BMW X1.

Milepæle forud: Den nye BMW X1 er kommet for at sætte nye standarder. Dens drive kommer først og fremmest til udtryk i det atletiske design. Allerede ved første øjekast er der ingen tvivl om, at der er tale om er en X-model: Det udvendige design er præget af de korte fremskudte kanter og den lange hjulafstand, der kendetegner en SAV (Sports Activity Vehicle).

Med overbevisende dynamik og manøvredygtighed understreger den sine ambitioner. Og takket være en stor alsidighed og fleksibilitet i kombination med innovative teknologier sørger den for optimal komfort fra start til slut.

FORBEREDT PÅ ALT.

Hver bevægelse er et blikfang: Den nye BMW X1 imponerer med sin markante form – og med hver eneste detalje. Dens kraftfulde silhuet overbeviser med en lang hjulafstand og korte fremskudte kanter. Den karakteristiske BMW-nyre og den markante kofanger sørger i kombination med smalle adaptive LED-forlygter for et yderst suverænt udtryk. Interiørets elegance og rummelighed lige så imponerende som dets alsidighed.

Usædvanligt for andre, en selvfølge for BMW X-serien Overlegen på alle veje. Innovative teknologier som Steptronic-gearkassen eller det intelligente firehjulstræk BMW xDrive samt sporty men effektive 3- og 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-motorer gør BMW X1 til den suveræne ledsager på alle strækninger.

DEN HELT NYE BMW X1 PLUG-IN-HYBRID.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

BMW X1 xDrive25e - endnu et eksempel på BMWs filosofi omkring hybridtankegangen. Kombinationen af en effektiv forbrændingsmotor og en moderne elmotor gør BMW X1 plug-in-hybrid til en smart og effektiv bil, som kan køre 52 km* udelukkende på elektrisk strøm.* Det rummelige og behagelige interiør er ligesom det ydre meget typisk for BMWs design, og udtrykket ånder kvalitet og køreglæde.

Det faktum, at BMW X1 plug-in-hybrid også er firehjulstrukket, har et bagagerum på 450 liter og kan bestilles med en trækkrog gør det også til en praktisk bil - det er hybridtankegang for BMW. Læs mere om BMW X1 plug-in-hybrid.

DET FULDE KLIMAAFTRYK.

Plug-in-hybrider er ikke alene et godt valg i form af lavt kuldioxidudslip og brændstofforbrug på hver køretur. Som et led i vores overordnede miljøarbejde har vi undersøgt det fulde klimaaftryk for vore plug-in-hybrider, hele vejen fra fremstilling af råmaterialerne og produktion til anvendelse og genbrug. *Resultatet viser at BMW X1 xDrive25e, ved hjælp af vedvarende energikilder, har op til 55% lavere kuldioxidudslip end BMW X1 xDrive25i.

SKABT TIL EVENTYR.

BMW X1 er forførende handlekraftig: Fra den imponerende BMW nyre, de adaptive LED-forlygter og LED-tågeforlygterne over 19" fælge i design med Y-eger og sidespejlene med LED-projektion “X1” til LED-baglygterne og de imponerende rørhaler.

Når man stiger ind, mødes man af kabinens diskrete Ambient Light. Instrumentbrættet er desuden opgraderet med kontrastsyninger, som også er benyttet til 'Dakota'-læderet Oyster samt bilens måtter. Muligheden for at indstille bagsædet giver fleksibilitet til at skabe mere plads bagi eller mere opbevaringsplads i bagagerummet.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

HillerødNy lokation
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj