DEN NYE
FULDELEKTRISKE MINI
COUNTRYMAN.

NY ELEKTRISK MINI COUNTRYMAN.

EVENTYRET VENTER.

Til efteråret starter produktionen af en ny generation af MINI.

Med denne næste generation udvider vi vores udvalg af elektriske modeller, hvilket baner vejen for vores mål om at blive fuldt elektrisk i begyndelsen af 2030'erne. Med produktionsstart i november er den nye generation af MINI Countryman her næsten.

Den er større end sin forgænger og nu også fuldt elektrisk, så den er klar til nye eventyr. Den fuldelektriske MINI Countryman vil være tilgængelig fra 2024.

Alle billeder og detaljer, der vises her, er foreløbige.

INTERIØR

Forfinet til fingerspidserne. Godt håndværk og lækre detaljer præger det æstetiske interiør. Materialevalg på øverste hylde, avanceret teknologi og iscenesættende ambient lighting giver dig i samspil med hinanden en køreoplevelse i særklasse. Når du først sidder i bilen, vil det ikke være overraskende, hvis du formentlig ikke har lyst til at stige ud igen.

MERE OM DINE MINI EXPERIENCE MODES.

Se, hør og føl dit humør. MINI Experience Mode er din portal til en verden af emotionelle forbindelser, der vil inspirere dine sanser. De vækker dine sanser. Hver enkelt indstilling har sit eget kreative design, sin egen ambient lighting, og nogle har en lydsammensætning. Med en enkelt kommando kan du ændre dit cockpits udseende og udtryk fuldstændigt.

OLED, OLED OLED
OLED.

Det flotte og runde OLED-touchdisplay er instrumentpanelets bankende hjerte og intuitive blikfang. Med dets moderne OLED-teknologi med en diameter på 240 mm og kvalitetsglas får displayet et markant og minimalistisk udtryk. Det fungerer som instrumentenhed og som din enhed til infotainment og assistance i bilen. Og med sin runde form er det den første af sin slags i verden.

GIV DIG HEN TIL ET NYT INTERIØR ELLER SYV.

STILFULD OG BÆREDYGTIG. AF HENSYN TIL DIG..

Med fire stilmæssige valgmuligheder kan du altid finde et MINI design, der passer til dig – Essential, Classic, Favoured og JCW Style. De omfatter alle sammen særlige features og skræddersyede designdetaljer vedrørende alt lige fra instrumentpanelet og rattet til sædeindtrækket og loftbeklædningen. Med vores nye indtræksdesign vil vi give dig en oprigtig følelse af varme og velvære, når du sidder i din MINI. Materialet er lavet af genanvendte kvalitetsmaterialer og er vævet ved hjælp af en unik 2D-teknik.

ALT ER LIGE VED HÅNDEN.

Du har det hele lige ved hånden – lige fra parkeringsbremsen, gearvalg, MINI Experience Modes og meget mere. De fem intuitive betjeningselementer har fået et nyt look og design og er nu endnu nemmere at tilgå samt betjene og lege med.

GOKARTLIGNENDE STYREEGENSKABER.

GÅR NYE VEJE MED NYE MATERIALER.

Hos MINI skaber vi en helt ny form for æstetik ved at bruge stofmaterialer. Det nye materiale, som vi anvender på instrumentpanelet og dørbeklædningerne, skaber et udtalt komfortbetonet interiør. Vævningen er udført ved hjælp af en unik 2D-teknik, og materialet er af høj kvalitet og nemt at rengøre. Det giver dig en oplevelse af luksus, når du rører ved materialet, flere designmuligheder og udgør det perfekte lærred, når du får vist spændende projiceringer i diverse MINI Experience Modes.

EKSTERIØR

En større dosis MINI-ature. Med sin kraftfulde konstruktion, det markante SUV-design og den iøjnefaldende fremtoning udstråler den nye og fuldelektriske MINI Countryman en aura af selvtillid og eventyr.

MODERNE MINI-MALISME.

VELKOMMEN TIL ET VASKEÆGTE KRAFTCENTER.

MAKSIMALT MINI.

MASSER AF PERFORMANCE PÅ ALLE PARAMETRE.

Vores alufælge på 17”-20” (op til 21" som tilvalg) får bilen til at udstråle en rendyrket selvtillid og kompromisløs individualitet og repræsenterer essensen af MINI. Takket være deres letvægtsdesign og anvendelse af genanvendt aluminium er de medvirkende til at reducere det miljømæssige aftryk på flere måder – både i produktionen og i brug.

ET SKVÆT FARVE SOM KRONEN PÅ VÆRKET.

DU BLIVER ALTID BUDT VELKOMMEN.

FINESSEN LIGGER I DETALJEN.

Alle steder gemmer på noget spændende. Aluminiumsfælgene er mere markante, slanke og aerodynamiske. Den praktiske tagræling er nu som standard i sort højglans. Og C-stolpens design er stilfuldt. Og med fire varianter kan du altid finde et MINI design, der passer til dig –
Essential, Classic, Favoured eller JCW. De har hver især specielle features og særlige designdetaljer.

"VORES KOMPROMISLØSE OG PROGRESSIVE TILGANG KOMBINERER FUNKTIONELLE ELEMENTERS ENKELTHED MED DEN EMOTIONALITET, SOM ER VELKENDT FOR MINI.”

- Oliver Heilmer, Head of MINI Design

SPECIFIKATIONER

Drivlinje og miljø*

MINI COUNTRYMAN Sammenligning
MINI COUNTRYMAN E MINI COUNTRYMAN SE ALL4
ELEKTRISK RÆKKEVIDDE KM/OPLADNING (WLTP) 462 433
ELFORBRUG KWH/100 KM (WLTP) 15,9 - 17,4 17 - 18,5
DREJNINGSMOMENT NM 250 NM 494 NM
0-100 KM/T 8,6 SEK 5,6 SEK
YDELSE HK 204 313
CO2-UDLEDNING G/KM (WLTP) 0 0
MAX HASTIGHED KM/T 170 180

* Alle detaljer, der vises her, er foreløbige.

KØREOPLEVELSE

Byens bedste drejningsmoment. På pladserne ... Hold fokus. Når det grønne lys tænder, er det bare om at sende gokarten af sted. Den 100 % eldrevne MINI Cooper overgår alle forventninger.

ELEKTRISK EKSTASE FORUDE.

For at opnå den maksimale gokartfølelse har vi gjort brug af væsentlige designkriterier, da vi udviklede den helt elektriske MINI Countryman. Vi har eksempelvis fremhævet køredynamikken takket være det lave tyngdepunkt, som placeringen af batteriet har muliggjort. Vi skaber de fantastiske MINI køreegenskaber ved at optimere vægtfordelingen og gøre brug af en direkte styreudveksling i kombination med et lille rat. Vi booster sidedynamikker og bilens vejgreb ved at optimere dækbredden. Og den nyeste hardware og software har gjort det muligt for os at gøre køreegenskaberne endnu mere legende og spændende i bilens Go-Kart-indstilling.

AGILITET OG AERODYNAMIK.

MINI Countryman fusionerer form og funktion med et mere kompakt design og fremhævede aerodynamiske linjer og opnår derved en fornem balance mellem styrke og effektivitet. Bilens avancerede teknologi er også karakteristisk for vores konstante fokus på økonomi og bæredygtighed.

ALL4-FIREJHJULSTRÆK.

ALL4-firehjulstrækket fordeler trækkraften dynamisk mellem alle hjul, hvilket sikrer, at du oplever et uovertruffent vejgreb ved terrænkørsel og har vejgreb på alle underlag. Og hvis der registreres manglende vejgreb på grund af vådt eller iset underlag ændres fordelingen af trækkraften efter behov. Dermed kan du drage maksimal nytte af den fuldelektriske MINI Countrymans robuste og eventyrlystne sjæl. Så du har styringen og er i dit rette element, uanset hvad vejrudsigten ellers siger.

 
 

FØRERASSISTENTER.

Driving Assistant (tilvalg) er ligesom at have et ekstra sæt øjne. Den advarer dig om køretøjer i den blinde vinkel og er om nødvendigt aktivt medvirkende til at styre din MINI tilbage i vognbanen. Endvidere registrerer den tværgående trafik bag dig, når du kører baglæns i din MINI. Driving Assistant Plus omfatter kamera- og radarbaserede førerassistentfunktioner. Den gør turen frem til din destination mere afslappende, fordi den automatisk holder din ønskede hastighed, vognbanen og afstanden til det forankørende køretøj.
Takket være Driving Assistant Professional kan du sænke skuldrene. Den er ved din side i alle trafiksituationer, men uden at tage styringen fra dig.

VÆLG MELLEM FORSKELLIGE MINI KØREINDSTILLINGER.

Du kan som standard vælge mellem tre forskellige MINI køreindstillinger, der hver især afspejler din fuldelektriske MINI Countrymans egenskaber og egner sig til trafiksituationen og dit aktuelle behov. De har hver især deres eget udtryk.

GREEN MODE. Denne ekstra effektive køreindstilling er bæredygtig, enkel og helt stille og vil få dit batteri til at række mange kilometer.
CORE MODE. En klassisk og behagelig MINI køreoplevelse i et sofistikeret og moderne interiør.
GO-KART MODE. Med inspiration fra legendariske John Cooper Works giver denne køreindstilling dig en sindsoprivende køreoplevelse. Med en sportslig motorindstilling, der får adrenalinen til at suse i årerne, samt en mere direkte styrefornemmelse og speederrespons.

 

DIN PERSONLIGE ASSISTENT I DIN MINI.

For første gang i en MINI er modellen blevet udstyret med en stemmeassistent med alle funktioner. MINI Intelligent Personal Assistant kan aktiveres med kommandoen “Hey MINI” eller ved at trykke på den pågældende knap på rattet. Stemmebetjent interaktion på det runde OLED-display i form af en animation med grafiske elementer, typografi og en avatar. For så vidt angår visningen kan føreren vælge mellem “MINI” – et stiliseret billede af en MINI – og den nye digitale MINI assistent “SPIKE”. MINI Intelligent Personal Assistant kan betjene vigtige funktioner i din MINI som fx navigationssystemet, telefonen, radioen eller endda indstillingen af temperaturen.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj