THE 5.

BMW 5-serie Sedan er indbegrebet af en sporty business-sedan. Allerede ved første øjekast formidler den stilsikker sportslighed, som først og fremmest den dynamiske silhuet og det reducerede formsprog bringer til udtryk. Klare flader og præcise konturer tilfører det elegante eksteriør et moderne udtryk med teknisk flair.

Det elegante og funktionelle interiør fuldender bilens innovative ambitioner med banebrydende teknologier og sportsligt udstyr. I kombination med en imponerende køredynamik og innovative teknologier er BMW 5-serie Sedan komfortabel, suveræn og først og fremmest garant for køreglæde på højeste niveau på såvel korte som lange strækninger.

DESIGNHØJDEPUNKTER INDVENDIGT OG UDVENDIGT.

BMW 5-serie Sedan kombinerer det sportslige med det suveræne på et nyt fælles niveau – først og fremmest takket være typiske BMW proportioner som den lange hjulafstand, den langstrakte motorhjelm og den flydende taglinje.
 
Præcise konturer skaber en spændingsfyldt modsætning til reducerede flader i stramt design og skaber et moderne og puristisk udtryk.
 
Især BMW nyren og BMW laserlyset tilfører fronten en dynamisk og innovativ karakter. Forlygterne er forbundet direkte med nyren, hvilket blot understreger bilens bredde yderligere og skaber et særligt elegant udtryk, der præger bilen helt frem til bagkofangerens sporty udstødningsrør.
 
Således opstår der et både stilfuldt og sportsligt helhedsindtryk.

INTELLIGENTE KØREASSISTENTSYSTEMER.

I overhalingssporet mod fremtiden: Topmoderne assistentsystemer og Connectivity-funktioner sikrer størst mulig sikkerhed og komfort, mens innovative business- og entertainmentfunktioner underholder og informerer. Og takket være de smarte digitale tjenester er du altid optimalt opkoblet undervejs – for en ubekymret og afslappet mobilitet.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Intet er så suverænt som det individuelle valg. Derfor giver BMW 5-serie Sedan mulighed for at vælge eksklusivt og luksuriøst BMW Individual udstyr samt de imponerende aerodynamiske BMW Individual fælge 1001 I. Med de elegante lakeringer Aventurin Red, Tansanit Blue og Alvit Grey kan du tilpasse det sportslige eksteriør optimalt til dine præferencer, mens elegant hellæder i farverne Caramel, Tartufo eller Smoke White giver kabinen et helt særligt touch.

BMW 530e.

BMW 5-serie Sedan som innovativ og effektiv plug-in-hybrid.

En vedvarende topatlet. Takket være kombinationen af en kraftig benzinmotor, et højvoltsbatteri og en elmotor med BMW eDrive-teknologi overbeviser BMW 5-serie plug-in-hybrid Sedan med en imponerende performance – og det endda ved et lavere brændstofforbrug og en reduceret CO2-udledning. Med Charging Assistant og den intelligente BMW ConnectedDrive energistyring får De hjælp til opladningen og til at sikre et lavt energiforbrug. Connected Charging giver desuden ekstra fordele til førere af den effektive business-sedan.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

Ved at indsende denne formular, erkender jeg min accept af datapolitikken.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os