THE iX.

DEN NYE BMW iX: PIONER INDEN FOR EN NY TIDSALDER.

Opstået ud fra en vision. Skabt til elektrisk kørsel. Takket være effektiv BMW eDrive teknologi og et elektrisk firehjulstræk opnår BMW iX en usædvanlig rækkevidde og en imponerende acceleration fra stilstand. Det reducerede formsprog giver bilen en moderne og udtryksfuld fremtoning. Mens den rummelige kabine er præget af eksklusiv luksus, der sikrer optimal komfort på alle fem pladser i kombination med de mest moderne teknologier. Oplev BMW iX – Deres personlige favoritsted på hjul.

BMW iX xDrive40 Fully Charged kan købes for kr. 757.554.

BMW iX EN RÆKKEVIDDE PÅ MERE END 600 KM*

Med en rækkevidde på mere end 600 km* er BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: mere end 400 km*) ideelt egnet til både byen og de lange strækninger og dermed en bil, der passer til alle dage. Takket være en højeffektiv konstruktion kan den fremvise fremragende aerodynamiske egenskaber. Det kommer også til udtryk i dens lave energiforbrug på under 21 kW/h og en fantastisk cw-værdi på blot 0,25, der ikke opnås af andre inden for dette bilsegment.

MERE END 500 HK*

Med to kraftige elmotorer og det elektriske firehjulstræk BMW xDrive leverer BMW iX en elektrisk performance ud over det sædvanlige: Med sine mere end 500 hk* accelererer BMW iX xDrive50 fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder (BMW iX xDrive40: over 300 hk*; 0-100 km/t på 6 sekunder). Drejningsmomentet, der straks er til rådighed, og den trinløse acceleration fra stilstand sikrer, at BMW iX kan reagere præcist og spontant på enhver bevægelse af speederpedalen. Denne SAV byder desuden på iøjnefaldende suveræne køreegenskaber, der er kendetegnende for elektrisk kørsel.

MONOLITISK DESIGN.

DEN NYE BMW iX'S EKSTERIØRDESIGN.

Ansigtet på en ny generation. I forhold til BMW iX's designkoncept var det vores ambition at gå skridtet videre og skabe et helt nyt design – ekspressivt, men ikke overlæsset. Intelligent, men ikke kompliceret.
 
Kort sagt: Et design, der symboliserer en ny form for køreglæde ved første øjekast. Resultatet er en fremsynet SAV med en ikonisk monolitisk form, karakterfulde detaljer og intelligente Shy Tech-features: Den nye BMW iX.

BÆREDYGTIGT HELHEDSKONCEPT.

Takket være det omfattende bæredygtighedskoncept er BMW iX’s udledning af drivhusgasser 45 % lavere i den samlede levetid i forhold til en SAV med sammenlignelig dieselmotor. Det skyldes blandt andet, at der kun benyttes vedvarende energikilder under produktionen samt brugen af naturrene materialer og genbrugsmaterialer i kabinen. Eksempler på dette er det naturlige olivenbladsgarvede læder Castanea og måtterne, der er fremstillet i 100 % Econyl.

120 KM RÆKKEVIDDE PÅ UNDER 10 MINUTTER.

Med en ladeeffekt på op til 200 kW (BMW iX xDrive40: op til 150 kW) kan De oplade BMW iX’s batteri ved offentlige hurtigladestationer fra 10 til 80% af den samlede kapacitet på under 40 minutter. Hjemme kan De let genoplade Deres BMW iX xDrive50 ved Deres BMW Wallbox med op til 11 kW til et batteriopladningsniveau på 100 % på mindre end 11 timer (BMW iX xDrive40: på under 8 timer). Et BMW Charging-kort, der giver adgang til BMW Chargings offentlige ladenetværk på attraktive betingelser, indgår allerede i leveringsomfanget.

MIT YNDLINGSSTED.

INTERIØRDESGINET I DEN NYE BMW iX.

I en symbiose af hightech og afslapning opstår der et rum fyldt med livskvalitet. Lad Dem begejstre af interiøret i BMW iX. Dens elegante minimalisme og topmoderne Shy-Tech-features sørger sammen med panoramaglastaget for en unik rumfornemmelse, der gør bilkørsel til en helt ny oplevelse. Med sit klare formsprog, eksklusive materialer og topmoderne teknologi bliver kabinen til dit absolutte yndlingssted.

NYTÆNKT DESIGN.

Store flader med få karakterfulde linjer giver BMW iX en unik monolitisk form. Hver eneste detalje glider ind i det moderne formsprog og får det til at ligne, at bilen er støbt i ét stykke. Denne højeffektive aerodynamiske udformning af fladerne har sammen med særlige kendetegn som siderudegrafikken „Streamflow“, der spidser til hen imod bagenden, afgørende betydning for den fantastiske cw-værdi på blot 0,25. For første gang har sænkede dørgreb og rammeløse døre fundet vej til en BMW SAV, hvilket sender et signal om bilens pionerånd ved første øjekast.

SHY TECH-KONCEPT.

Shy Tech-konceptet sætter passagererne i centrum, og lader den moderne teknologi i BMW iX træde i baggrunden, indtil der er brug for den, eller den efterspørges eksplicit. Denne usynlige intelligens finder man i mange detaljer udvendigt og indvendigt: For eksempel i nyren, der fungerer som en intelligent flade og gemmer på kamerateknik, radarfunktioner, ultramoderne sensorteknik og varmeelementer. Eller i audiosystemets skjulte højttalere og konceptet med færre taster i kabinen.

SAMMENLIGN BMW iX xDRIVE40 OG BMW iX xDRIVE50

BMW iX xDrive50

 • En rækkevidde på mere end 600 km*
 • Fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder
 • Mere end 120 km hurtigopladning på 10 minutter

BMW iX xDrive40

 • En rækkevide på mere end 400 km*
 • Fra 0 til 100 km/t på lidt mere end 6 sekunder
 • Mere end 90 km hurtigopladning på 10 minutter

BMW iX Fully Charged

BMW iX Fully Charged indeholder ud over det omfattende standardudstyr blandt andet:

 • Komfortadgang Parking Assistant Plus & 4-zoners klimaanlæg
 • Driving Assistant Professional & BMW Laserlys
 • Sky Lounge panoramaglastag
 • Heat Comfort Package & BMW Live Cockpit Professional
 • BMW Natural Interaction & Clear & Bold interiørdetaljer og tonede ruder for solbeskyttelse
 • Komfortadgang (322)
 • Elektrisk træk (3AC)
 • Panoramaglastag Sky Lounge (407)
 • Interiørapplikationer Clear&Bold (42A)
 • Loftbeklædning i anthracit (4AA)
 • Varmekomfortpakke (4HC)
 • Klimaautomatik med 4-zonetilpasning (4NB)
 • Driving Assistant Professional (5AU)
 • BMW Laserlys (5AZ)
 • Parking Assistant Plus (5DN)
 • Harman Kardon surround sound system (688)
 • BMW Live Cockpit Professional (6U3)
 • BMW Natural Interaction (6U7)

OPLADNING PÅ DANMARKS STØRSTE LADENETVÆRK

Clever tilbyder ladeløsninger til ethvert behov, med eller uden abonnement.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM BMW iX

Hvad er DC + AC ladekapaciteten?

Både xDrive40 og xDrive50 har en maks. AC ladekapacitet på 11 kW, 3-faset. xDrive50 har en maks. ca 200 kW DC ladekapacitet, medens den maks. DC ladekapacitet for xDrive40 er ca. 150 kW.

Hvad er påhængsvægten?

Både xDrive40 og xDrive50 har en maks. AC ladekapacitet på 11 kW, 3-faset. xDrive50 har en maks. ca 200 kW DC ladekapacitet, medens den maks. DC ladekapacitet for xDrive40 er ca. 150 kW.

Er der plads til to ISOfix barnesæder på 2- sæderække + et ikke-ISOfix barnesæde i midten?

Der er ISOfix-beslag til to barnesæder på 2. sæderække, men på grund af bagsædernes udformning er der ikke plads til et tredje barnesæde, når der er monteret ISOfix-sæder. Men 2. sæderække har dog plads nok til tre ikke-ISOfix barnesæder. Vi anbefaler, at du tager dine barnesæder med til den nærmeste BMW forhandler til prøvemontering, når BMW iX kan leveres.

E det muligt at montere en skibox / tagbagagebærer?

Ja, BMW iX leveres med monteringspunkter i taget som standard, der passer til en original BMW tagbagagebærer og originale BMW tagbokse.

Hvad er strømforbruget?

Strømforbruget for BMW iX er cirka 21 kWh/100 km.

Hvor stort er bagagerummet?

BMW iX har et stort bagagerum på ca. 500 liter, inklusive rummet under gulvet til opbevaring af kabler og udstyr, men den har ikke bagagerum foran. Bagsæderne kan fældes helt ned (40:20:40 splitsæde). Kabinepladsen har været i fokus ved konstruktionen af den nye BMW iX. BMW iX imponerer med rigelig ben- og skulderplads på både for- og bagsæder samt et plant gulv.

Kan der kun fås blå-farvede pyntedetaljer?

De udvendige detaljer på BMW iX leveres som standard i farven BMW i Blue. De kan i stedet leveres i højglans Shadow Line eller Titan Bronze.

Er BMW iX Android Auto- og Apple Carplay-kompatibel?

Ja, både Android Auto- og Apple CarPlay-kompatibilitet er standard i BMW iX.

Hvordan er kabinemålene i forhold BMW X5?

Kabinemålene i BMW iX svarer til BMW X5, men med bedre plads til ben, hoved og skuldre.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

PRIVATLEASINGPRISER.

VEJLEDENDE UDSALGSPRISER.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj