DEN HELT NYE BMW 4-SERIE.

COUPÉ OG CABRIOLET.

Kompromisløs og ikke som de andre: Den nye BMW 4-serie sætter sig beslutsomt og elegant ud over bestående konventioner. Det selvstændige design og den klassiske coupésilhouet citerer ikoner og understreger samtidig dens progressivitet. Den sportslige lethed overføres smidigt til vejen, hvor imponerende manøvredygtighed og opsigtsvækkende ydelse får adrenalinniveauet til at stige. Den højtydende sportscoupé omgiver sig således med en aura af uopnåelighed, der i samme øjeblik gør den så meget mere attraktiv.

Attraktive priser på privatleasing.

  • Den nye BMW 4-serie Coupe kan leases fra 5.495 kr. pr. måned
  • 40.000 kr. i førstegangsbetaling
  • 60.000 km i perioden (36 måneder).

*BMW 420i Coupe M Sport Aut.: A: Forbrug: 15,5 km/l. CO2-udledning: 145 g/km. Effekt: 184 hk. Etableringsgebyr 4.995 kr. Administrationsgebyr 25 kr./md. Førstegangsbetaling 40.000 kr. Totalomkostninger i perioden: 243.715 kr. Prisen er baseret på 36 måneder med 60.000 km i perioden. Privatleasing via BMW Financial Services er inkl. leveringsomkostninger og service og ekskl. forsikring og grøn ejerafgift. Krav om kaskoforsikring. Forbehold for kreditgodkendelse. Prisen er gældende så længe lager haves.

GÅSEHUD. FOR ØJNENE.

Hvis der findes en perfekt form til en sportcoupé, så er designet af BMW 4-serie Coupé den perfekte skabelon.

Dens sporty fremtoning har en dynamisk udstråling med et inspirerende samspil mellem flydende styling og konturerede flader.

Den unikke blanding af sporty appeal, dynamik og æstetik tilfredsstiller ønsket om en virkelig komplet bil.

STOR TILTRÆKNINGSKRAFT.

"Den nye BMW 4-serie Coupé fremhæver gennem sit nye formsprog sin mere unikke og ekspressive karakter med stor tiltrækningskraft.

Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design

Se BMW Classroom - præsentation af den nye BMW 4-serie.

DET NYE MIDTPUNKT.

Kompleksitet kort og godt: BMW 4-serie Coupés interiørdesign sætter føreren i midtpunktet.

Ud over kabinens funktionelle design sørger også det præcise formsprog og de eksklusive designelementer for en moderne og selvstændig udstråling.

CABRIOLET.

Den nyudviklede kaleche på BMW 4-serie Cabriolet sætter nye standarder visuelt såvel som teknisk. Den kombinerer en hardtops funktion og komfort med en stofkaleches klassiske og sporty design på en innovativ måde. I den forbindelse begejstrer softtoppen, der er resultatet af en tidskrævende fremstillingsproces, indvendigt såvel som udvendigt med sin eksklusive fremtoning.

Udvendigt skaber foldetagets innovative teknik en fuldkommen bue uden visuelle afbrydelser, hvilket fremhæver bilens elegante sider på perfekt vis. I tillæg til det flade design imponerer kalechen på BMW 4-serie Cabriolet med et lavt tyngdepunkt og den lave vægt. Desuden reducerer den forekomsten af støj i kabinen markant og isolerer fremragende mod kulde – og det elektriske foldetag kan endog åbnes og lukkes fuldautomatisk under kørslen ved en hastighed på op til 50 km/t.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os