BMW 3-SERIE SEDAN.

BMW 3-serie Sedan ikonet viser igen, hvordan man genopfinder sig selv fuldstændigt. For med sit stilskabende designsprog står den for nybrud og begyndelsen på en ny æra. Den ultimative sportssedan har nu fået endnu kraftigere og endnu mere effektive motorer.

FREMTIDEN FOR DE KØREGLADE.

Den syvende generation af BMW 3-serie Sedan viser fremtiden for de selvkørende. En fremtid med endnu mere køreglæde for Dem, der stadig gerne vil tage styringen. I den helt nye BMW 3-serie Sedan får De adskillige nye assistentsystemer ved fingerspidserne til komfort, sikkerhed og dynamik. Og når De træder på speederen, er De ikke i tvivl om, at der ligger nye kræfter under motorhjelmen.

BMW 3-serien er udstyret med et utal af intelligente assistentsystemer og innovative teknologier, som gør Deres kørsel endnu mere sikker og komfortabel. Uanset om det er kø-assistent eller Gesture Control, får du alle oplysninger på én gang med BMW Live Cockpit Professional og det 100 % digitale 12,3'' store instrumentdisplay.

BMW 3-serie sætter nye standarder for komfort og brugervenlighed. Hver eneste lille detalje aflaster Dem og øger kørekomforten – fra muligheden for adgang til bilen via smartphone til akustikglas og det intelligente gennemlæsningssystem.

"Med den syvende generation af BMW 3-serien begynder der et nyt kapital i BMWs designsprog. Klare former og poetiske flader giver den medfødte dynamik et moderne udtryk. Den nye BMW 3-serie repræsenterer en modig nyfortolkning af kendte designtemaer."

Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design.

PERFEKTION I AKTION.

BMW 3-serie Sedan ligger fantastisk på vejen, har en sporty kørestil, en høj manøvredygtighed og en fremragende køredynamik. Med de videreudviklede og nu endnu mere højtydende motorer, de perfekt afstemte undervognskomponenter og en optimeret vægtfordeling er BMW 3-serie Sedan den ultimative sportssedan.

BMW M er ren passion for motorsport, som legemliggøres af BMW M340i xDrive. Det kræver maksimal performance og perfektion i hver eneste detalje. Og giver en helt enestående køredynamik.

Med 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder tolker BMW M340i xDrive fremskridt som fremdrift. Det muliggøres af den kraftfulde 6-cylindrede M TwinPower Turbo 6-benzinmotor med 374 hk (275 kW) i kombination med en perfekt afstemt sportsgearkasse med otte trin og M sportsdifferentiale.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os