100% ELEKTRISK

SPÆNDING. ENERGI. STYRKE.

Oplev elbiler, der gør livet nemmere og vækker opmærksomhed på vejen.

I årtier har vi udviklet og forfinet køreglæde og gjort den til vores egen. Vi går aldrig på kompromis med køreoplevelsen – vi gør den elektrisk. 100 procent elektrisk fremdrift kan åbne døre til nye muligheder – uanset hvor du bor.

Læs mere om vores modeller BMW i5, BMW iX, BMW i4, BMW iX3, BMW iX1 og BWW i7 – realiser elbilsdrømmen.

BMW iX

Den første BMW iX. Opstået ud fra en vision. Skabt som elbil. Takket være effektiv BMW eDrive teknologi og et fuldt elektrisk firehjulstræk opnår BMW iX en usædvanlig rækkevidde og en imponerende acceleration fra stilstand. Det intelligente BMW Operating System 8 sørger for hele tiden at være up do date, og betjeningen foregår helt intuitivt.

BMW iX1

BMW iX1 kombinerer stærk selvtillid med alsidighed og praktisk design. Med aktive sæder og innovativ teknologi tilbyder den optimal komfort. Samtidig giver dens imponerende rækkevidde på op til 440 km fuld fleksibilitet.

BMW iX3

Takket være M sportspakken (standardudstyr) i det nye design er den nye BMW iX3 mere sporty end nogensinde før. Aerodynamiske elementer og blå detaljer fremhæver drivlinjens elektriske natur endnu mere. Uanset om du kører korte eller lange ture – Med en rækkevidde på op til 461 km og et strømforbrug fra og med 18,5 kWh/100 km egner den nye BMW iX3 sig perfekt til alle strækninger.

BMW i4

Oplev den fuldelektriske BMW i4 med den typiske BMW udstråling og den samme køreglæde, vi altid har stået for. BMW i4 eDrive35 har en rækkevidde på op til 478 km, BMW i4 eDrive40 har en rækkevidde på op til 585 km og BMW i4 M50 har en rækkevidde på op til 512 km.

BMW i5

Den nye BMW 5-serie Sedan er kendetegnet ved en perfekt balance mellem sportslige og komfortorienterede egenskaber. Kombineret med generøs plads, moderne funktionalitet, høj akustisk komfort, materialer af høj kvalitet og avancerede digitale tjenester melder den nye BMW 5-serie Sedan sig nu klar til at indtage de danske veje.

BMW i7

Den første fuldelektriske BMW i7 er en perfekt fusion af elektrisk performance og underholdning, der skaber en mindeværdig køreoplevelse. Den byder dig velkommen med et imponerende 'Great Entrance Moments' scenarie og krystalforlygter, der lyser op som BMW's ikoniske glød. Kabinen er en luksuslounge med individuelle My Modes og et 31" Theatre Screen på bagsædet for en biografoplevelse. Med en imponerende effekt på 400 kW og en rækkevidde på over 600 km er BMW i7 klar til at imponere på alle fronter.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj