ATTRAKTIV PRIVATLEASING

BMW i4 M50

Månedlig ydelse 8.995 kr.
Udbetaling 35.000 kr.
Km. i perioden 45.000 km.
Totalomk. i 36 md. 364.715 kr.

BMW i4 Gran Coupe M50. 544 hk. WLTP 0 km/l. CO2 0 g/km. Forbruget kan påvirkes af kørestil, terræn, vejrforhold og valgfrie tilbehør. Bilen vises med tilbehør. *Privatleasing via BMW Financial Services A/S er inkl. leveringsomkostninger og service og ekskl. forsikring og grøn ejerafgift. Krav om kaskoforsikring. Forbehold for kreditgodkendelse. Etableringsgebyr kr. 4.995. Administrationsgebyr kr. 25/md. Priser er vejledende og inklusive moms. Der tages forbehold for tastefejl og prisjusteringer.

INKLUDERET UDSTYR (tryk for at åbne)

Alcantara/Sensatec kombination

M bagspoiler

M Sport bremser

M Aerodynamikpakke

Variabel sportsstyring

HiFi Højtalersystem

Klimaautomatik 3-zoner

18″ M aerodynamiske letmetalfælge

Interiørlister i Aluminium Rhombicle Anthracite M

BMW Iconic Sounds Electric

BMW Individual Loftsbetræk anthrazit

Adaptiv M suspension

STANDARDUDSTYR INDEHOLDER BL.A.

Metallak

Adaptiv fartpilot

THE i4.

DEN FØRSTE FULDT ELEKTRISKE GRAN COUPÉ

Som den første fuldelektriske Gran Coupé forbinder BMW i4 en fremragende dynamik med høj komfort og optimal hverdagsegnethed. Udstyret med BMW eDrive-teknologi i femte generation byder 5-dørs modellen på sportslige ydelsesværdier på op til 400 kW/544 hk (BMW i4 M50 xDrive). Dens lange rækkevidde på op til 590 kilometer* (BMW i4 eDrive40) og pladsforholdene med fem fuldgyldige sæder gør den til den ideelle ledsager på alle ture.

SAMMENLIGN BMW i4 eDRIVE40 OG BMW i4 M50 xDRIVE.

BMW i4 eDrive35

Op til 478 km* rækkevidde, strømforbrug 15,8 kWh/100*

Fra 0 til 100 km/t på 6,0 sekunder*

Mere end 150 km hurtigopladning på 10 minutter

BMW i4 eDrive40

Op til 590 km* rækkevidde, strømforbrug 16,5 kWh/100*

Fra 0 til 100 km/t på 5,8 sekunder*

Mere end 164 km hurtigopladning på 10 minutter

BMW i4 M50 xDrive

Op til 510 km* rækkevidde.                  

Fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder*

Mere end 140 km hurtigopladning på 10 minutter

BMW i4 eDRIVE35 HAR EN RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 478 KM*.

Med BMW i4 eDrive35 oplever du den velkendte rene BMW køreglæde.

Batteristørrelse 210 kW (286 hp). Sætter du stikket i laderen kan du opnå rækkevidde på 150 km på bare 10 min.

Accelerationen fra 0 til 100 kilometer i timen nåes på bare 6 sekunder med tophasitghed på 190 km/h.

 

BMW i4 M50 xDRIVE: STÆRK DYNAMIK MED OP TIL 400 kW (544 hk).

Den første fuldelektriske Gran Coupé opnår med den stærkeste motorvariant en maks. effekt på 400 kW (544 hk) og en tophastighed på 225 km/t (elektronisk reguleret). BMW i4 M50 xDrive er udstyret med to kraftige BMW M eDrive-motorer og et sæt funktioner, der er specifikke for M-serien, hvilket gør den i stand til at nå 100 km/t-mærket allerede ved betagende 3,9 sekunder.

BMW i4 eDRIVE40 HAR EN RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 590 KM*.

I samspillet mellem et effektivt fremdriftskoncept, en letvægtskonstruktion, et aerodynamisk design og et kraftigt højspændingslager opnår BMW i4 en rækkevidde på op til 590 kilometer* (BMW i4 eDrive40). Innovative teknologier som energigenvindingen fra bremserne sikrer ekstra rækkevidde og giver mulighed for et energiforbrug på under 16,5 kW/h.

 

OFFENTLIG OPLADNING MED BMW CHARGING: 12 MÅNEDER UDEN GRUNDGEBYR.

BMW Charging Card, der medfølger ved levering, er Deres nøgle til det tværregionale og konstant voksende BMW Charging-netværk af offentlige ladestationer. Med Active Tarif kan De oplade i hele Europa til sædeles attraktive betingelser og de første 12 måneder uden grundgebyr. Med den nye BMW i4 får De desuden IONITY Plus-pakken et helt år uden grundgebyr, der giver Dem mulighed for ultrahurtig opladning på en af de mange IONITY High Power Charging-stationer. Pakken slutter efter 12 måneder og forlænges ikke automatisk.

EKSTERIØRHØJDEPUNKTERNE I BMW i4.

Frontdesign.

Det lodretstillede kølergitter på BMW i4 springer markant frem fra fronten, der er specifik for BMW i-serien. Bag kølergitterets fremtrædende mønsterstruktur skjuler der sig den mest avancerede sensorteknologi, som forsyner bilen med oplysninger i realtid i stedet for køleluft.

Set fra siden.

Det aerodynamisk optimerede omrids af BMW i4 er en konsekvent videreudvikling af de klassiske BMW Coupé-proportioner: En lang hjulafstand med korte fremskudte kanter og en flydende taglinje bestemmer det sportslige og elegante udtryk.

Bagdesign.

Skarpe lodrette omridskanter afslutter BMW i4 til siden, mens de udtryksfyldt designede diffusorelementer springer frem fra neden – fremhævet med en blå dekorativ ramme, der er typisk for BMW i-serien.

I BMW i4 TILPASSER LYDEN SIG KØRETILSTANDEN.

Ekstraudstyret BMW IconicSounds Electric iscenesætter bilens kørelyd både indvendigt og udvendigt. Kraftfuldt og dynamisk med tydelig belastningsfeedback i tilstanden SPORT, fra afbalanceret akustik med en let belastningsfeedback i tilstanden COMFORT eller med høj akustikkomfort uden ekstra iscenesættelse i tilstanden ECO PRO.

INTERIØRHØJDEPUNKTERNE I BMW i4.

Førerorienteret cockpit.

Det meget slanke og flade instrumentpanel præger den moderne fremtoning af kabinen i BMW i4. Den høje midterkonsol sørger for en sportslig siddefornemmelse og definerer hhv. førerens og forsædepassagerens eget område.

BMW Curved Display.

Det nye BMW Curved Display i BMW i4 forener det 12,3" store kombiinstrument med et 14,9" store kontroldisplay til en moderne, tilsyneladende stor displayenhed, som krummer sig ergonomisk omkring føreren.

Komfort med 5 sæder.

Som fuldgyldig fempersonersbil har BMW i4 i den bageste sæderække plads til op til tre personer. Takket være generøs plads til hoved og ben opnår De optimal siddekomfort.

BAGKLAP OG BAGAGERUM I BMW i4.

Bagagerummet i BMW i4 er rummeligt for en Coupé og har en volumen på 470 liter, der ved at lægge bagsæderækken ned kan øges op til 1.290 liter.

BMW i4 ER PRODUCERET OP TIL
100 % MED GRØN STRØM.

Produktionen af BMW i4 forløber konsekvent bæredygtigt og udelukkende ved hjælp af grøn strøm. Derudover indgår der bevidst ingen sjældne jordarter i fremstillingen af det højtydende batteri i BMW i4. Det bedste er imidlertid, at De med BMW i4 altid kører emissionsfrit lokalt og ubesværet kan nyde den dynamiske køreoplevelse når som helst.

BMW i4 M50 xDRIVE MED 400 kW (544 hk).

BMW i4 M50 xDrive er overbevisende med 400 kW (544 hk), 400 Nm drejningsmoment og en topfart på 225 km/t (elektronisk reguleret). To højeffektive elmotorer på for- og bagaksel accelererer Gran Coupé fra 0 til 100 km/t på blot 3,9 sekunder. Dermed opnår BMW i4 M50 xDrive en rækkevidde til hverdagsbrug på 510 km*. BMW xDrive er udstyret med adaptiv M drivlinje og med to BMW M eDrive-motorer, sportsturbo og M sportsbremser garanteres en høj dynamik og uovertruffen trækkraft.

OPLADNING PÅ DANMARKS STØRSTE LADENETVÆRK

Clever tilbyder ladeløsninger til ethvert behov, med eller uden abonnement.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

ØNSKER DE AT HØRE MERE?

De er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

* Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj