REN KØREGLÆDE - HELT BOGSTAVELIGT.

Jan Nygaard AS - Miljøpolitik.

Hos Jan Nygaard AS sælger og servicerer vi BMW og MINI, biler som i deres livscyklus indvirker på det globale miljø. Vi er derfor også bevidst om vores ansvar over for det eksterne miljø i forbindelse med driften af virksomheden.

Miljøledelsen hos Jan Nygaard AS afspejler BMW og MINI´s høje globale engagement på miljøområdet. For eksempel genanvendes 98 % af en BMW og MINI til at lave nye biler. BMW Group er endvidere en af de fremmeste eksponenter vedrørende udvikling og markedsføring af holdbare og miljørigtige løsninger til persontransport, herunder også indenfor brint-, el- og hybride teknologier.

Vores målsætninger omfatter:

  • Valg af leverandører, processer, råvarer og hjælpestoffer under hensyntagen til disses påvirkning af miljøet.
  • En styrkelse af miljøledelsessystemet med henblik på at forbedre miljøpræstationen. Vi har fokus på papirforbrug, energiforbrug, vandforbrug og spildevandsproduktion samt på håndtering og sortering af affald og brug af kemiske hjælpestoffer.
  • Forebyggelse af forurening både gennem den strategiske og praktiske styring af driften.
  • Løbende vurdering af sundheds- og miljøskadelige kemiske hjælpeprodukter med henblik på at finde mindre farlige erstatningsprodukter.
  • Overholdelse af bindende forpligtelser, herunder myndighedskrav på miljøområdet.
  • At få alle medarbejdere på alle niveauer til at deltage aktivt i vores miljøarbejde og sørge for at de er bevidste om deres indflydelse på det eksterne miljø.
  • At bibringe den nødvendige viden og de nødvendige forudsætninger til alle medarbejderne for at arbejdet udføres miljømæssigt forsvarligt

ISO 14001.

Som forhandler af BMW & MINI er miljøet vigtigt for os og BMW. Vores værksteder er certificeret efter ISO14001 og monitorerer således vores forbrug af el, vand, varme, kemi og affald uge for uge. Og vi er ikke blege for at lægge tallene frem.

Så snart de første rapporter er udarbejdet, kan kunderne følge med både her på hjemmesiden samt i vores kundeområder.
45 af vores modeller har en CO2-udledning på 140 g/km eller endnu mindre. Og det til trods for at hovedparten af vores motorer yder 140 hk eller langt mere. Det er derfor ikke kun vores biler, vi er stolte af. Vi er også stolte af, at vi hver dag gør alt, hvad vi kan i vores forretning, for at spare på ressourcerne.

Faktiske resultater fra driften af Jan Nygaard AS.


Antal solgte biler.

12 %El forbrug.

9 %Varmeforbrug.

- 15 %Vandforbrug.

- 11 %


FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj