BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ.

Ikke en typisk coupé, men en utrolig oplevelse. Den første BMW 2-serie Gran Coupé indfører en ny karakterstærk form for suverænitet i kompaktklassen. Først og fremmest den kompromisløst præstationsorienterede æstetik tydeliggør dens ambitioner entydigt. Ikke elegant, men ekstravagant. Ikke konventionel, men individuel. Ikke hverdagsagtig – men usædvanlig. I harmoni med high-end-teknologier og perfekt afstemte køredynamiske egenskaber løfter BMW 2-serie Gran Coupé sig legende let over massen og kører sin egne veje.

FANGER BLIKKET.

BMW 2-serie Gran Coupé er kommet for at sætte nye standarder. Fra den markante front via den let skrånende taglinje langs de rammeløse døre og indtil den sporty bagende med LED-baglygter – elegance forenes med ekstravagance. Det indvendige udstyr overbeviser med såvel eksklusive designdetaljer som kvalitetsmaterialer og efter ønske et fuldt digitalt cockpit og central skærm, begge med en billeddiagonal på 10,25''. Udstyr som panoramaglastaget skaber en ekstraordinær rumfornemmelse i den sportslige kabine.

Den nye BMW 2-serie Gran Coupé repræsenterer en ny generation af den kompakte BMW Coupé. Med sin dynamiske, langstrakte silhuet og eksklusive detaljer såsom rammeløse døre viderefører den elegant premiumfølelsen fra den højere BMW Coupé. Den nye BMW 2-serie Gran Coupé er elegant og sporty, men også mere provokerende, dog altid med et eksklusivt udtryk."Kabinen i BMW 2-serie Coupé har nu et langt mere rent udtryk. Her går køligt overblik og fyrigt temperament hånd i hånd."

Domagoj Dukec, Leiter Design BMW

DESIGN.

Den første BMW 2-serie Gran Coupé løfter kompaktklassen op på et nyt suverænt niveau. Se alle de progressive designdetaljer ved denne firedørs sportscoupé og højdepunkter som de rammeløse vinduer. Derudover finder du alle oplysninger om den førsteklasses køredynamik og tekniske innovationer som sprogassistenten BMW Intelligent Personal Assistant og mange andre assistentsystemer.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj