BMW 7-SERIE SEDAN.

Altid i kontrol, altid en nydelse BMW 7-serie Sedan er diskret elegance, stærke præstationer og enestående komfort. I BMW 750Li-versionen med en nyudviklet 8-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor og xDrive er den skabt til at indtage en førerposition. Og med sit udtryksfulde formsprog og den helt særlige følelse af velvære i den luksuriøse kabine med de mange spændende detaljer, individuelle tilpasningsmuligheder og tekniske innovationer er den indbegrebet af en BMW i luksusklassen. Suveræn og eksklusiv. Luksuriøs og kraftfuld.

 

OVERBEVISENDE OG PERSONLIGT.

Det naturlige centrum: BMW 7-serie Sedan overbeviser fra første øjeblik med sit skarpe ydre. Den selvsikre karakter fremhæves af den markante front. På siden understreger den vertikale Air Breather bilens højde. Lakeringen i Bernina Grey med changerende Bernina Grey Amber effekt skaber et elegant udtryk, der sammen med hjulene på 20” udstråler suveræn dynamik. Welcome & Goodbye-lyset byder dig ind i BMW'en, allerede inden De er steget ind. Kabinen byder Dem velkommen med eksklusivt forarbejdede materialer, der sammen med de innovative Connectivity-funktioner skaber en helt særlig, luksuriøs stemning.

"Den nye BMW 7-serie viser, hvad vi forstår ved moderne luksus, selvbevidst design og ultimativ komfort."

Jozef Kabaň, designchef BMW.

ALTID FORBUNDET MED VERDEN.

Hjemme, når De er på farten: Takket være de innovative digitale tjenester i BMW 7-serie Sedan. Med Connected Navigation har De mange muligheder for at gøre Deres rejse endnu mere personlig og komfortabel. BMW Connected sørger for en 100 % integreret forbindelse mellem Deres smartphone og Deres bil, så De hurtigere kan planlægge og interagere med omverdenen. De kommunikerer helt naturligt med Deres BMW via Deres BMW Intelligent Personal Assistant (sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk) med offboard-sprogprocessering eller styrer forskellige funktioner via BMW Connected Appen. BMW 7-serie Sedan – en ny form for mobilitet. En ny slags hjem.

BMW 745e PLUG-IN-HYBRID.

Med BMW 745e Plug-in hybrid forener De det bedste fra to verdener: de imponerende præstationer fra den 6-cylindrede motor og den innovative effektivitet fra den nyeste generation af højvoltsbatterier. En central komponent i hybriddrivlinjen er den innovative E-motor, der er integreret i automatgearkassen med 8 gear. Det giver mulighed for 100% elektrisk kørsel i op til 58 km og med en hastighed på op til 140 km/t.

BMW 745e Plug-in-hybrid. 286+113 hk. Forbrug 35,7-50,0 km/l. CO2 44-64 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os