BMW 5-SERIE TOURING.

Imponerende køredynamik, sporty design, maksimal komfort – BMW 5-serie Touring er et ægte mesterværk i klassen. Avanceret teknologi, funktionalitet i topklassen og en god portion sportslig dynamik. En fleksibel allrounder med masser af plads til alle Deres gøremål. Og garanti for køreglæde, som løfter komforten i businessklassen til et helt nyt niveau.

ATTRAKTIVE DESIGNHØJDEPUNKTER.

BMW 5-serie Touring sætter nye sportslige standarder. Den lange hjulafstand og den langstrakte motorhjelm understreger, hvor suveræn den er, mens præcise konturer og reducerede flader sikrer en moderne fremtoning.
 
Især BMW nyren og BMW laserlyset tilfører fronten en dynamisk og innovativ karakter. Forlygterne er forbundet direkte med nyren, så bilens bredde understreges yderligere.
 
Alt i alt skaber det et helt særligt og sportsligt elegant udtryk, der præger bilen helt frem til bagkofangerens sporty udstødningsrør.

"Sporty køreegenskaber, exceptionel komfort og et koncept med mest mulig funktionalitet og nyttige assistentfunktioner gør BMW 5-serie Touring til et allroundtalent."

Adrian van Hooydonk, Chef for BMW Group Design.

EN STILSIKKER TOPATLET.

BMW 5-serie Touring imponerer med moderne, sporty og elegant styling. Den harmoniske balance mellem æstetik og sportslighed fanger straks beskuerens blik.

Hver eneste detalje vidner om den ekstreme præcision og tårnhøje kvalitet, der gennemsyrer bilen fra inderst til yderst.

Alle udstyrsdetaljer er designet med henblik på at levere den bedst mulige funktion og maksimal betjeningskomfort. Til business og privat brug – der er intet alternativ til succes med stil.

BMW 530e TOURING.

BMW 5-serie Touring som innovativ og effektiv plug-in-hybrid.

Meget avanceret og yderst funktionel. Takket være kombinationen af en kraftig benzinmotor, et højvoltsbatteri og en elmotor med BMW eDrive-teknologi overbeviser BMW 5-serie Touring Plug-in-hybrid med en imponerende performance – og det endda ved et lavere brændstofforbrug og en reduceret CO2-udledning. Med Charging Assistant og den intelligente BMW ConnectedDrive energistyring får De hjælp til opladningen og til at sikre et lavt energiforbrug. BMW Connected Charging giver desuden ekstra fordele til førere af den effektive business-Touring.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj