BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.

Bestemmer byens puls: Med glæde. Med stil. Med karakter - BMW 2-serie Active Tourer hører til i vor tids metropoler. Præcis som pladserne og caféerne, alléerne og vejkrydsene. Legende og fuld af entusiasme tager den de urbane udfordringer op og mestrer dem på imponerende vis. Uanset, om den kører dynamisk og smidigt gennem snævre gader eller viser sin alsidige og effektive side, når De har en stram tidsplan – det er den perfekte bil for dem, som altid er på farten.
 

BMW 2-serie ACTIVE TOURERs DESIGN.

Startklar til alt det, der står på din ”to do”-liste.

Den dynamiske silhuet med den horisontale fordybning og de iøjnefaldende udformede sideskørter tilfører BMW 2-serie Active Tourer en sporty og moderne karakter.
 
Den stramme udformning af proportioner og detaljer overføres gnidningsfrit til kabinen. Her sørger en horisontal placering og underopdeling af fladerne for et lyst, rummeligt interiør.
 
 

"BMW 2-serie Active Tourer er for mig den mest funktionelle BMW med en ny fortolkning af ren køreglæde."

Dr. Nobert Reithofer, bestyrelsesformand i BMW AG.

BMW 225xe ACTIVE TOURER PLUG-IN-HYBRID.

Fyldt med energi: BMW 225xe Active Tourer kombinerer gennemprøvet fleksibilitet og imponerende brændstoføkonomi med den klassiske BMW køredynamik. Takket være BMW eDrive-teknologi fra BMW EfficientDynamics er det muligt at tilbagelægge op til 53 kilometer kun ved hjælp af elmotoren – med nul lokal udledning og så godt som helt lydløst. Perfekt til turene gennem byen!

Et af kendetegnene for plug-in-hybridmodellen er det ekstremt effektive motorkoncept. Det omfatter kort fortalt en forbrændingsmotor forrest i bilen og en elmotor på bagakslen. Afhængigt af kørselsforholdene og højspændingsbatteriets ladeniveau kan begge motorer drive plug-in-hybriden hver for sig eller ved fælles kraft. Når bilen drives af forbrændingsmotoren alene, sendes kræfterne til hjulene på forakslen.

Elmotoren sender derimod sine kræfter til hjulene på bagakslen. BMW 225xe Active Tourer kan således forvandle sig til en BMW med xDrive, hvis behovet opstår.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os