BMW 3-SERIE GRAN TURISMO.

En alsidig karakter fuld af gode ideer: Den nye BMW 3-serie Gran Turismo forener sporty design, spændende dynamik og masser af plads i et unikt bilkoncept. Taglinjens coupéform er med til at understrege, præcis hvor let de sporty kvaliteter bringes ned på asfalten. BMW 3-serie Gran Turismo. Karakteristisk. Alsidig. Fascinerende.

KUN STÆRKE SIDER. OG MASSER AF FORMAT.

Muskuløse former forenet med den flydende taglinje fra en klassisk coupé – det er opskriften på BMW 3-serie Gran Turismos unikke og fascinerende design. Præcise konturer og udtryksfulde flader former et fascinerende spil mellem lys og skyggepartier. Samtidig forstærker lygtedesignet for og bag det fokuserede blik, som er rettet mod vejen og de køreoplevelser, der venter forude.

BMW 3-serie Gran Turismo fascinerer ved første blik. Den lange motorhjelm, der strækker sig ned mod asfalten, og den skarpe overgang mellem C-stolpen og karrosseriet giver designet dynamik. Bilens profil domineres af de rammeløse døre og den svungne taglinje, som fremhæver de klassiske coupéformer, mens de mærketypiske L-formede baglygter giver bilen bredde.

Oplev den inspirerende følelse af at være uafhængig. Den store akselafstand og en højere taglinje sikrer, at der er god plads ved hovedet og knæene for alle passagerer i BMW 3-serie Gran Turismo. Rammeløse døre lader lyset strømme ind i kabinen og giver rummeligheden endnu bedre muligheder for at begejstre. Sammen med det fleksible bagagerum og splitbagsædet gør det BMW 3-serie Gran Turismo til den bedste ledsager, man kan ønske sig, når hverdagen også byder på masser af sportsaktiviteter.

KABINEPLADS.

Funktionel uden grænser. Hvis De har en aktiv og sportslig livsstil, vil De elske bagagerummet i BMW 3-serie Gran Turismo. Mængden af plads i kabinen giver selv bagsædepassagererne plads nok til at kunne nyde selv meget lange ture.

OVERSKUD PÅ ALLE FRONTER.

Mere køreglæde, mindre udledning. BMW 3-serie Gran Turismo formår at forene det, der ved første øjekast kun vanskeligt passer sammen. Talrige teknologier driver bilen til den ene toppræstation efter den anden – lige fra BMW EfficientDynamics-tiltag som 8-trins Steptronic-gearkassen til den adaptive undervogn. Visuelt er den aktive bagspoiler med til at fremhæve den unikke dynamik, der kendetegner BMW 3-serie Gran Turismo.

8-trins Steptronic-gearkassen sætter helt nye standarder for komfort og dynamik og er et centralt element i BMW EfficientDynamics. Den meget tætte udlægning af de enkelte geartrin sikrer den bedst mulige kraftudvikling uanset hastighed. Det er med til at reducere brændstofforbruget markant, mens du samtidig kan nyde det store sportslige og dynamiske overskud. Ved høje hastigheder holdes motoromdrejningerne lave, og det er ensbetydende med et lavere forbrug og mindre motorstøj

BMW EfficientDynamics-teknologier såsom automatisk start/stop-funktion, køreprogrammet ECO PRO, genvinding af bremseenergi og elektromekanisk servostyring udgør sammen et intelligent energistyringskoncept, der sænker brændstofforbruget og således bidrager til en mere bæredygtig mobilitet. Køredynamikken og køreglæden bevares samtidig helt intakt.

Den aktive bagspoiler kører automatisk op og forbedrer stabiliteten, når hastigheden når over 110 km/t, og ned igen ved 70 km/t. Bagspoileren kan også betjenes manuelt via en knap i førerdøren.

 

 

 

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj