VIND EN BMW 4-SERIE COUPE I EN WEEKEND.

De har nu muligheden for at vinde den helt nye BMW 430i i en hel weekend. Det eneste De skal gøre er at udfylde nedenstående formular, så er De med i konkurrencen om at teste dette pragteksemplar af moderne teknologi, ydeevne og æstetik i perioden fredag d. 4. december 2020 kl 16.00 til mandag d. 7. kl 09.00.

Vinderen vil blive trukket d. 30 november 2020. Vi trækker lod bland alle deltagende og vinderen vil få direkte besked via e-mail.

DELTAG HER.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Konkurrencebetingelser
Konkurrencen afholdes af Jan Nygaard AS. Hvis De har spørgsmål til konkurrencen, kan De kontakte marketing på tlf. 4588 6600. Konkurrencen løber i perioden 28. november 2020 til 30. november 2020, og der udloddes én præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar og De må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på e-mail, når konkurrencen er afsluttet den 30. november 2020. Bilen vil blive overdraget fra Jan Nygaard AS med fyldt tank og al brændstofforbrug herudover er på vinders egen regning. Præmien kan indløses i perioden fredag den 4. december 2020 kl 16.00 til mandag den 7. december 2020 kl 09.00. Denne periode kan ikke ændres. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 48 timer efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller deles med tredjemand. De skal være over 25 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Jan Nygaard AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som De kan læse her.

Samtykke
Ved at tilmelde Dem via ovenstående knap, accepterer De vores samtykke herunder. Jan Nygaard A/S agter at bruge de oplysninger, De giver på denne formular, til at holde kontakt med Dem og til at holde Dem opdateret omkring vores produkter, services og tilbud i BMW Experience Center samt tilhørende markedsføringsmateriale. De kan når som helst, og i henhold til gældende lovgivning, skifte mening ved at klikke på afmeldingslinket i sidefoden på enhver e-mail, De modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@jan-nygaard.dk. Vi behandler Deres oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspraksis, besøg vores websted. Ved at klikke på ovenstående accepterer De, at vi kan behandle Deres oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår. Vi anvender Autopilot som vores marketingplatform. Ved at klikke på ovenstående, anerkender De, at Deres oplysninger vil blive overført til Autopilot til behandling. Lær mere om Autopilots privatlivspraksis her.

Mange tak for Deres tilmelding - held og lykke!

Kompromisløs og ikke som de andre: Den nye BMW 4-serie sætter sig beslutsomt og elegant ud over bestående konventioner. Det selvstændige design og den klassiske coupésilhouet citerer ikoner og understreger samtidig dens progressivitet.

 

Læs mere her

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj