OM JAN NYGAARD AS.

Jan Nygaard AS er en eksklusiv BMW og MINI forhandler med fem forretninger i Danmark. Vi servicerer årligt mere end 10.000 BMW og MINI ejere og sætter en ære i, at levere oplevelser udover det sædvanlige både indenfor salg og eftermarked.

Vi er en loyal samarbejdspartner til erhvervslivet og det internationale samfund i København og betjener danske såvel som udenlandske erhvervspersoner og diplomater.

Tilfredse kunder er vores levebrød, og en daglig bedømmelse fra vores kunder, hvad angår kvalitet og service, er med til at sikre et øget fokus og blandt årsagerne til at vi, år efter år, i følge FDM Autoindex, kåres til det bilmærke i Danmark med flest tilfredse kunder.

Vores serviceniveau dækker bredt, lige fra et udvalg af Simple Comfort Services abonnementer, til lufthavnsservice, hjulopbevaring, kosmetiske behandlinger, udlejningsflåde etc

Alle vores værksteder har fået tildelt miljøcertificeringen DS/EN ISO 14001:2004 af FORCE Certification A/S, og har stor betydning for det signal, vi sender til kunderne, som oplever dette fokus hos vores forhandlere og serviceværksteder.

Vi er et aktivt og dynamisk hus, hvor vi giver kunderne mulighed for at deltage i spændende arrangementer i vores BMW Experience Center. Det kan være alt fra koncerter, konferencer, udstillinger og messer til kokkehold og vinsmagninger etc.

Sponsorater bruger vi aktivt i forhold til vores kunder, hvad enten det er indenfor sport eller kultur - vi arbejder sammen med nogle af de største sport- og kulturbrands i Danmark.

Således vil vi gøre vores til, at kunderne føler at de er gæster i et spændende, åbent og imødekommende hus.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj