PÅSKE PÅ MANGHOLM.

KOM MED UD PÅ LANDET TIL EN FRISK OG FESTLIG PÅSKEDAG FOR HELE FAMILIEN.
LØRDAG D. 23. MARTS.
HILLERØDVEJ 20, 3400 HILLERØD.

DET SKER FRA KL. 10.00 - 13.00.
KLAP ET PÅSKELAM.

HVAD KAN DU FORVENTE?

Vi skaber rum for, at I sammen kan opleve sjove aktiviteter på landet med naturens forårsbebudere, hvor I kan komme helt tæt på dyrene, klappe vores nyfødte påskelam i stalden, kæle med kattene i laden, besøge de søde køer i kostalden og hestene på marken. Vi byder på sjove og interessante tilbud til alle aldre.

TIL BØRNENE.

Kom og oplev det spirende forår og alle de søde dyr på den dejlige økoloiske gård.

  • Hils på de nuttede påskelam. Kom helt tæt på lammene i stalden. Se, når de hopper rundt og leger, drikker mælk hos deres mor og hygger sig i halmen. Mærk, hvor bløde og nuttede de er og vær' med til at finde på nogle gode og sjove navne til dem.

  • Bag snobrød i den friske forårsluft. Vi tænder op i bådfadet og bager snobrød, hvor alle kan være med.

  • Tag på påskejagt. Find alle de fine påskeæg, som påskeharen har gemt rundt omkring på gården og deltag i konkurrencen om en lækker påske-goodiebag.

Alle børn får: Barn madbillet: lækker påskefoccachia og et stk. kage efter eget valg fra cafeen + 1 naturfrisk sodavand.

Pris for BarnBillet (under 10 år) kr. 150. Børn 0-2 år gratis.

TIL DE VOKSNE.

Kom ud på landet og oplev de gamle påsketraditioner og få duften af forår helt ind under huden. En lækker økologisk frokost bliver serveret for dig og familien, masser af påkselækkerier til ganen.

Her er lidt af det der at glæde sig til.

  • Mød den økoligske landmand. Oplæg v. Tine Hage, ejer af Mangholm, om gårdens projekt. Hør mere om, hvordan Mangholm arbejder for en bedre verden, en sundere jord, biodiversitet og dyrevelfærd. Find Tine på Gårdspladsen med 1. oplæg kl. 11.00 og 2. oplæg kl. 12.00.
  • Bliv inspireret i den skønne gårdbutik, der er fyldt med vores produkter fra Mangholm som mel, syltevarer, kryddersnaps, honning og lammeskind, samt et eksklusivt udvalg af bøger, køkkenudstyr, håndlavede sæber, chokolade og andre spændende gaveideer og lokale varer.
  • Mød Rikke fra BredeHavekiosk.dk der har lavet en pop-up haveshop med salgs af frø, haveredskaber, bøger og smukke vaser. Kom og få en snak om dyrkning af smukke økologiske blomster i egen have.
  • Voksen madbillet. 3 stk. lækre "håndmadder" tilberedt af de skønne grønne råvarer fra Mangholms grøntsagsmark og med kød fra egne dyr. Hertil 1 stk. kage efter eget valg fra caféen, som serveret med vores bedste filterkaffe.

Pris pr. voksen kr. 150.

DET SKER FRA KL. 13.00 - 16.00.
GOURMET PÅSKEFROKOST.

DET FÅR DU.

Bliv inspireret af påsketraditionerne på landet og få en lækker gourmet påskefrokost med Exceptionel Go’ Smag af chef Philipp Lindner, bestående af de bedste økologiske råvarer fra Mangholms grønsagsmarker og fra andre lokale leverandører.

Mad og drikke.

  • 1 voksen madbillet: Oplev Mangholms sanselige jord-til-bord koncept: få 4 serveringer med udsøgt madkunst og oplev dansk økologi, når det er bedst! Få serverer bl.a. braiseret påskelam fra gården med masser af smag og urter fra haven. Hertil serveres delikate grønne anretninger, der får mundvandet til at løbe, og så får du selvfølgelig vores populære Ølandshvedebrød på surdej til.
  • 1 glas vin (Organic, Østrig og vand ad lib.)

Pris for Gourmet Påskefrokost kr. 550 pr. pers.
Bemærk, arrangementet gælder for voksne og børn over 10 år.

Tilkøb på stedet: Du kan også smage et større udvalg af de mange forskellige vine fra ÖSTERREICH VIN, vinene kommer fra i alt 25 håndplukkede vinproducenter, hvoraf hovedparten fremstiller vin efter biodynamiske principper. Eller prøv de lækre påskesnaps fra gården, hvert år bliver der brygget både porse, paradisæble og honning.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj