Med til Musik i Lejet, men mangler billetter?

Nu har De muligheden for at vinde to billetter som giver adgang til alle fire dage. Alt De skal gøre er at udfylde felterne nedenfor og tilmelde Dem. Så er De med i konkurrencen om at vinde biletter til dette års Musik i Lejet. Der vil blive fundet to vindere som hver vinder to biletter. Vinderne vil blive fundet og kontaktet den 15. juli 2022.  

Tilmelding

Dette felt skal udfyldes

Konkurrencebetingelser og samtykke (klik for at åbne)

Konkurrencebetingelser
Konkurrencen afholdes af Jan Nygaard AS. Hvis De har spørgsmål til konkurrencen, kan De kontakte marketing på tlf. 4588 6600. Konkurrencen løber i perioden 7. juli 2021 til 16. juli 2021, og der udloddes 2 biletter til 4 dage til Musik i Lejet Sommersol, til to vindere. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar og De må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på e-mail eller telefon, når konkurrencen er afsluttet den 16. juli 2021. Billetterne vil blive overdraget via mail. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 24 timer efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som kan læses her.

Samtykke
Ved at tilmelde Dem via ovenstående knap, accepterer De vores samtykke herunder. Jan Nygaard A/S agter at bruge de oplysninger, De giver på denne formular, til at holde kontakt med Dem og til at holde Dem opdateret omkring vores produkter, services og tilbud i BMW Experience Center samt tilhørende markedsføringsmateriale. De kan når som helst, og i henhold til gældende lovgivning, skifte mening ved at klikke på afmeldingslinket i sidefoden på enhver e-mail, De modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@jan-nygaard.dk.

Vi behandler Deres oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspraksis, besøg vores websted. Ved at klikke på ovenstående accepterer De, at vi kan behandle Deres oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår. Vi anvender Autopilot som vores marketingplatform. Ved at klikke på ovenstående, anerkender De, at Deres oplysninger vil blive overført til Autopilot til behandling. Lær mere om Autopilots privatlivspraksis her.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Mange tak for Deres tilmelding - held og lykke!

Musik i Lejet.

Efter to år med "festivaltørke" er billetterne til årets Musik i Lejet en yderst eftertragtet vare. Life with MINI uddeler BIG LOVE i form af to billetter til to vindere, som kan give BIG LOVE videre.  

De kan se det fulde musikprogram til årets Musik i Lejet her.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj