BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.

BMW 2-serie Active Tourer er en del af livet i storbyen, men er ligeledes perfekt til længere turer i andet tærren. Den gør sig godt på åbne pladser, hyggelige cafeer, langstrakte boulevarder, eller på vej på skiferie. Storbyens eller naturens udfordringer mestres med masser af køreglæde og fornem stil. Hvad enten turen går dynamisk gennem byens smalle gader, eller De er på vej i et mere presserende ærinde, så er dette den perfekte bil til en aktiv livsstil på farten.

SIGHTSEEING FOR FORBIPASSERENDE.

Også iøjnefaldende ved andet blik: BMW 2-serie Active Tourer imponerer fra alle vinkler og med hver eneste detalje. Frontens store dobbeltnyre og luftindtag signalerer overskud, mens LED-forlygterne fremhæver designets karakteristiske linjer. Samtidig sikrer den dynamiske profil med den skarpe, vandrette profillinje og flot svungne sideskørter BMW 2-serie et sporty og moderne look.

"BMW 2-serie Active Tourer er for mig den mest funktionelle BMW med en ny fortolkning af ren køreglæde."

Dr. Nobert Reithofer, bestyrelsesformand i BMW AG.

MODERNE STIL PÅ ALLE PLADSER.

Når De er på vej i BMW 2-serie Active Tourer, finder De rigeligt med bagageplads og suveræn fleksibilitet – faktisk helt op til 1.510 liter – så De altid er parat til nye udfordringer. Men plads er intet værd uden god adgang, og bilens store døre gør det nemt og komfortabelt at stige ind i og ud af bilen, mens bagklapautomatikken, der fås som ekstraudstyr, sikrer perfekte arbejdsforhold, når bagagen skal på plads. Her er der plads til det hele på huskesedlen.

BMW 2-serie Active Tourer forvandler bytrafikken til en oplevelse. De omdrejningsvillige, effektive motorer er altid klar til hurtig acceleration. Samtidig sørger den adaptive undervogn og de mange aerodynamiske komponenter for den bedst mulige kontakt med vejunderlaget. Med Driving Experience Control kan De skifte mellem de forskellige køreprogrammer via en enkelt knap – lige fra udpræget komfortabel til ekstremt sporty. Oplev ren køredynamik på vejen gennem storbyjunglen.

Performance. Power. Kontrol. Uanset om det er den ekstremt økonomiske, 3-cylindrede dieselmotor eller den omdrejningsvillige og momentstærke, 4-cylindrede benzinmotor, der ligger under hjelmen, så er BMW 2-serie Active Tourer altid klar til at levere sportslig performance. Og altid med silkeblød kraftoverførsel takket være den sporty afstemte 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse eller det intelligente firehjulstræk xDrive. Den sikre vej til perfekt vejgreb og endnu mere ren køreglæde.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

Ved at indsende denne formular, erkender jeg min accept af datapolitikken.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os