BMW X5.

BMW X5 er født til at være nummer et og henvise konkurrenterne til de sekundære placeringer. Det ranke, kraftfulde og elegante design toner rent flag. Den store dobbeltnyre er et klart visuelt statement om, hvad der vil ske, når motoren tager en dyb indånding. Samtidig lyser det ud af forlygterne i X design, hvem der har en naturlig førsteret til førerpladsen. Med nye teknologier om bord er De sikret endnu større sikkerhed og altid maksimal køredynamik, uanset hvor vejen går hen. BMW X5 ved præcis, hvor den vil hen, og hvordan den når frem som nummer et.

FØRENDE I KLASSEN.

Typisk BMW X5 – hver eneste detalje rummer et statement. Frontpartiet med den store dobbeltnyregrill med let heksagonalt design, de karakteristiske forlygter og de store luftindtag taler alle samme tydelige sprog: Ren viljestyrke på 22-tommer fælge.

Takket være panoramaglastaget Sky Lounge viser kabinen sig altid frem i det helt rette lys. Eksklusive glasdetaljer vidner om stil og præcision, og Ambient Light-kabinelyset sørger for at skabe den rette stemning. En stemning, som kan underbygges med individuel elegance ved hjælp af de fire forskellige, naturlige dufte fra Ambient Air Package.

 

"Den nye BMW X5 har alle de kvaliteter, der kendetegner BMW X familien. Fjerde generation af succesmodellen er den til dato mest kraftfulde, hvad angår designsprog og moderne udtryk. Den grundlægger et helt nye X designsprog, der er domineret af robusthed, klare linjer og præcision. Det nye kabinedesign emmer af endnu mere luksus og brugervenlig betjening."

Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design.

PERFEKT OPGAVESTYRING.

Bagagerummet på BMW X5 er vært ved en helt ny oplevelse af komfort. Øverste og nederste del af bagklappen kan åbnes og lukkes fuldt eldrevet og skaber dermed perfekte adgangs- og læsseforhold. Kombineret med funktionen komfortadgang kan bagklappen betjenes med en målrettet bevægelse med foden under bagkofangeren.

Bagagerumspakken sørger for orden og sikkerhed. Når bagklappen åbnes, kører den eldrevne bagagerumsafdækning automatisk tilbage og forsvinder under gulvindsatsen, når De trykker på knappen, og med de justerbare bagagerails er det nemt at holde bagagen sikkert på plads.

Perfekte tilslutningsteknologier holder Dem ajour. BMW X5 er udstyret med nyeste generation af tilslutningsteknologier fra BMW. Intelligente digitale tjenester og assistentsystemer skaber en perfekt forbindelse med verden omkring Dem og sikrer Dem maksimal komfort og den bedst mulige sikkerhed takket være den brugervenlige betjening.

BMW X5 SOM PLUG-IN-HYBRID.

Med en rent elektrisk rækkevidde på 87 kilometer sætter BMW X5 Plug-in-Hybrid nye standarder. Det opnås ved hjælp af BMW Plug-in-Hybridkonceptet, hvor den intelligente energistyring spiller en central rolle. Den koordinerer samspillet mellem alle drivlinjekomponenterne og optimerer hybridmotorens virkningsgrad med sin fremsynede driftsstrategi. Det gør den bl.a. ved at bruge navigationsdata til at beregne, hvor det er bedst at aktivere elmotoren, og hvilke strækninger der er bedst egnet til opladning af elmotorens højvoltsbatteri. BMW X5 xDrive45e råder desuden over forskellige drifitstilstande, som giver Dem gode muligheder for at påvirke bilens reelle brændstofforbrug. Højvoltsbatteriet kan oplades i en Wallbox og med offentlige ladestationer, når De er på farten.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj