BMW X1.

BMW X1 overbeviser, ganske som sine søstermodeller i X serien, som den perfekte ledsager til Dem, der søger nye udfordringer hver eneste dag. At den samtidig er en fuldblods X model, kan ses på det kraftfulde SAV-karrosseri og den fleksible indretning af kabinen. De to modeller xLine og Sport Line giver Dem mulighed for at sætte Deres eget præg på både kabinedesignet og karrosseridesignet. Samtidig kan De med udvalget af effektive benzin- og dieselmotorer, kombineret med BMW EfficientDynamics-teknologierne, trimme bilens karakter til dine behov.

 

DEN SMUKKESTE FORM FOR FRIHED.

BMW X1 fortolker det klassiske SAV-design med fokus på alsidighed og dynamik. På hjemmebane både i asfaltjunglen og i det store forbillede. Den kraftfulde profil begejstrer med stor akselafstand og korte udhæng. Designet kombinerer sportslig dynamik med kompakte udvendige mål uden på nogen måde at give køb på hverken fleksibiliteten eller de rummelige pladsforhold ved begge sæderækker. Kombinationen af kvalitetsmaterialer og smagfuldt integrerede detaljer runder stilen af i BMW X1.

BMW X1 er i sit rette element overalt og begejstrer med præcise køreegenskaber både onroad og offroad. Konstruktionen med perfekt afstemte komponenter gør det muligt. Udgangspunktet er den noget nær optimale vægtfordeling med hhv. 57 og 43 procent af vægten på for- og bagakslen. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive, der fås som ekstraudstyr, sender motormomentet videre til det hjul, der bedst kan konvertere det til fremdrift – uanset hvilket under der befinder sig under hjulene. Undervognen er trimmet til maksimal dynamik og leverer præcise tilbagemeldinger til bilens fører. Samtidig sikrer udstrakt brug af BMW EfficientDynamics-teknologien, at BMW X1 holder igen med både brændstofforbruget og mængden af udledning. Der er med andre ord fokus på ren køreglæde kilometer efter kilometer.

UDSTYRSPAKKER.

Med BMW X1 er det slut med enten-eller. Pakkerne med komfort- og sikkerhedsudstyr giver dig mulighed for at vælge intelligente kombinationer af ekstraudstyr fra vores brede sortiment. Du kan således skræddersy din nye BMW X1 præcis til din smag.

KRAFTEN TIL AT FLYTTE GRÆNSER.

BMW X1’s kompakte udvendige mål er et kæmpe plus i storbyen. Ikke mindst, når kompakt udenpå forenes med rummelig indeni. Bilens SAV-typiske karrosseriform med en høj taglinje sikrer, at kabinen er både rummelig og indbydende. Den høje siddestilling og de store rudepartier bidrager ligeledes til det fabelagtigt gode udsyn. Men BMW X1 kan mere end bare se ud. 56 cm benplads ved bagsædet er mere end rigeligt til, at selv voksne passagerer kan nyde god komfort på lange ture.

Lysten til at opdage nye sider af hverdagen vækkes ved første blik. Her møder SAV-konceptets stil og udtryk den dynamik og sportslighed, der kendetegner ægte urban lifestyle. Karrosseriets høje taglinje skaber rammerne om den generøse pladsoplevelse i kabinen. Med xLine-eftermonteringsdelene i satineret aluminium, der fås som ekstraudstyr, kan du forstærke det sportslige look og understrege det visuelle slægtskab med X serien. Derudover giver de for- og bagenden et markant udseende. Eftermonteringsdelene beskytter også lakken, der kan vælges i en række eksklusive farver, mod stenslag, når De kører i terræn. Detaljer som Aeroblades på siden af bagklappen og de såkaldte Air Curtains i forkofangeren trimmer bilens aerodynamik, hvilket ikke mindst kommer brændstofforbruget til gode.

 

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os