THE 5.

BMW 5-serie Sedan er indbegrebet af en sporty business-sedan. Allerede ved første øjekast formidler den stilsikker sportslighed, som først og fremmest den dynamiske silhuet og det reducerede formsprog bringer til udtryk. Klare flader og præcise konturer tilfører det elegante eksteriør et moderne udtryk med teknisk flair.

Det elegante og funktionelle interiør fuldender bilens innovative ambitioner med banebrydende teknologier og sportsligt udstyr. I kombination med en imponerende køredynamik og innovative teknologier er BMW 5-serie Sedan komfortabel, suveræn og først og fremmest garant for køreglæde på højeste niveau på såvel korte som lange strækninger.

DESIGNHØJDEPUNKTER INDVENDIGT OG UDVENDIGT.

BMW 5-serie Sedan kombinerer det sportslige med det suveræne på et nyt fælles niveau – først og fremmest takket være typiske BMW proportioner som den lange hjulafstand, den langstrakte motorhjelm og den flydende taglinje.
 
Præcise konturer skaber en spændingsfyldt modsætning til reducerede flader i stramt design og skaber et moderne og puristisk udtryk.
 
Især BMW nyren og BMW laserlyset tilfører fronten en dynamisk og innovativ karakter. Forlygterne er forbundet direkte med nyren, hvilket blot understreger bilens bredde yderligere og skaber et særligt elegant udtryk, der præger bilen helt frem til bagkofangerens sporty udstødningsrør.
 
Således opstår der et både stilfuldt og sportsligt helhedsindtryk.

INTELLIGENTE KØREASSISTENTSYSTEMER.

I overhalingssporet mod fremtiden: Topmoderne assistentsystemer og Connectivity-funktioner sikrer størst mulig sikkerhed og komfort, mens innovative business- og entertainmentfunktioner underholder og informerer. Og takket være de smarte digitale tjenester er du altid optimalt opkoblet undervejs – for en ubekymret og afslappet mobilitet.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Intet er så suverænt som det individuelle valg. Derfor giver BMW 5-serie Sedan mulighed for at vælge eksklusivt og luksuriøst BMW Individual udstyr samt de imponerende aerodynamiske BMW Individual fælge 1001 I. Med de elegante lakeringer Aventurin Red, Tansanit Blue og Alvit Grey kan du tilpasse det sportslige eksteriør optimalt til dine præferencer, mens elegant hellæder i farverne Caramel, Tartufo eller Smoke White giver kabinen et helt særligt touch.

BMW 530e.

BMW 5-serie Sedan som innovativ og effektiv plug-in-hybrid.

En vedvarende topatlet. Takket være kombinationen af en kraftig benzinmotor, et højvoltsbatteri og en elmotor med BMW eDrive-teknologi overbeviser BMW 5-serie plug-in-hybrid Sedan med en imponerende performance – og det endda ved et lavere brændstofforbrug og en reduceret CO2-udledning. Med Charging Assistant og den intelligente BMW ConnectedDrive energistyring får De hjælp til opladningen og til at sikre et lavt energiforbrug. Connected Charging giver desuden ekstra fordele til førere af den effektive business-sedan.

BMW 545e xDrive Sedan.

Den nye BMW 545e xDrive Sedan (kombineret brændstofforbrug: 2,3 - 2,2 l / 100 km; kombineret strømforbrug: 16,3 - 15,8 kWh / 100 km; kombineret CO2-emission: 53 - 49 g / km) har en synkron elmotor, der leverer en maksimum effekt på 80 kW / 109 hk, der kombineres med en effektiv seks-cylindret benzinmotor med BMW TwinPower Turbo-teknologi og 210 kW / 286 hk, hvilket sammen genererer en samlet ydelse på 290 kW / 394 hk. Kraften fordeles efter behov til alle fire hjul via en 8-trins Steptronic gearkasse og intelligent BMW xDrive firehjulstræk.

Maksimalt systemmoment er 600 Nm, og tophastigheden nås ved 250 km/t, mens en hastighed på 140 km/t er mulig ved rent elektrisk drift. Fra stilstand accelererer den nye BMW 545e xDrive til en hastighed på 100 km/t på kun 4,6 sekunder. Således udmærker BMW 545e xDrive sig klart som den mest dynamiske af alle BMW sekscylindrede plug-in-hybrider.

Takket være intelligent kontrolleret interaktion mellem begge drivsystemer kombinerer den nye BMW 545e xDrive det bedste fra to verdener. Det gælder ikke kun elektrisk kørsel i bytrafik og effektiv pendling mellem hjem og arbejdsplads, men udmærker sig også gennem dynamisk ydeevne og behagelig langdistancerejser. Med en rent elektrisk rækkevidde på 49 - 57 kilometer og et gennemsnitligt brændstofforbrug på 2,3 - 2,2 liter / 100 km kombinerer den nye BMW 545e xDrive køredynamik og et højt niveau af komfort med ekstremt effektiv brug af ressourcer.

Den seneste plug-in hybridmodel i BMW 5-serien er udstyret med et 400V lithium-ion-batteri, der er placeret under bagsædet for at spare plads. Med et bagagevolumen på 410 liter er transportkapaciteten på BMW 545e xDrive kun lidt mindre end de modelvarianter, der er udstyret med en konventionel motor.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj