COVID-19.

Således forholder vi os til Coronavirussen hos Jan Nygaard AS.

Vi tager naturligvis vores kunders, gæsters og vores medarbejderes sundhed alvorligt og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

Derfor vil De i vores showroom, vente- og loungeområder finde håndsprit og servietter til fri afbenyttelse. Husk at der er krav om, at De bærer mundbind eller visir.

Vores teknikere er instrueret i at anvende handsker i al håndtering af kundebiler. Det betyder aftørring af rat, gearvælger, dørgreb og bilnøgle når en bil overgår fra medarbejder til medarbejder og til kunde. I Indskrivningen og i Salgsafdelingen giver vi ikke længere hånd og holder en fysisk afstand internt som til vores kunder.

Værksted.

De kan som normalt booke tid på vores værksteder og vi tilbyder fortsat flere muligheder som fx hente- og bringeservice til kunder, der er udsat for smitte eller på anden vis har besvær med at få bilen til et af vores værksteder.

Book service her.

De finder vores åbningstider her.

Salgsafdelingen.

Vores showrooms holder igen åbent i vores normale åbningstider. Vi opfordrer dog alle til at booke en aftale førend De besøger os.

Book aftale & prøvekørsel her.

 

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os