BMW X1 xDrive25e.

Strutter af ambitioner: BMW X1 imponerer ikke kun med sit atletiske design, men også med X-modellernes typiske køreegenskaber samt en fremragende manøvredygtighed. Med kombinationen af optimal komfort på lange strækninger, eksklusive materialer og innovative teknologier er den særdeles godt forberedt på enhver form for eventyr.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Nu introducerer vi BMW X1 xDrive25e - endnu et eksempel på BMWs filosofi omkring hybridtankegangen.

Kombinationen af en effektiv forbrændingsmotor og en moderne elmotor gør BMW X1 plug-in-hybrid til en smart og effektiv bil, som kan køre 52 km* udelukkende på elektrisk strøm.*

Det rummelige og behagelige interiør er ligesom det ydre meget typisk for BMWs design, og udtrykket ånder kvalitet og køreglæde.

Det faktum, at BMW X1 plug-in-hybrid også er firehjulstrukket, har et bagagerum på 450 liter og kan bestilles med en trækkrog gør det også til en praktisk bil - det er hybridtankegang for BMW.

DET FULDE KLIMAAFTRYK.

Plug-in-hybrider er ikke alene et godt valg i form af lavt kuldioxidudslip og brændstofforbrug på hver køretur.
 
Som et led i vores overordnede miljøarbejde har vi undersøgt det fulde klimaaftryk for vore plug-in-hybrider, hele vejen fra fremstilling af råmaterialerne og produktion til anvendelse og genbrug.
 
*Resultatet viser at BMW X1 xDrive25e, ved hjælp af vedvarende energikilder, har op til 55% lavere kuldioxidudslip end BMW X1 xDrive25i.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj