modeller* for fremtidsorienteret mobilitet. Den nødvendige energi lagres i højvoltsbatteriet, der hurtigt og let kan oplades via en almindelig 230 V-stikdåse i hjemmet eller med en BMW i Wallbox fra det omfattende BMW Charging produkt- og serviceudbud. Når du er på farten, har du adgang til ChargeNows fintmaskede netværk af ladestationer.

Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

BMW 330e Touring.

Som den første BMW Touring med hybrid teknologi forener BMW 330e og BMW 330e xDrive Touring maksimal køreglæde med kraftigt nedbragt kuldioxidudslip.

Bliv en del af det banebrydende koncept BMW eDrive, hvor elmotor, batteri og intelligent energistyring til sammen skaber næsten lydløs og udslipsfri køreglæde i op til 60 km*.

Den intelligente hybridfunktion udregner desuden hvornår det er på tide at skifte kraftkilde. Sammen med forbrændingsmotoren får De en systemeffekt på 225kW (292 HK) med enestående bundtræk, som garanterer en sportslig køreoplevelse udover det sædvanlige. Læg dertil et prisvindende infotainmentsystem og rejsen bliver en oplevelse.

Ved hjælp af det medfølgende særlige ladekabel eller en særlig wallbox kan bilen nemt og bekvemt oplades hjemme og har igen fuld batterikapacitet efter ca. 02:50 (wallbox) til 04:30 timer (almindelig stikkontakt). Bilens ladetilslutning, der er tætnet mod miljøpåvirkninger, er placeret bag en klap i forreste venstre sidevæg.

Ved opladning ude. BMW Charging gør det nemt, komfortabelt og sikkert for føreren at oplade bilen ved offentlige ladestationer. Ved hjælp af CHARGE NOW's webside, CHARGE NOW App eller direkte i navigationssystemet finder føreren passende ladestationer i ind- og udland. Adgang uden kontanter med BMW Charging kort eller app-godkendelse med månedlig afregning skaber en gnidningsfri og brugervenlig ladeoplevelse.

*Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

BMW 530e Sedan.

Takket være kombinationen af en kraftig benzinmotor, et højvoltsbatteri og en elmotor med BMW eDrive-teknologi overbeviser BMW 5-serie plug-in-hybrid Sedan med en imponerende performance – og det endda ved et lavere brændstofforbrug og en reduceret CO2-udledning.

Med en opdateret intelligent transmission får De en elektrisk rækkevidde på op til 61 km*, som sammen med forbrændingsmotoren giver 292 HK og en køreoplevelse ud over det sædvanlige, uanset om De vælger baghjulstræk eller xDrive.

Med Charging Assistant og den intelligente BMW ConnectedDrive energistyring får De hjælp til opladningen og til at sikre et lavt energiforbrug. Connected Charging giver desuden ekstra fordele til førere af den effektive business-sedan.

*Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

BMW 545e xDrive.

Den nye BMW 545e xDrive Sedan imponerer ved sin ydeevne kombineret med det meget lave forbrug af energi:

 • CO2 udledning (kombineret) 53 - 49 g / km)
 • Brændstofforbrug (kombineret) 2,3 - 2,2 l / 100 km.
 • Strømforbug (kombineret) 16,3 - 15,8 kWh / 100 km.
 • Rækkevidde ved eldrift (kombineret) op til 57 km

BMW 545e xDrvie Sedan er udstyret med en synkron elmotor, der leverer en effekt på 80 kW / 109 hk, der kombineres med en seks-cylindret benzinmotor med BMW TwinPower Turbo-teknologi og 210 kW / 286 hk, hvilket sammen genererer en samlet systemydelse på 290 kW / 394 hk. Kraften fordeles efter behov til alle fire hjul via en 8-trins Steptronic gearkasse og det intelligente BMW xDrive firehjulstræk.

Maksimalt systemmoment er 600 Nm, og tophastigheden nås ved 250 km/t, mens en hastighed på 140 km/t er mulig ved rent elektrisk drift. Fra stilstand accelererer den nye BMW 545e xDrive til en hastighed på 100 km/t på kun 4,6 sekunder.

Således udmærker BMW 545e xDrive sig klart som den mest dynamiske af alle BMW sekscylindrede plug-in-hybrider.

BMW 530e Touring.

Meget avanceret og yderst funktionel. Takket være kombinationen af en kraftig benzinmotor, et højvoltsbatteri og en elmotor med BMW eDrive-teknologi overbeviser BMW 5-serie Touring Plug-in-hybrid med en imponerende performance – og det endda ved et lavere brændstofforbrug og en reduceret CO2-udledning.

BMW 530e Touring mestrer en elektrisk rækkevidde på op til 57 km* Sammen med den kraftige forbrændingsmotor får De 292 HK ren køreglæde på vejene.

Med Charging Assistant og den intelligente BMW ConnectedDrive energistyring får De hjælp til opladningen og til at sikre et lavt energiforbrug. BMW Connected Charging giver desuden ekstra fordele til førere af den effektive business-Touring.

*Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

BMW X1 xDrive25e.

BMW X1 xDrive25e - endnu et eksempel på BMWs filosofi omkring hybridtankegangen. Kombinationen af en effektiv forbrændingsmotor og en moderne elmotor gør BMW X1 plug-in-hybrid til en smart og effektiv bil, som kan køre 52 km* udelukkende på elektrisk strøm.*

Det rummelige og behagelige interiør er ligesom det ydre meget typisk for BMWs design, og udtrykket ånder kvalitet og køreglæde.

Det faktum, at BMW X1 plug-in-hybrid også er firehjulstrukket, har et bagagerum på 450 liter og kan bestilles med en trækkrog gør det også til en praktisk bil - det er hybridtankegang for BMW.

*Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

BMW X3 xDrive30e.

Med BMW X3 xDrive30e får De det bedste fra to verdener: En elektromotors dynamik og effektivitet kombineret med en forbrændingsmotors rækkevidde og komfort. En plug-in hybrid som SUV, der byder på en manøvredygtig køreoplevelse med intelligente teknologier og dynamisk accelerationsevne.

 • CO2 udledning (kombineret) 50 g/km.
 • Forbrug (kombineret) 2,2 l / 100 km
 • Energiforbrug (kombineret) 19,3 kWh/ 100 km
 • Rækkevidde ved eldrift (kombineret) 47 km

*Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

BMW X5 xDrive45e.

Med en rent elektrisk rækkevidde på 87 kilometer sætter BMW X5 Plug-in-Hybrid nye standarder.

Det opnås ved hjælp af BMW Plug-in-Hybridkonceptet, hvor den intelligente energistyring spiller en central rolle. Den koordinerer samspillet mellem alle drivlinjekomponenterne og optimerer hybridmotorens virkningsgrad med sin fremsynede driftsstrategi. Det gør den bl.a. ved at bruge navigationsdata til at beregne, hvor det er bedst at aktivere elmotoren, og hvilke strækninger der er bedst egnet til opladning af elmotorens højvoltsbatteri.

BMW X5 xDrive45e råder desuden over forskellige drifitstilstande, som giver Dem gode muligheder for at påvirke bilens reelle brændstofforbrug. Højvoltsbatteriet kan oplades i en Wallbox og med offentlige ladestationer, når De er på farten.

*Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

BMW X2 xDrive25e.

Med sin topmoderne plug-in-hybridmotor matcher BMW X2 xDrive25e de største krav til køredynamik og effektivitet. Kombinationen af en eDrive-elmotor og en 3-cylindret benzinmotor resulterer i en imponerende ydeevne og leverer den køreglæde, der er så typisk for BMW. Ved ren eldrift kører bilen endog emissionsfrit lokalt.

 • CO2 udledning (kombineret) g/km *41-38
 • Forbrug (kombineret) km/liter *55,5 - 58,8
 • Strømforbrug (kombineret) kWh/100 km 20,1 - 19,4
 • Tankindhold (ca.) 36 liter
 • Rækkevidde ved eldrift (kombineret) 50 km
 • Ladetid for HV-batteri ved 3,7 kW/16 A BMW i Wallbox (100%) 3,2 timer

*Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

BMW 230e xDrive & BMW 225e xDrive Active Tourer

Med BMW 230e xDrive og BMW 225e xDrive Active Tourer får du glæde af bæredygtig mobilitet og en fantastisk køredynamik med op til 240 kW/326 hk og et drejningsmoment på 477 Nm (BMW 230e xDrive). BMW 2-serie Active Tourer som plug-in-hybrid lanceres i sommeren 2022.

BMW 2-serie Active Tourer plug-in-hybridbiler kombinerer fremragende forbrugsværdier med BMW typisk køredynamik. Og takket være den nyeste BMW eDrive teknologi i 5. generation kan du køre op til 80 kilometer udelukkende på strøm og udledningsfrit lokalt i din BMW 2-serie Active Tourer med hybridmotor.

*Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

BMW 745e.

Med BMW 745e Plug-in hybrid forener De det bedste fra to verdener: de imponerende præstationer fra den 6-cylindrede motor og den innovative effektivitet fra den nyeste generation af højvoltsbatterier.

En central komponent i hybriddrivlinjen er den innovative E-motor, der er integreret i automatgearkassen med 8 gear. Det giver mulighed for 100% elektrisk kørsel i op til 58 km og med en hastighed på op til 140 km/t.

BMW 745e Plug-in-hybrid. 286+113 hk. Forbrug 35,7-50,0 km/l. CO2 44-64 g/km. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne.

*Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure).

GENERELT.
 
Motor
Den innovative plug-in-hybrid-motor kombinerer en effektiv forbrændingsmotor med en kraftig elmotor. Den særligt høje systemydelse, der opnås derved, byder på forbrændingsmotorens muligheder for komfortabel langfart og giver dig samtidig mulighed for emissionsfri lokalkørsel.
 

BMW Charging.

BMW Charging giver førere af el- og hybridbiler mulighed for hurtigt og let at finde, anvende og betale på offentlige ladestationer i ind- og udland. Netværket af ladestationer vokser hele tiden, og stationerne vises i navigationssystemet, i appen og online på websitet.

 

Intelligent energistyring.

Den intelligente energistyring er en af de vigtigste søjler i BMW eDrive-konceptet. Dette system koordinerer samspillet mellem alle de forskellige komponenter i drivlinjen og elmotoren for at opnå den størst mulige effektivitet med stor køredynamik.

 

eDrive Zones.

Hver eneste dag året rundt arbejder BMW på at komme morgendagens mobilitet et skridt nærmere. Med innovative digitale tjenester som BMW eDrive Zones og bonusprogrammet BMW Points, der vil være tilgængelige fra 2020, arbejder vi på at skabe innovative veje. På den måde får vi endnu mere ud af hver eneste meter, som De effektivt tilbagelægger i Deres bil.
 

BMW Maps - Connected Charging.

Med serviceydelserne fra Connected Charging får De det bedste ud af Deres plug-in-hybrids elektriske rækkevidde. Allerede når Debegynder at planlægge Deres køretur fortæller systemet pålideligt om de nærmeste offentlige ladestationer på Deres rute, og De får på forhånd information om f.eks. deres tilgængelighed og den ladestrøm, der udbydes.

Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse. Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

* Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj