OPLEV

MINI FAMILIEN

    VORES MODELLER    

DEN FULDELEKTRISKE

MINI COOPER

Den 100 % eldrevne MINI Cooper er lige fra start blevet designet til at være så aerodynamisk effektiv som muligt. Med den helt lukkede undervogn og kølergrill samt det flotte og minimalistiske udvendige design er det lykkedes os at reducere vindmodstanden betydeligt. Alle MINI fælge er optimeret, så de har en god aerodynamik. Med så lidt vindmodstand er bilen utroligt effektiv, og kan køre endnu længere, før den igen skal oplades.

REDUCERET INTERIØR

Vi har holdt det så enkelt som muligt – men heller ikke mere end det. Med det slanke, men rummelige instrumentpanel er alt blevet reduceret til det nødvendige, hvor det elegante OLED-display og fem drejeknapper, der udgør MINI Interaction Unit, er i fokus. Hertil kan du lægge MINI head-up-displayet, der fås som tilvalg og viser alle vigtige informationer som fx hastighed, færdselstavler og assistentsystemer direkte i synsfeltet.

MASSER AF PERFORMANCE 

Vores alufælge på 16”-18” får bilen til at udstråle rendyrket selvtillid og kompromisløs individualitet og repræsenterer essensen af MINI. Takket være deres letvægtsdesign og anvendelse af genanvendt aluminium er de medvirkende til at reducere det miljømæssige aftryk på flere måder – både i produktionen og i brug.

Bliv kontaktet

Tilbage til modeloversigt

DEN FULDELEKTRISKE

MINI COUNTRYMAN

Vi tilbyder ikke blot mere standardudstyr end nogensinde før – vi har også finpudset og forenklet vores stilniveauer. Det har resulteret i en fuldelektrisk MINI Countryman, der viser nye og unikke sider af sig selv både indvendigt og udvendigt. Vælg udstyr og skab en personlig MINI.

STILFULD OG PERSONLIG

Med fire stilmæssige valgmuligheder er der MINI design, der opfylder alle behov – Essential, Classic, Favoured og JCW Style. De omfatter alle sammen særlige features og skræddersyede designdetaljer vedrørende alt lige fra instrumentpanelet og rattet til sædeindtrækket og loftbeklædningen. Materialet er fremstillet af genanvendte kvalitetsmaterialer og er vævet ved hjælp af en unik 2D-teknik.

MAKSIMALT MINI 

Byd velkommen til vores mest voksne MINI nogensinde – både hvad angår størrelse og modenhed.

 

Den fuldelektriske MINI Countryman, der nu er 13 cm længere og 6 cm højere, er en bil, man ikke kan undgå at tage højde for, og som har mere end tilstrækkeligt med plads til alle dine spændende planer med eller uden familie eller venner.

Bliv kontaktet

Tilbage til modeloversigt

DEN NYE

MINI COUNTRYMAN

Den første generation af MINI Countryman kom til verden i 2010 og var en øjeblikkelig succes for MINI. Det var også MINI's første model med en længde på over fire meter. I 2017 fulgte anden generation, inklusive MINI's første plug-in-hybrid model. Nu fortsætter succeshistorien, tredje generation.

OLED, OLED, OLED OG OLED

Det flotte og runde OLED-touchdisplay er instrumentpanelets bankende hjerte og intuitive blikfang. Med dets moderne OLED-teknologi med en diameter på 240 mm og kvalitetsglas får displayet et markant og minimalistisk udtryk. Det fungerer som instrumentenhed og enhed til infotainment og assistance i bilen. Og med sin runde form er det den første af sin slags i verden.

ALT LIGE VED HÅNDEN 

Alt lige lige ved hånden – lige fra parkeringsbremsen, gearvalg, MINI Experience Modes og meget mere.

 

De fem intuitive betjeningselementer har fået et nyt look og design og er nu endnu nemmere at tilgå samt betjene og lege med.

Bliv kontaktet

Tilbage til modeloversigt

DEN NYE

MINI COOPER 3 DØRS

Med udgangspunkt i vores designprincip "less is more" har vi reduceret, reduceret og reduceret noget mere for at frembringe en ny MINI Cooper, der inkarnerer enkle linjer, rene overflader og afbalancerede proportioner.

EXPERIENCE- TILSTANDE

Hver MINI Experience-tilstand har sit eget karakteristiske design, baggrundsbelysning og et lydbillede der kan omdefinere kabinens udseende og udtryk, fra det ene øjeblik til det andet.

LYSER OP I NATTEN 

Ud over den effektive LED-standardteknologi giver drejelyset (ekstraudstyr) bedre udsyn til siden, og så er der tre forskellige lyssignaturer at vælge imellem.

Bliv kontaktet

Tilbage til modeloversigt

 

MINI CABRIO

MINI Cabrio giver raffineret frihed og ufiltreret køreglæde. Oplev begejstringen for en cabriolet, der tilbyder fantastiske niveauer af håndtering og teknologi.

 

Med komfortable siddepladser til fire og en 3-i-1 softtop er den altid klar til næste friluftseventyr. Den tager kun 18 sekunder at lukke eller åbne helt, selv med hastigheder op til 30 km/t. Og der er en tredje mulighed for at skubbe taget 40 cm tilbage i soltagstilstand. Uanset hvilken tagposition er det altid med stil. Med en TwinPower Turbo-motor, der kan ramme 100 km/t på under 7 sekunder, er den klar til at udnytte hvert øjeblik. Oplev raffineret ydeevne, gokart-følelse - og maksimal sjov i solen i en MINI.

SÆDER OG BETRÆK

Med en række sædepolstringsmaterialer og farveindstillinger er mulighederne for at tilpasning indvendigt næsten ubegrænsede. Uanset om ønsket er et betræk i stoffyrværkeri eller måske en stof/kunstlæderkombination i Black Pearl/Light Chequered, har MINI farver og stilarter, der passer til enhver smag.

FORRUDE OG VINDSKÆRM

Den stejle forrude giver alle i kabinen et klart syn til den blå himmel ovenfor. En valgfri vindskærm skærmer fra vinden og forbedrer kørekomforten yderligere.

Bliv kontaktet

Tilbage til modeloversigt

BOOK PRØVETUR

Vi har et bredt modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

Bliv kontaktet

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj