THE iX.

DEN NYE BMW iX: PIONER INDEN FOR EN NY TIDSALDER.

Opstået ud fra en vision. Skabt til elektrisk kørsel. Takket være effektiv BMW eDrive teknologi og et elektrisk firehjulstræk opnår BMW iX en usædvanlig rækkevidde og en imponerende acceleration fra stilstand. Det reducerede formsprog giver bilen en moderne og udtryksfuld fremtoning. Mens den rummelige kabine er præget af eksklusiv luksus, der sikrer optimal komfort på alle fem pladser i kombination med de mest moderne teknologier. Oplev BMW iX – Deres personlige favoritsted på hjul.

 

MONOLITISK DESIGN.

DEN NYE BMW iX'S EKSTERIØRDESIGN.

Ansigtet på en ny generation. I forhold til BMW iX's designkoncept var det vores ambition at gå skridtet videre og skabe et helt nyt design – ekspressivt, men ikke overlæsset. Intelligent, men ikke kompliceret.
 
Kort sagt: Et design, der symboliserer en ny form for køreglæde ved første øjekast. Resultatet er en fremsynet SAV med en ikonisk monolitisk form, karakterfulde detaljer og intelligente Shy Tech-features: Den nye BMW iX.

Det monolitiske design med få, men klare linjer, er karakterfuldt og moderne. BMW iX virker kraftfuld, men også enkel og elegant.

Domagoj Dukec – designchef hos BMW

MIT YNDLINGSSTED.

INTERIØRDESGINET I DEN NYE BMW iX.

I en symbiose af hightech og afslapning opstår der et rum fyldt med livskvalitet. Lad Dem begejstre af interiøret i BMW iX. Dens elegante minimalisme og topmoderne Shy-Tech-features sørger sammen med panoramaglastaget for en unik rumfornemmelse, der gør bilkørsel til en helt ny oplevelse. Med sit klare formsprog, eksklusive materialer og topmoderne teknologi bliver kabinen til dit absolutte yndlingssted.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os