BMW X3.

BMW X3 er et statement om at leve i nuet og et udtryk for uendelige muligheder og grænseløs frihed. BMW X3 imponerer ved første blik med sit sporty design og fascinerer med unikke køreoplevelser. Funktioner som delvist selvstyrende teknologi og det intelligente firehjulstræk BMW xDrive leverer overlegen kørekomfort, hvad enten De har asfalt under hjulene eller ej. BMW X3 sætter helt nye standarder i bilklassen og slår det helt fast, at der er stor forskel på, hvordan De når frem.

GENNEM TYKT OG TYNDT.

Et øjeblik, der vækker rejselysten i Dem. Designsproget på BMW X3 er en iøjnefaldende fortolkning af autoritet og uafhængighed. Harmoniske proportioner, kraftfulde former og et designsprog med fokus på bredde for og bag smelter sammen til et varigt indtryk, som også er ført helt ind i den nydesignede kabine. De alsidige udstyrslinjer sikrer, at BMW X3 altid udsender præcis de signaler, som matcher Deres ambitioner.

De adaptive LED-forlygter omfatter nærlys og fjernlys samt blinklys med full LED-teknologi. Udstyret omfatter også BMW Selective Beam, drejelygter, kørelys samt adaptive forlygter med variabel lygteindstilling, som sikrer suveræn oplysning af vejen og bedre sigtbarhed efter mørkets frembrud. De tredimensionelle full LED-baglygter har naturligvis den klassiske BMW L-form. De skulpturelle baglygter giver bilen endnu mere dynamik – døgnet rundt.

"BMW X3 kører i suveræn stil og i perfekt balance mod nye horisonter med afsæt i sine indre styrker."

Marc Michael Markefka, Chef for Design Midsize Class BMW Automobiles.

GRÆNSELØS - FRA START TIL FINISH.

BMW X3 toner rent flag: Her går dynamik og sikkerhed hånd i hånd. Derfor leverer den maksimal kørekomfort og en klar sikkerhedsprofil, selv i dårligt vejr og på fedtede underlag. Motorens høje drejningsmoment er kombineret med imponerende vejgreb og smidighed, som understreger de suveræne køreegenskaber. Sagt på en anden måde: I BMW X3 slutter vejen først, når De er klar til det.

Takket være intelligent letvægtskonstruktion har BMW X3 smidt en del overflødige kilo, og præcist afstemte aerodynamikdetaljer har optimeret vindmodstanden. Begge dele har en positiv indflydelse på bilens køredynamik, effektivitet og brændstofforbrug.. Det er især værd at nævne bagendedesignets definerede kanter, de aerodynamisk optimerede sidespejle og Air Curtain-teknologien i frontskørtet. Kølerspjældstyringen i Active Air Stream-dobbeltnyren er en unik feature. Hvis behovet for køleluft er lavt, forbliver spjældene lukkede, hvilket yderligere bidrager til den fornemme aerodynamik.

BANEBRYDENDE MANØVREDYGTIGHED.

BMW X3 xDrive30e.

Med BMW X3 xDrive30e får De det bedste fra to verdener: En elektromotors dynamik og effektivitet kombineret med en forbrændingsmotors rækkevidde og komfort. En plug-in hybrid som SUV, der byder på en manøvredygtig køreoplevelse med intelligente teknologier og dynamisk accelerationsevne.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj