WORLD OF BMW - THE BMW iX.

Oplev den helt nye 100% el BMW iX på nært hold hos Jan Nygaard AS.

De har nu muligheden for at opleve en pioner indenfor en ny tidsalder - nemlig BMW iX der snart bliver lanceret. Med en rækkevidde på mere end 600 km, mere end 500 hk og en ladeeffekt på op til 200 kW er BMW iX ideelt egnet til både byen og de lange strækninger og dermed en bil, der passer til alle dage.

Vi afholder 3 events hvor De får mulighed for at lære meget mere om bilen, stille spørgsmål til vores BMW Product Genius Team og selvfølgelig se bilen i levende live i henholdsvis Hillerød, København og Lyngby.

FÅ ALLE SANSERNE TILFREDSSTILLET.

De får ikke blot muligheden for at opleve BMW iX. Vi sørger selvfølgelig for lækker forplejning. Ingen mindre end Morten Falk og Christian Wellendorf kommer til at sørge for at alle sanserne kommer i spil.

Morten Falk

Professionel kok, medejer af restaurant Babette, deltager ved Bocuse d’Or, vinder af Sol over Gudhjem og tidligere Køkkenchef på Kadeau Bornholm

Christian Wellendorf

Kaptajn for det danske kokkelandshold, medejer af restaurant Babette, kåret som Verdens Bedste Commis ved Bocuse d’Or og tidligere vinder af det individuelle VM for kokke.

TILMELD DEM GRATIS HER.

Der er begrænsede pladser, så tilmeld Dem hurtigst muligt og senest d. 10. august 2021.

HILLERØD 17. august kl 17.30


KØBENHAVN 26. august kl 17.30


LYNGBY 2. september kl 17.30

OPSTÅET UD FRA EN VISION. SKABT TIL ELEKTRISK KØRSEL.

Takket være effektiv BMW eDrive teknologi og et elektrisk firehjulstræk opnår BMW iX en usædvanlig rækkevidde og en imponerende acceleration fra stilstand. Det reducerede formsprog giver bilen en moderne og udtryksfuld fremtoning. Mens den rummelige kabine er præget af eksklusiv luksus, der sikrer optimal komfort på alle fem pladser i kombination med de mest moderne teknologier. Oplev BMW iX – Deres personlige favoritsted på hjul.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj