Nåede De ikke at få billetter til Musik i Lejets Sommersol?

Nu har De muligheden for at vinde 2 billetter som giver adgang til alle 4 dage. Alt De skal gøre er at udfylde felterne nedenfor og tilmelde Dem. Så er De med i konkurrencen om at vinde biletter til dette års Musik i Lejet Sommersol. Der vil blive fundet to vindere som hver vinder 2 biletter. Vinderne vil blive fundet og kontaktet den 16. juli 2021.  


Tilmelding

Dette felt skal udfyldes

Konkurrencebetingelser og samtykke (klik for at åbne)

Konkurrencebetingelser
Konkurrencen afholdes af Jan Nygaard AS. Hvis De har spørgsmål til konkurrencen, kan De kontakte marketing på tlf. 4588 6600. Konkurrencen løber i perioden 7. juli 2021 til 16. juli 2021, og der udloddes 2 biletter til 4 dage til Musik i Lejet Sommersol, til to vindere. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar og De må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på e-mail eller telefon, når konkurrencen er afsluttet den 16. juli 2021. Billetterne vil blive overdraget via mail. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 24 timer efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som kan læses her.

Samtykke
Ved at tilmelde Dem via ovenstående knap, accepterer De vores samtykke herunder. Jan Nygaard A/S agter at bruge de oplysninger, De giver på denne formular, til at holde kontakt med Dem og til at holde Dem opdateret omkring vores produkter, services og tilbud i BMW Experience Center samt tilhørende markedsføringsmateriale. De kan når som helst, og i henhold til gældende lovgivning, skifte mening ved at klikke på afmeldingslinket i sidefoden på enhver e-mail, De modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@jan-nygaard.dk.

Vi behandler Deres oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspraksis, besøg vores websted. Ved at klikke på ovenstående accepterer De, at vi kan behandle Deres oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår. Vi anvender Autopilot som vores marketingplatform. Ved at klikke på ovenstående, anerkender De, at Deres oplysninger vil blive overført til Autopilot til behandling. Lær mere om Autopilots privatlivspraksis her.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Mange tak for Deres tilmelding - held og lykke!

Musik i Lejets Sommersol

Musik i Lejets Sommersol blev onsdag den 9. juni sat til salg kl.12.00. Efter 43 minutter kunne Musik i Lejet melde den første dag fredag d.23. juli udsolgt. Og herefter gik det stærkt. 1 time og 3 minutter efter var arrangementet Sommersol udsolgt. Sommersol har annonceret navne som Tessa, Jung, Anne Linnet og Hans Philip som nogle af hovednavnene.

Musik i Lejet offentliggjorde programmet tirsdag den 8. juni, hvor arrangementet modtog positiv respons. “Det er tydeligt at mærke, hvor meget vi savner kultur og live-arrangementer,” fortæller Peter Maarbjerg, Musik i Lejets bestyrelsesformand. Derfor er han også ked af at skuffe de mennesker, der ikke fik billet.

“Vi ville ønske, at vi kunne invitere til kæmpe sommerfest i Tisvildeleje, men grundet Covid-19 omstændighederne har det kun været muligt at sætte 1.500 billetter til salg fordelt i zoner af 500 stående gæster,” fortæller Peter Maarbjerg.

Dog er Musik i Lejet stolte af, at de på kort tid har stablet Sommersol på benene efter aflysningen af festivalen Musik i Lejet, der traditionelt set afholdes hvert år i Tisvildeleje d.21.-22.-23.-24. juli. Derfor skal det smage af festival, kolde Tuborg og sommer, når Sommersol går i luften med live-musik under åben himmel.

Disse navne spiller til Sommersol:

Onsdag d.21. juli

Hans Philip x Bathsheba x Lord Siva

Torsdag d.22. juli

Anne Linnet x Nicklas Sahl x Scarlet Pleasure

Fredag d.23. juli

Tessa x Emil Lange xKesi

Lørdag d.24. juli

Phlake (akustisk) x Dopha solo x Jung


FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj