COVID-19.

Således forholder vi os til Coronavirussen hos Jan Nygaard AS.

Vi servicerer fortsat både værkstedskunder og kunder i salgsafdelingerne indenfor vores normale åbningstid.
Vi tager naturligvis vores kunders, gæsters og vores medarbejderes sundhed alvorligt og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer.
Vi har derfor taget nye forholdsregler for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Vores teknikere er instrueret i at anvende handsker i al håndtering af kundebiler. I Indskrivningen og i Salgsafdelingen giver vi ikke længere hånd og holder en fysisk afstand internt som til vores kunder.
Vi står naturligvis til rådighed på telefon eller mail såfremt De har ønsker til fx afhentning af ny bil eller et værkstedsbesøg.

Sådan håndterer vi værksteds- og servicebesøg.

For at minimere risici så meget som det er os muligt, er alle medarbejdere instrueret i at anvende handsker i håndtering af kundebiler. Det betyder aftørring af rat, gearvælger, dørgreb og bilnøgle når en bil overgår fra medarbejder til medarbejder og til kunde. Vi tilbyder flere muligheder som fx hente- og bringeservice til kunder, der er udsat for smitte eller på anden vis har besvær med at få bilen til et af vores værksteder.
Vi tilbyder håndsprit og servietter i vores kundeområder til Deres fri afbenyttelse.

Sådan håndterer vi demo- og udstillingsbiler.

Vores demobiler aftørres med sprit på rat, gearvælger og dørgreb efter hvert udlån. Nøgler og tablets, som kunder også er i berøring med, aftørres ligeledes efter hvert brug. Udstillingsbiler aftørres dagligt flere gange i kabinen.
Vi tilbyder håndsprit og servietter i vores kundeområder, Showroom og salgskontorer til Deres fri afbenyttelse.

Sådan håndterer vi udlevering af nye biler.

Kunder der står foran at skulle have deres nye bil leveret, vil blive kontaktet for en personlig aftale via vores Leverance Center. Vi tilbyder flere løsninger, således De uden besvær kan få Deres nye bil taget i brug. Vi har samlet en række videomanualer her, så De kan komme i gang og få det bedste ud af Deres nye BMW. Efterfølgende tilbyder vi Dem naturligvis en re-levering, hvor vi som vanligt går i dybden med bilens funktioner.

Skulle De have spørgsmål beder vi Dem kontakte os på telefon eller email.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os