BMW 5-SERIE TOURING.

Imponerende køredynamik, sporty design, maksimal komfort – BMW 5-serie Touring er et ægte mesterværk i klassen. Avanceret teknologi, funktionalitet i topklassen og en god portion sportslig dynamik. En fleksibel allrounder med masser af plads til alle Deres gøremål. Og garanti for køreglæde, som løfter komforten i businessklassen til et helt nyt niveau.

 

UDVIKLET TIL PERFEKTION.

BMW 5-serie Touring vil ikke nøjes med det næstbedste. Det er derfor kun logisk, at bilen også lægger sig i spidsen for segmentet, når det drejer sig om acceleration og CO2-udledning. Derudover giver det god mening, at den intelligente automatiske start/stop-funktion fejrer premiere i BMW 5-serie. Funktionen standser kun motoren, hvis stilstanden forventes at vare en bestemt mængde tid.

Takket være den øgede anvendelse af letvægtsmaterialer som aluminium og moderne aluminiumlegeringer vejer femte generation af BMW 5-serie Touring op til 100 kg mindre end forgængeren. Intelligent letvægtskonstruktion sikrer også god balance i bilen med vægten fordelt ligeligt på akslerne samt et lavere tyngdepunkt. Resultatet er ekstremt dynamiske køreegenskaber.

 

 

"Sporty køreegenskaber, exceptionel komfort og et koncept med mest mulig funktionalitet og nyttige assistentfunktioner gør BMW 5-serie Touring til et allroundtalent."

Adrian van Hooydonk, Chef for BMW Group Design.

EN STILSIKKER TOPATLET.

BMW 5-serie Touring imponerer med moderne, sporty og elegant styling. Den harmoniske balance mellem æstetik og sportslighed fanger straks beskuerens blik. Hver eneste detalje vidner om den ekstreme præcision og tårnhøje kvalitet, der gennemsyrer bilen fra inderst til yderst. Alle udstyrsdetaljer er designet med henblik på at levere den bedst mulige funktion og maksimal betjeningskomfort. Til business og privat brug – der er intet alternativ til succes med stil.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os