MINI COOPER SE.

DEN HELT ELEKTRISKE MINI.

Den nye MINI Electric varetager ikke kun MINI-designet fra vores ikoniske 3-dørsmodel. Det er fyldt med årtier af gode ideer, udfordrende design, spørgsmålstegn og et ønske om at skabe kreative løsninger til det moderne byliv. Med den nye MINI Electric får De mere end en almindelig opladelig bil. De får en bil, som er fyldt med et drive, der konstant bringer Dem fremad.

Det er bare alt, hvad De elsker ved MINI og lidt til.

Hurtigere, mere livlig og sjovere end nogensinde. Den ikoniske MINI 3 dørs favner essensen af, hvad det vil sige at kombinere fart med det lave tyngdepunkt, så man næsten får en helt speciel gokartfølelse.

 

DER ER PENGE AT SPARE.

Hvis det gøres på den rigtige måde, kan elektrisk mobilitet være til gavn for miljøet, og have en positiv indvirkning på Deres tegnebog.

Den helt elektriske MINI-transmission består af langt færre arbejdende dele end en forbrændingsmotor. Det betyder, at der følgelig er færre dele, der skal repareres eller udskiftes over tid.

Den helt elektriske MINI konverterer bremseenergi til elektricitet ved at bruge sin motor som generator og sender lidt strøm tilbage i batteriet, hver gang De bremser.

Denne såkaldte regenerative bremsning sparer også skivebremserne og forhindrer dannelse af fine støvpartikler forårsaget af slid på bremseskiverne.

EN ÆGTE MINI.

Den helt elektriske MINI er det originale ikon, nu med ny energi til morgendagens veje. Den drives af en 96-cellet, 32,6 kWh (bruttokapacitet) højspændings-batteripakke, der er monteret under gulvet, mellem forsæderne og under bagsæderne. Placeringen af batteriet her giver den helt elektriske MINI et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke kun forbedrer stabiliteten og håndteringen - men gør hjørner endnu sjovere.
 

SUPERCHARGED.

Ved trafiklys er det ikke kun hestekræfter (hk), der tæller, men det drejningsmoment (Nm), som er til Deres rådighed. Den helt elektriske MINI giver Dem det fulde drejningsmoment, øjeblikkeligt. Hvor imod en benzinmotor er nødt til at opbygge et antal omdrejninger for at generere drejningsmoment og dirigere denne kraft gennem transmissionen, før den når hjulene.

 

ET GEAR. INTET GEARSKIFTE.

Selv med den elektriske MINI ikke brug for en kobling, og De kan accelerere med det samme - når som helst og ved enhver hastighed. Det drejer sig om at gøre tingene enkelt, og levere - 0-100 km/t på 7,3 sekunder - uden forsinkelse og ingen afbrydende gearskifte.

BOOK PRØVETUR.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj