BMW iX3.

BMW iX3 indleder en ny æra inden for emissionsfri køreglæde. Oplev den første fuldt elektrificerede BMW Sports Activity Vehicle, der kombinerer det bedste fra to verdener: BMW X3's køredynamik og premiumkvalitet og den forbedrede performance og effektivitet, der præger BMW eDrive-teknologien i femte generation.

Med en rækkevidde på op til 459 km* og et strømforbrug fra og med 18,5 kWh/100 km*, sætter BMW iX3 nye standarder. Og takket være intelligente produkter og skræddersyede serviceydelser fra BMW Charging bliver det også lettere, hurtigere og mere effektivt at oplade bilen. Fuldt modnet og fuldt elektrificeret: BMW iX3 bringer fremtiden nærmere med sit elektrificerende udtryk.


*Dataene er beregnet iht. WLTP-metoden.

Sådan kan De konfigurere Deres BMW iX3.

1. Konfigurerer Deres BMW iX3.

2. Kopier linket af Deres konfigurerede bil.

3. Send linket til os.

4. De får et tilbud fra os af Deres konfigurerede bil.


Den nye BMW iX3 vækker begejstring med sit klare og fokuserede design, den kompromisløse og effektive motor samt følelsen af ren køreglæde – i kombination med alle fordelene ved en SAV.

Den fuldender X3-familien og opfylder dermed løftet fra BMW om „Power of Choice“.

OPLADNING AF BMW iX3.

Uanset, hvor De ønsker at oplade Deres BMW iX3, tilbyder BMW Charging Dem skræddersyede produkter og serviceydelser. Til offentlig opladning giver BMW Charging Dem adgang til et verdensomspændende netværk af mere end 330.000 opladningssteder. Blandet disse findes også en lang række high-power-ladestationer. For eksempel de stationer, som vores samarbejdspartner IONITY stiller til rådighed langs hovedtrafikårerne i hele Europa. Med en ladeeffekt på op til 150 kW kan BMW iX3 her oplades op til 80 % på ca. 34 minutter. Dermed bliver opladningspauserne på rejser med din BMW iX3 endnu kortere.

Også når det kommer til opladning hjemme tilbyder BMW Charging Dem alt det, De har brug for – også som praktisk pakkeløsning, hvis dette ønskes. Med den nye fleksible Fast Charger kan De oplade Deres BMW iX3 i en almindelig stikkontakt – eller i en kraftigere industristikkontakt med op til 11 kW ved hjælp af en ligeledes tilgængelig adapter.

Har De brug for en passende stikkontakt? Så kan De blot medbestille en professionel installation. Det gælder også for BMW Wallbox Essential med en ladeeffekt på op til 11 kW. Eller som alternativ Smart Wallbox, der desuden tilbyder supplerende tjenester til intelligent opladning.

Også inde i bilen understøttes De af BMW Charging med nyttige digitale serviceydelser. Takket være smarte Connected Charging-tjenester kan De til enhver tid få information om batteriets opladningstilstand i det centrale informationsdisplay eller via appen. Og så ved De f.eks. altid helt præcist, hvor De finder ladestationer, og om de er ledige. De kan forberede motoren og kabinen optimalt på næste tur, har altid styr på historikken for Deres ladecyklusser og meget andet.

OPLADNING PÅ DANMARKS STØRSTE LADENETVÆRK

Clever tilbyder ladeløsninger til ethvert behov, med eller uden abonnement.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj