DEN HELT NYE BMW 4-SERIE.

COUPÉ OG CABRIOLET.

Kompromisløs og ikke som de andre: Den nye BMW 4-serie sætter sig beslutsomt og elegant ud over bestående konventioner. Det selvstændige design og den klassiske coupésilhouet citerer ikoner og understreger samtidig dens progressivitet. Den sportslige lethed overføres smidigt til vejen, hvor imponerende manøvredygtighed og opsigtsvækkende ydelse får adrenalinniveauet til at stige. Den højtydende sportscoupé omgiver sig således med en aura af uopnåelighed, der i samme øjeblik gør den så meget mere attraktiv.

Denne video er ikke tilgængelig, da den indeholder marketing og statistik cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Opdater præferencer

HYBRID

Find vores plug-in-hybrider der drives både af en forbrændingsmotor og en elmotor.

BMW

Se alle vores BMW modeller. Brændstof, plug-in hybrid, 100% el - der er noget for alle behov.

MINI

En bil for alle der kan forbedre din hverdag. Gokartfølelse. Rummeligt design. Find Deres favorit her.

BRUGTE BILER

Særligt udvalgte og certificerede brugte biler - kun de bedste slipper gennem nåleøjet.

DET NYE MIDTPUNKT.

Kompleksitet kort og godt: BMW 4-serie Coupés interiørdesign sætter føreren i midtpunktet.

Ud over kabinens funktionelle design sørger også det præcise formsprog og de eksklusive designelementer for en moderne og selvstændig udstråling.

CABRIOLET.

Den nyudviklede kaleche på BMW 4-serie Cabriolet sætter nye standarder visuelt såvel som teknisk. Den kombinerer en hardtops funktion og komfort med en stofkaleches klassiske og sporty design på en innovativ måde. I den forbindelse begejstrer softtoppen, der er resultatet af en tidskrævende fremstillingsproces, indvendigt såvel som udvendigt med sin eksklusive fremtoning.

Udvendigt skaber foldetagets innovative teknik en fuldkommen bue uden visuelle afbrydelser, hvilket fremhæver bilens elegante sider på perfekt vis. I tillæg til det flade design imponerer kalechen på BMW 4-serie Cabriolet med et lavt tyngdepunkt og den lave vægt. Desuden reducerer den forekomsten af støj i kabinen markant og isolerer fremragende mod kulde – og det elektriske foldetag kan endog åbnes og lukkes fuldautomatisk under kørslen ved en hastighed på op til 50 km/t.

Vil De vide mere?

Hvis De har interesse i at høre mere om BMW iX så snart der kommer mere info, så kan De med tilmelde Dem vores liste her.

Venligst tilvælg dette felt
Venligst udfyld Deres e-mail her

Ved at tilmelde Dem via ovenstående knap, accepterer De vores samtykke (klik her for at åbne)

Jan Nygaard A/S agter at bruge de oplysninger, De giver på denne formular, til at holde kontakt med Dem og til at holde Dem opdateret omkring vores produkter, services og tilbud i BMW Experience Center samt tilhørende markedsføringsmateriale.

De kan når som helst, og i henhold til gældende lovgivning, skifte mening ved at klikke på afmeldingslinket i sidefoden på enhver e-mail, De modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@jan-nygaard.dk. Vi behandler Deres oplysninger med respekt.
For mere information om vores privatlivspraksis, besøg vores websted. Ved at klikke på ovenstående accepterer De, at vi kan behandle Deres oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

Vi anvender Autopilot som vores marketingplatform. Ved at klikke på ovenstående, anerkender De, at Deres oplysninger vil blive overført til Autopilot til behandling. Lær mere om Autopilots privatlivspraksis her.

Mange tak for Deres interesse!

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os