BMW X2.

Helt unik. Ekstremt exceptionel. BMW X2 toner rent flag omkring sine sporty ambitioner fra første meter. Med sit knivskarpe design leverer den dynamiske og smidige køreegenskaber, der er helt uden sidestykke i klassen. Kabinens kvalitetsmaterialer og de mange innovative teknologier medvirker ligeledes til, at denne udtryksfulde model kan indvarsle en ny tid. Er De klar?

STADIG HELT SIN EGEN.

BMW X2 kører sine helt egne veje – og er ikke bange for at vise det. Bilens udadvendte formgivning og dynamiske konturer giver den karakter som en ekstremt sporty coupé. Samtidig sikrer de imponerende proportioner og det unikke, innovative design en helt igennem fantastisk fremtoning. Perfekt til Dem, der er klar til at gå nye veje.

Med BMW X2 har vi gjort det enklere end nogensinde at vælge og udstyre din bil, præcis som De vil have den.

 
 

ALTID ET SKRIDT FORAN.

Takket være de innovative BMW Connected+-tjenester via BMW Connected-appen har De altid den bedst mulige forbindelse mellem Deres smartphone og bilens teknologi i BMW X2. Hvad enten De planlægger et møde og en rute og sender dem til bilens navigationssystem, deler Deres nuværende position med andre eller ønsker at få vist den resterende strækning fra bilen og hen til destinationen på Deres smartphone. Forestil Dem en app, som gør livet lettere – BMW Connected gør det muligt.

 

GIVER STATUS QUO BAGHJUL.

Stærke motorer. Direkte styretøj. M sportsundervogn som ekstraudstyr. Knivskarpt styretøj, der sætter helt nye standarder for bilklassen, for begejstrende køredynamik og for smidige køreegenskaber – hvad enten De har brug for hurtig acceleration, tilbagelægger store afstande eller nyder bilen på snoede landeveje. Og med firehjulstrækket BMW xDrive, der fås som ekstraudstyr, kan De opnå endnu mere af det hele. Firehjulstrækket giver den nye BMW X2 endnu bedre vejgreb og stabilitet, så De kan mestre selv meget skarpe sving uden at miste følelsen af at køre på skinner. Stigende puls inkluderet – er De klar?

Der er meget lidt, som kan holde BMW X2 tilbage. Og da slet ikke, når den udstyres med de mange tilbehørskomponenter. Uanset hvor turen går hen, så er bilen klar til at levere. Oplev det praktiske kvalitetstilbehør – så er De også klar til at tage kampen op mod hverdagen.

ELEKTRIFICERENDE KØREGLÆDE.

BMW X2 xDrive25e.

Med sin topmoderne plug-in-hybridmotor matcher BMW X2 xDrive25e de største krav til køredynamik og effektivitet. Kombinationen af en eDrive-elmotor og en 3-cylindret benzinmotor resulterer i en imponerende ydeevne og leverer den køreglæde, der er så typisk for mærket. Ved ren eldrift kører bilen endog emissionsfrit lokalt.

Hybridspecifik instrumentkombination.

Med den hybridspecifikke instrumentkombination har De altid det fulde overblik over de relevante oplysninger om den innovative plug-in-hybridmotor. De kan f.eks. aflæse både elmotorens effektindikator og ladestatusindikatoren samt den rent elektriske og blandede rækkevidde.

Connected eDrive Services.

Connected eDrive Services er forudsætningen for at kunne benytte den digitale mobilaasistent BMW Connected i bilen og de intelligente ConnectedDrive-tjenester, der holder Dem forsynet med bl.a. nyheder og underholdning. De har mulighed for at anvende udvalgte smartphonesapps i bilen samt adgang til BMW ConnectedDrive Store.

eDrive -indstillinger.

Med eDrive-knappen kan De til enhver tid vælge mellem køreprogrammerne AUTO eDrive, MAX eDrive og SAVE BATTERY. Dermed er det nemt og hurtigt at indstille plug-in-hybriden til forskellige køresituationer. Ved start er indtililngen AUTO eDRIVE altid valgt, hvor der er et optimalt samspil mellem forbrændingsmotoren og elmotoren.

Ladedæksel inkl. ladestatus.

Ved hjælp af det medfølgende standardladekabel eller en BMW Wallbox kan bilen nemt og bekvemt oplades hjemme og har igen fuld batterikapacitet efter få timer. Bilens ladetilslutning, der er tætnet mod miljøpåvirkninger, er placeret bag en klap i forreste venstre side.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj