MINI COUNTRYMAN.

Det er på tide at tage på eventyr i nye, spændende egne og opdage, hvor meget weekenden pludselig kan byde på. Tag mere med. Se det hele i lidt større perspektiv og gå på opdagelse i den nye, mere rummelige MINI Countryman.

Med sit perfekt afbalancerede mix af topmoderne teknologi, køredynamik og praktisk alsidighed, kan MINI Countryman forvandle sig fra cool bybil til barsk terrænfræser på et øjeblik. Hverdagens praktiske fornødenheder og det store eventyr går nemlig hånd i hånd i den nye MINI Countryman. Den er designet til de eventyrlystne, der vil leve livet fuldt ud - og den fører Dem hellere end gerne hen, hvor vinden blæser.

TIL LIVETS STORE OG SMÅ ØJEBLIKKE.

MINI Countryman er en ægte SAV (Sports Activity Vehicle), der passer perfekt til den aktive, spontane livsstil. Den er fyldt med innovativ teknologi som for eksempel MINI Find Mate (tilvalg), der advarer Dem, hvis De har glemt en vigtig ting inde i huset (jep, nu er det slut med at køre fra tegnedrengen).

Og den nye Country Timer-funktion mærker, og optæller, hvor tit De kører offroad. Disse funktioner er fint flettet sammen med MINI Connected-systemet, der forbinder Dem til en hel verden af multimedia.

ALL4.

ALL4 firehjulstræk giver maksimalt vejgreb og eminente køreegenskaber i alle situationer. Den nye MINI Countryman ALL4 er klar til nye udfordringer. Er du?

MERE PLADS.

En MINI har litervis af bagagerum. MINI Countryman har 1170 liter med bagsæderne foldet ned, og takket være lemmen i bunden har De plads til endnu mere oppakning. Der er nok plads til al den bagage, der er nødvendig på turen. Eller udstyret til weekenden i vildmarken. Eller snowboardet og alt det beskidte vasketøj. Eller måske et 42 tommer tv og et stereoanlæg. Eller Sankt Bernhardshunden og hundemaden. De kan endda få et 12-volt stik i bagagerummet, så De kan tilslutte tv'et med den rette adapter.

HVIS DE ØNSKER AT VÆRE EKSTRA GODT KLÆDT PÅ.

Vi har samlet en række informationer om modellen, farvekombinationer, hjuldesign, interiørmuligheder samt priser på de forskellige udstyrsvarianter og ekstraudstyr hvis De ønsker at være klædt ekstra godt på inden De skal vælge Deres næste MINI.  


BOOK PRØVETUR.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj