Leasing hos Jan Nygaard AS.​

Hvis De overvejer at lease en bil, er der en række overvejelser De bør gøre Dem.

De skal overveje det økonomiske perspektiv, hvor meget De regner med at køre samt hvilke krav De har til bilen. Derudover er der forskellige typer af leasingmetoder som De kan vælge imellem.

Hvordan fungerer det?​

1

Book prøvetur.

Find Deres favorit model på vores hjemmeside og book en prøvetur allerede i dag!

2

Beslutning.

Kontakt os med Deres ønske om hvilken leasingmetode De har besluttet.

3

Personlig Information.

Del dokumentation for Deres personlige indkomst og dine bank oplysninger med os.

4

Aftal tid.

De vil i samarbejde med vores personale aftale en dato og et tidspunkt for overlevering af Deres nye bil.

5

Underskrift.

Efter vores godkendelse af Deres dokumentation er vi klar til at modtage Deres signatur på aftalen.

6

Overlevering.

Vores personale overleveres Deres nye bil til Dem.

7

Betaling.

Alt efter hvilken leasingmetode De har valgt, vil der blive udstedt en faktura hver 30. dag i løbet af hele leasingperioden.

Leasingmetoder.​

Privatleasing

Hvis De privatleaser hos Jan Nygaard AS står vi for garanti og service på bilen i hele leasingperioden - også selv om bilen som udgangspunkt kun har to års garanti. Privatleaser De i tre år, er De ligeledes dækket af garanti i alle tre år.

Der er ofte en lavere udbetaling (engangsydelse) på en leasingbil end på en bil, De køber. Engangsydelsen får De ikke igen og er altså en del af Deres samlede leasingydelse (Omkostning i perioden).

Med privatleasing kender De som udgangspunkt Deres udgifter i hele leasingperioden. De skal dog selv tegne en forsikring på bilen. Hvis bilen ved endt leasingaftale, har udefrakommende skader, skal De som udgangspunkt betale for disse. Bilen vil blive gennemgået af FDM, som er uafhængig part i leasingforløbet, og FDM vil som afslutning sende en afleveringsrapport. Hos enkelte forsikringsselskaber har De mulighed for at tegne en afleveringsforsikring.

Leasingperiode & Kilometer.
Hvis De gerne vil skifte bil ofte eller gerne vil afprøve fx nye drivmidler som fx en elbil eller en plug-in hybrid, kan privatleasing være en fordel. De binder dem for et antal år og kan efter endt leasingperiode tage nye valg af drivmidler og bilmodeller.

De skal vælge leasingkontrakt efter et bestemt antal kilometer, De forventer at køre hvert år. Kører De flere kilometer end de aftalte i leasingkontrakten, afregnes de ekstra kilometer som overkørte kilometer. Overvej derfor nøje hvad Deres reelle kørselsbehov i km pr. år er.

De skal være opmærksom på, at der kan være forskellige minimums alderskrav for at kunne lease en bil. Det samme kan gælde, hvis der er unge mennesker i familien, som skal benytte bilen. Eventuelle alderskrav skal fremgå af kontrakten. Vær også opmærksom på at selvrisikoen på forsikringen kan være højere for unge chauffører.

Opsigelse af aftale.
Som udgangspunkt er De kun bundet af en privatleasingaftale i 11 måneder, og herefter kan De komme ud af kontrakten med kun en måneds varsel. Det vil sige, at De kan komme ud af kontrakten efter 12 måneder.

Fordele ved privat leasing

 • Fast, månedlig ydelse og budgetsikkerhed
 • Ingen udgifter til service
 • Ingen bekymring om værditab

 

Privatleasing med Jan Nygaard AS dækker over

 • Aftale om 1-3-årige leasingperioder
 • Der betales en såkaldt engangsydelse, som De ikke får igen
 • Aftale om maks. kilometer
 • Der betales for overkørte kilometer
 • Der kan være aftale om underkørte kilometer, som kan betales retur
 • Fabriksgaranti på bilen i hele leasingperioden
 • Løbende vedligeholdelse/servicering
 • Der skal betales for skader ved returnering af bilen
 • Du hæfter ikke for bilens restværdi

Erhvervsleasing

Når De vælger en erhvervsleasingaftale gennem Jan Nygaard AS, får De samme gode fordele som ved privatleasing. Det vil sige at service, vejhjælp mv. er inkluderet i aftalen.

Den store forskel ligger i det økonomiske perspektiv. Som bruger af bilen, vil De blive beskattet af fri bil. Denne beskatning bestemmes ud fra bilens værdi. Fordelene ved at have fri bil, er blandt andet betalt brændstof, forsikring og grøn ejerafgift.

Virksomheden betaler leasingydelsen på bilen hver måned, samt for de ovenstående fordele ved at have fri bil. Der aftales en fast periode for aftalen, dette er ofte 36 eller 48 måneder. Derudover aftales et antal kilometer som er med i aftalens løbetid.

De skal som bruger aftale med Deres virksomhed / arbejdsgiver, indenfor hvilke rammer, der kan leases end bil. Vi kan derefter hjælpe med at finde den rette BMW eller MINI model.

Fordele

Bruger

 • Attraktiv beskatning af fri bil.
 • Betalt brændstof.

 

Virksomhed

 • Fast månedlig ydelse
 • Service er inkluderet i aftalen.  

 

Flexleasing

Med Flexleasing kan De komme til at køre i Deres drømmebil på en fornuftig og mere økonomisk fordelagtig måde. Flexleasing er mest fordelagtigt på biler som er ældre end 3 år og som koster mere end 500.000 kr.

Ofte er biler på en flexleasing aftale, importerede biler fra Tyskland med et højt udstyrsniveau.  

Vi kan tilbyde at finde lige præcis den bil De ønsker, og hjemtage den til Danmark.

Sæsonleasing

Ved Sæsonleasing er der i bund og grund tale om en klassisk flexleasing aftale. Dog betaler De ved sæsonleasing kun fuld leasingpris for de måneder hvor bilen er aktiv. De måneder hvor bilen ikke er aktiv, betaler De en stilstandspris, som er væsentligt mindre. De kan ved denne løsning fx lease en cabriolet til sommermånederne og en SUV til vinteren.

Med sæsonleasing bestemmer De således selv, hvornår Deres leasingperiode skal være aktiv.

Lavere månedlig ydelse og udgifter ved sæsonleasing
For at give et eksempel på en typisk sæsonleasingaftale fx på en BMW 8-serie cabriolet. Her kan bilen være aktiv i 6 måneder og passiv i 6 måneder. Der laves en kontrakt for den aktive periode og derefter en kontrakt for den passive periode. Finansieringen af bilen samt forsikring varetager vi fortsat.

I den passive periode vil udgiften være billigere, eftersom bilen ikke har plader på i denne periode og dermed betales registreringsafgift og grøn afgift ikke.

Kontakt os.​

De er altid velkommen til at kontakte os for yderlig rådgivning om leasing af Deres næste BMW eller MINI samt udarbejdelse af den perfekte skræddersyede leasingplan, som passer til netop Deres personlige behov.

Åbningstider
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 17:30
Lørdag: Lukket
​Søndag: kl. 11:00 - 15:00

Book prøvetur.​

Hvis ovenstående har vakt Deres interesse kan De booke en prøvetur i en BMW eller MINI herunder.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj