THE 3.

Den nye BMW 3-serie Touring kombinerer innovation, funktionalitet og sportslig dynamik til perfektion. Som en ægte atlet blandt allroundmodellerne vækker den begejstring med sine højeffektive BMW TwinPower Turbo-motorer, perfekt afstemte undervognskomponenter og avancerede assistentsystemer med en køredynamik, der ikke fås bedre i dette segment. Disse suveræne egenskaber kommer til udtryk, selv når bilen holder stille. Med innovative løsninger til kabinen og den intelligente, digitale BMW Personal Assistant kan den løse mange opgaver for Dem, hvis De ønsker det – så De får tid til det, der virkelig betyder noget her i livet.

INNOVATIVE FUNKTIONER I BMW 3-SERIE TOURING.

Lige meget om det er en familieferie, en weekendtur eller en indkøbstur – med BMW 3-serie Touring er der garanti for masser af komfort. En lang række innovative opbevarings- og fralægningsmuligheder i kabinen og bagagerummet giver nemlig plads til alt det, som du gerne vil have med. Hvis der skal være plads til omfangsrig bagage, kan bagsædet lægges ned helt automatisk ved at trykke på en knap, så bagagerumspladsen bliver tre gange så stor i løbet af få sekunder. Også tunge bagagestykker kan opbevares sikkert på bagagerumsbunden takket være de innovative antiskrid-skinner, der automatisk hæves og fastholder bagagen, når bilen begynder at køre. Og takket være den innovative komfortadgang kan bagklappen åbnes og lukkes, uden at du behøver røre ved den – du skal blot bevæge foden under bageste kofanger. Disse og mange andre udstyr gør BMW 3-serie Touring til det mest sportslige pladsvidunder i sin klasse.
Mange anser BMW 3-serien for at være BMW’en over alle BMW’er. Med den syvende generation af BMW 3-serien begynder der et nyt kapitel i BMW's designsprog. De klare former og poetiske flader giver den "medfødte" dynamik et moderne udtryk. Den nye BMW 3-serie repræsenterer en modig nyfortolkning af kendte designtemaer.
 

Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design

ASSISTENTSYSTEMER I BMW 3-SERIE TOURING.

BMW 3-serie Touring har en klar målsætning om at få Dem sikkert frem til Deres destinationer – og om at give Dem sportslige køreoplevelser. Desuden giver Driving Assistant Professional og Parking Assistants intelligente køreassistentsystemer allerede mulighed for delvist automatiseret kørsel. Ud over den aktive hastighedsregulering med Stop&Go-funktion inkl. afstands-, fodgænger- og cyklistalarm med bremseaktivering kan De f.eks. også få hjælp af styre- og vognbaneassistenten ved hastigheder op til 210 km/t. Parkeringsassistenten, der selv kan køre ind på og ud fra parkeringspladser, og den automatiske bakassistent baner ligeledes vejen frem mod autonom kørsel. For optimal komfort og maksimal sikkerhed – i alle køresituationer.
 
 

Allerede i front, inden det går løs: BMW 3-serie Touring ligger nummer et i sin klasse, når det kommer til performance og køredynamik. Det sørger kraftige BMW TwinPower Turbo-motorer for med maksimal køreglæde allerede i det lave omdrejningsområde takket være deres hurtige reaktionsevne. De har altid mulighed for at vælge, hvor sportsligt det må være: Med Driving Experience Control kan den adaptive M undervogn og Steptronic-sportsgearkassen indstilles individuelt fra en komfortabel, glidende kørestil til en udpræget sportslig kørestil. I baggrunden sørger M sportsdifferentialet (ekstraudstyr) sammen med det variable sportsstyretøj for optimale manøvreringsegenskaber og meget smidige køreegenskaber.

ATLETISK MUSKELBUNDT.

BMW M340i xDrive Tourings og BMW M340d xDrive Tourings design.

Spændende allerede inden man stiger ind: BMW M340i xDrives og M340d xDrive Tourings moderne og dynamiske design kombinerer kraft og æstetik i hver eneste detalje. Eksklusive designdetaljer i progressiv Cerium Grey Metallic, som rammen og ribberne på den markante BMW nyre, understreger bilens sportslige gener.

Og interiøret er mindst lige så sporty: Udstyr som de ergonomiske sportssæder og det eksklusive M læderrat i kombination med eksklusive materialer skaber et ægte sportsvognscockpit, der vil få gåsehuden frem.

BMW 3-SERIE TOURING SOM PLUG-IN-HYBRID.

Som den første BMW Touring med hybrid teknologi forener BMW 330e og BMW 330e xDrive Touring maksimal køreglæde med kraftigt nedbragt kuldioxidudslip. Bliv en del af det banebrydende koncept BMW eDrive, hvor elmotor, batteri og intelligent energistyring til sammen skaber næsten lydløs og udslipsfri køreglæde i op til 60 km*.

Den intelligente hybridfunktion udregner desuden hvornår det er på tide at skifte kraftkilde. Sammen med forbrændingsmotoren får De en systemeffekt på 225kW (292 HK) med enestående bundtræk, som garanterer en sportslig køreoplevelse udover det sædvanlige. Læg dertil et prisvindende infotainmentsystem og rejsen bliver en oplevelse.

Mere om plug-in-hybriden:

  • Xtraboost-funktion for adrenalinfyldt køreglæde.
  • Bagagerumsplads med en maksimal volume på 1.420 liter med ryglænet nedfældet.
  • Fjerde generations batteriteknologi.
  • Trækkrog som tilvalg til begge modeller.

1135kW (184 hk) ved drift med forbrændingsmotor + op til 83kW (113 hk) ved eldrift.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

HillerødNy lokation
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj