OM JAN NYGAARD AS.

Jan Nygaard AS er en eksklusiv BMW og MINI forhandler med fem forretninger i Danmark. Vi servicerer årligt mere end 10.000 BMW og MINI ejere og sætter en ære i, at levere oplevelser udover det sædvanlige både indenfor salg og eftermarked.

Vi er en loyal samarbejdspartner til erhvervslivet og det internationale samfund i København og betjener danske såvel som udenlandske erhvervspersoner og diplomater.

Tilfredse kunder er vores levebrød, og en daglig bedømmelse fra vores kunder, hvad angår kvalitet og service, er med til at sikre et øget fokus og blandt årsagerne til at vi, år efter år, i følge FDM Autoindex, kåres til det bilmærke i Danmark med flest tilfredse kunder.

Vores serviceniveau dækker bredt, lige fra et udvalg af Simple Comfort Services abonnementer, til lufthavnsservice, hjulopbevaring, kosmetiske behandlinger, udlejningsflåde etc

Alle vores værksteder har fået tildelt miljøcertificeringen DS/EN ISO 14001:2004 af FORCE Certification A/S, og har stor betydning for det signal, vi sender til kunderne, som oplever dette fokus hos vores forhandlere og serviceværksteder.

Vi er et aktivt og dynamisk hus, hvor vi giver kunderne mulighed for at deltage i spændende arrangementer i vores BMW Experience Center. Det kan være alt fra koncerter, konferencer, udstillinger og messer til kokkehold og vinsmagninger etc.

Således vil vi gøre vores til, at kunderne føler at de er gæster i et spændende, åbent og imødekommende hus.

SPONSERING.

Vi har igennem hele vores firmas historie haft en positiv tilgang til at spille en rolle i vores forretningers nærmiljø og overfor vores kunder, hvad enten det er indenfor kultur, idræt eller noget helt andet. Derfor har vi også en aktiv strategi for vores samarbejder herunder med nogle af Danmarks største kultur- og sportsbrands.

WASZP

Waszp Danmark er en ganske ny organisation, drives af unge men erfarne topsejlere, som har til opgave at skabe kendskab til og udbrede sporten til hele Danmark. Waszp anvender foil-teknologien også kendt fra Sail Racing GP og Americas Cup, mens en Waszp kun sejles af én person. 

KØBENHAVNS GOLFKLUB

Københavns Golfklub er ikke alene Danmarks men hele Skandinaviens ældste golfklub stiftet i 1898. De første par år spillede man på Lammefælleden, der lå tæt på Vibenshus runddel ved Fælledparken i København. Allerede i 1899 blev golfklubben flyttet ud i Dyrehaven omkring Eremitageslottet, hvor de 18 huller, som vi også kender i dag, blev etableret.

ORDRUP CYKLE CLUB

Ordrup Cycle Club blev stiftet den 16. september 1957 ved en stiftende generalforsamling på Ordrup Hotel. Der var mødt 60 frem til mødet, de meldte alle sig ind i klubben. Man blev enige om at søge optagelse i Danmarks Cykel Union. Der var i starten problemer med at blive godkendt af Danmarks Cykel Union, da der skulle 20 licensryttere til for at blive godkendt af DCU, så flere af rytterne, der havde meldt sig ind, måtte finde cyklerne frem. En af klubbens første A-ryttere var Wedel Østergård, hvis søn vi i daglig tale kender som Don Ø. Wedel Østergård opnåede mange fine placeringer, herunder vandt han bl.a et 3-dages løb.

B.93

Boldklubben af 1893, i dag B.93, er en af Danmarks og Københavns ældste klubber. B.93’s værdier er Kærlighed, Enkelhed og Udfordrende indsats, værdier der bygger på dem, klubben har haft siden stiftelsen i 1893. Jan Nygaard AS og B.93 er et ide- og vidensamarbejde, da vi blandt andet har det til fælles at vi arbejder kontinuerligt og professionelt med kunde-/fanopleverser. 

OLIVER HARTKOPP

Oliver er vokset op på Nordkysten af Sjælland. Startede med at surfe som 10-årig i et lille surfcrew, som alle delte passionen for at finde de bedste bølger på Sjælland og i Sverige. Har boet og surfet i Klitmøller i mange år og nu bosat i Ericiera, Portugal en god del af året for at træne og pushe sin surfing til højeste niveau. Oliver har indtil videre 6 danske mesterskaber. 

MUSIK I LEJET

Måske den festival i Danmark, hvor billetterne er mest eftertragtede og efterspurgte, da det gamle fiskerleje i Tisvilde kun giver begrænset adgang. Musik i Lejet er sommerens festival beliggende naturskønt lige ud til Kattegats solnedgang og med plantagen i ”baghaven”. Tre dage fyldt med koncerter i strandkanten, kulinariske madoplevelser, kunst og fællesskab.

BMW MASTERS TALENTKONKURRENCE

BMW Masters Talentkonkurrence har til formål at finde frem til Danmarks bedste ungkokke og dermed medvirke til at kokkefaget bevares, at flere unge mennesker får lysten og passionen for det håndværk det er, at tilberede råvare til perfektion. Konkurrencen har været afholdt siden 2022 og arrangeres i samarbejde med Dagrofa Foodservices og Brønnum.

VERDENSBALLETTEN

DRAMATISK – SKANDINAVISK. Med ønsket om at bringe international ballet og klassisk musik fra den mørke teatersal ud i den danske sommer så Verdensballetten dagens lys i 2008 i den rå natur ved Den Tilsandede Kirke i Skagen – foran et helt nyt publikum. Programmet er et udsøgt potpourri med uddrag af klassiske opsætninger som Tornerose, Giselle og Manon, men også nykoreograferede stykker skabt specielt til Verdensballetten.

Kulisserne er havets brusen, smukke slotte, rå fængselsmure, åbne bypladser, ikoniske vartegn og Danmarks smukkeste golfbane – alt er OPEN AIR, og intet er umuligt.

ART NORDIC

Art Nordic er dedikeret til at hjælpe dig med at opdage og købe værker fra de bedste upcoming kunstnere i Norden. Uanset om du ønsker at opdage en ny kunstner, tilføje et unikt kunstværk til dit hjem eller skabe plads til mere kreativitet i dit liv, er Art Nordic din indgang til tusindvis af originale værker af nogle af de mest lovende kunstnere i regionen. Art Nordics mission er at gøre det nemt for dig at finde og købe kunst, der vil berige dit liv, samtidig med at du støtter den nordiske kunstscene. Dette kan du fx gøre til Art Experience – kunstudstillingen i BMW Experience Center.

DANMARKSINDSAMLINGEN

Danmarks Indsamling, som vi har kendt siden 2007, gør en enorm indsats i verdens fattigste områder, hvor behovet er størst. Derfor formulerer de nu 12 organisationer bag (fx Folkekirkens Nødhjælp, SOS Børnebyerne, UNICEF, Red Barnet og Røde Kors) hvert år en række bæredygtige udviklingsprojekter inden for et specifikt tema. På den måde kan Danmark og Danmarks Indsamling i fællesskab løfter et helt område. Jan Nygaard AS leverer biler til de forskellige auktionerne.

STAFET FOR LIVET

Stafet For Livet er en holdaktivitet, der sætter fokus på kræftsagen, hvor deltagerne går eller løber sammen på en rute i op til et døgn. Livet og fællesskabet fejres samtidig med, at der samles ind til kræftsagen. Stafet For Livet er også en anledning til at mindes dem, vi har mistet til kræft – og give håb, til dem der kæmper. Det sker blandt andet under den smukke lysceremoni, som finder sted ved mørkets frembrud.

SCIENCE CITY LYNGBY

Science City Lyngby blev etableret i 2012 af 8 stiftende medlemmer under navnet Foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensby. I dag har Vidensbyen stor opbakning med 80+ medlemmer, der alle er aktive i at udvikle området. Medlemmerne tæller både private virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, kommunen og boligorganisationer samt handelsliv og kulturinstitutioner.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj