BMW 3-SERIE SEDAN.

Den nye BMW 3-serie Sedan byder på en fantastisk køredynamik og masser af moderne teknologisk udstyr til føreren i et nyt og sportsligt design:
 

 • M sportsundervogn med en strammere indstilling af fjedre og dæmpere for direkte og dynamiske køreegenskaber
 • Bakassistent og andre intelligente førerassistancesystemer for en optimal kørekomfort i alle situationer
 • Førerorienteret cockpit og innovativt BMW Curved Display med touch- betjeningskoncept

DEN NYE BMW 330e SEDAN MED PLUG-IN-HYBRID-TEKNOLOGI.

Med en BMW 330e Sedan kan du nyde bæredygtig mobilitet og fascinerende køredynamik:

 • Kraftfulde 135 kW (184 hk) og et drejningsmoment på 300 Nm
 • Imponerende acceleration fra 0 til 100 km/t på 5.8 sekunder
 • Dens innovative plug-in-hybrid-drivteknologi giver fuld fleksibilitet og forbrugsoptimering i enhver situation.
 • Fås også som BMW 330e xDrive Sedan
 

Rækkevidde.

Takket være den nyeste BMW eDrive teknologi i 5. generation kan du køre op til 60 kilometer udelukkende på strøm i din BMW 330e Sedan.

eDrive Zones.

Med funktionen eDrive Zones udnyttes plug-in-hybridmotorens egenskaber optimalt. Den udløser et automatisk og glidende skift til den rent elektriske funktion, så snart bilen kører ind i en miljøzone. Du kan til enhver tid skifte tilbage til forbrændingsmotoren manuelt.

BMW Charging.

BMW Charging tilbyder skræddersyede løsninger til opladning af BMW 3-serie Sedan med hybridmotor. Ved levering medfølger der ud over et standardladekabel (mode 2) til standardstikdåser også et ladekabel (mode 3) til offentlig opladning samt et BMW Charging Card, der giver dig attraktive betingelser i forhold til offentlig opladning.

DIGITALE TEKNOLOGIER I DEN NYE BMW 3-SERIE SEDAN.

En lang række innovative teknologier i den nye BMW 3-serie Sedan lader fører og bil kommunikere med hinanden på komfortabel vis:

 • BMW Curved Display giver det fulde overblik over alle vigtige oplysninger og mulighed for komfortabel touchbetjening
 • Uindskrænket konnektivitet ved hjælp af smartphone-integration giver dig f.eks. mulighed for let og komfortabelt at planlægge ruter på din smartphone og efterfølgende overføre dem til bilen
 • Oplev intuitiv betjening ved hjælp af stemmestyring
 

BMW Curved Display.

Næsten alle bilfunktioner kan styres via det store BMW Curved Display. Det buer frem mod føreren og er udstyret med intuitive widgets, så touchbetjeningen bliver endnu mere komfortabel.

My BMW App.

Kontrollér status på din nye BMW 3-serie Sedan, planlæg din næste tur, bestil næste servicetidspunkt eller oplev BMWs verden – det hele foregår nemt og bekvemt på din smartphone med My BMW app.

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i fuld farve projicerer kørselsrelevante oplysninger op på forruden direkte i førerens synsfelt.

EKSTERIØRDESIGNET PÅ DEN NYE BMW 3-SERIE SEDAN.

Frontdesignet.

Elegant udformede LED-forlygter, der er kendetegnet ved deres placering som et omvendt L og deres fokuserede kontur, definerer det dynamiske frontdesign. De store, sekskantede luftindsugninger leverer et selvbevidst statement i kombination med den markante nyre med dobbeltribber.

Set fra siden.

Set fra siden virker BMW 3-serie Sedan særligt dynamisk takket være den lange hjulafstand, de korte fremskudte kanter og de kompakte proportioner. Det flydende taglinjeforløb fremhæver bilens elegance i samspil med hjulene på 19'', der fås som ekstraudstyr.

Hækdesignet.

Den markante kofanger får hækken på BMW 3-serie Sedan til at fremstå særligt atletisk. Lodrette reflekser og brede rørhaler med kromandel øger denne effekt med M sportspakken. Den store diffusor mellem slutrørene kompletterer det sportslige og dynamiske look.

INTERIØRDESIGNET PÅ DEN NYE BMW 3-SERIE SEDAN.

Moderne cockpit.

Cockpittet repræsenterer et rent og moderne udtryk med sine reducerede betjeningselementer. Det slanke og rammeløse BMW Curved Display ser nærmest ud til at svæve frit over instrumentbrættet og sikrer en moderne og komfortabel betjening som visningsenhed med touchfunktion.

Midterkonsol med ny gearvælger.

Midterkonsollen skaber en sportslig og omsluttet siddefornemmelse. Her finder man det klart strukturerede betjeningscentrum med iDrive Controllerens touchbetjeningsflade. Det moderne gearvalg sker automatisk, og det får kabinens moderne udtryk til at fremstå endnu mere enkelt.

Sæder i Sensatec.

Den plejelette polstring i Sensatec overbeviser med sin eksklusive haptik, der minder om læder. Perforeringen kombinerer et sportsligt og elegant udtryk med en yderst behagelig siddefornemmelse selv på længere køreture.

KØREDYNAMISKE HØJDEPUNKTER I DEN NYE BMW 3-SERIE SEDAN.

Oplev udpræget køredynamik i kombination med en høj komfort takket være undervognskomponenter, der er afstemt perfekt til hinanden, og ydelsesstærke motorer:

 • Kraftfulde motorer med 90 til 275 kW (122 til 374 hk) for imponerende sportslige køreoplevelser
 • Sprintstærke med en acceleration fra 0 til 100 km/t på 4.4 sekunder
 • M sportsundervogn for ekstra sportslige og direkte køreegenskaber

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor kombinerer effekt og forbrugsoptimering til en komplet køreoplevelse. Alene motorens klangfulde lyd vil vække begejstring. Innovationer som dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection-teknologi og dobbelt turbolader får så meget energi som muligt ud af så lidt brændstof som muligt.

Elektrisk understøttet rat.

Rattets elektriske servostøtte øger både styrekomforten og køresikkerheden. Den gør det lettere at manøvrere og er garant for stabilitet ved høje hastigheder.

4-cylindret TwinPower Turbo-benzinmotor.

Den 4-cylindrede TwinPower Turbo-benzinrækkemotor giver masser af køreglæde. Allerede i det lave hastighedsområde vil du opleve en meget direkte kraftudfoldelse og en spontan reaktion. Drivsystemet kombinerer forbrugsoptimering med en lav forureningsemission og arbejder støjsvagt og har en rolig gang i alle situationer.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj