FLEXLEASING.

Vi har en simpel ambition: At gøre det simpelt og let forståeligt at lease en BMW eller MINI.

Med Flexleasing kan De komme til at køre i Deres drømmebil på en fornuftig og mere økonomisk fordelagtig måde, for som De ved, er biler særligt dyre i Danmark. Flexleasing er kendt som leasing på forholdsmæssig afgift. Denne form for leasing, er efterspurgt hos kunder, der efterspørger biler i prislejet kr. 500.000,- og opefter.

VI ER EKSPERTERNE PÅ
BMW OG MINI.

Der findes mange udbydere på markedet, men når det gælder BMW og MINI er vi eksperter. Vi er autoriseret BMW og MINI forhandler med adgang til et autoriseret netværk i hele Europa, som betyder, at vi har adgang til et stort udvalg af veludstyrede luksusbiler fra BMW og MINI.
 

FLEXLEASING HOS JAN NYGAARD AS.

Flexleasing fra Jan Nygaard AS gør det meget billigere for Dem at anskaffe og bruge bilen, og De slipper for at skulle lægge et stort beløb til den samlede registreringsafgift, som hvis De køber bilen på traditionel vis.
De får derfor følgende fordele ved at flexlease kontra købe bilen traditionelt

De får:

  • Mindre udbetaling
  • Mindre kapitalbinding
  • Mindre værditab

Se filmen for en dybdegående gennemgang af flexleasingkonceptet.

LAD OS FINDE DERES NÆSTE BMW ELLER MINI.

Aftal et møde med en af vores leasingeksperter.

Er De interesseret i at høre mere om Deres muligheder i forhold til at lease en brugt BMW eller MINI? Eller har De måske allerede fundet Deres næste leasingbil i Danmark eller evt. Tyskland?

Book en aftale med en af vores leasingeksperter, så hjælper vi Dem videre igennem hele processen og sikrer at De får den bedste bil og aftale.

Det perfekte match.

Er De interesseret i en af de biler vi allerede har holdende? Eller har de en drømmebil i tankerne?

Vi hjælper med at finde den rigtige bil til Dem. Herefter har vi mulighed for at sammensætte den aftale som passer Dem bedst og til den bedste pris. Vi laver en aftale sammen med Dem, hvor vi tager højde for Deres erhvervsmæssige situation, kørselsmønster og behov.

Og husk at vi selvfølgelig tilbyder at tage din brugte bil i bytte.

Aftaleindgåelse.

Når vi har fundet det perfekt match og sammensat en kontrakt der passer Dem, laver vi en endelig aftale. Har vi ikke bilen holdende, henter vi den hjem fra fx Tyskland.

Hvis vi henter Deres nye bil i fx Tyskland, skal De betale et depositum på 10 % af førstegangsydelsen.

Afhængig af om vi har bilen holdende eller bilen skal importeres, aftaler vi en dato for levering af Deres nye bil.

Den højeste standard.

Inden tiden kommer til, at vi kan levere Deres nye bil, har vores autoriseret mekanikere givet bilen et 360 graders tjek. Det betyder at bilen har fået et gennemgående mekanisk og kosmetisk eftersyn. Det sikrer at bilen er af en vanlig høj BMW og MINI standard.

Levering af Deres nye bil.

Når dagen kommer til, at De skal have Deres nye bil, har vi sat god tid af til at gennemgå alle detaljerne omkring Deres nye bil. Vi vil nemlig gerne sikre os, at De har de bedste forudsætninger for at få mest ud af Deres nye bil.

Vi er autoriseret BMW og MINI forhandler, og derfor eksperter på alt hvad der vedrører teknik, udstyr og design.


KONTAKT OS.

Ved at indsende denne formular, erkender jeg min accept af datapolitikken.

HJEMTAGELSE

Vi tager et fast beløb for hjemtagelse af biler fra vores autoriserede netværk i Europa. Vores autoriserede netværk er med til at sikre at bilernes historik er i orden og bilens stand er høj.

Vi sørger for at bilen bliver besigtiget inden vi tager den hjem til Danmark. Dette for at sikre uforudset fejl og mangler ved bilen.

Ønsker de at høre nemmere om hjemtagelse, eller har De allerede fundet den bil De ønsker? Så kontakt os - så hjælper vi gerne med at få Deres næste drømmebil ud og køre.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj