BMW 8-SERIE CABRIOLET.

BMW 8-serie Cabriolet er et sporty statement i luksusklassen. En karakterstærk bil i BMW luksusklassen, som med sit progressive formsprog udstråler et æstetisk og selvbevidst udtryk. Med sin avancerede teknologi og fremragende dynamik og køreegenskaber er BMW 8-serie Cabriolet en kraftfuld sportsvogn, der emmer af passion og store ambitioner og løfter køreglæden til nye dimensioner.

 

ÆSTETIK I SIN MEST FORFØRENDE FORM.

Den flade, langstrakte silhuet, den kraftfulde bagende og det elegante design får BMW 8-serie Cabriolet til af æstetik og sporty selvbevidsthed. Hver eneste detalje og hver eneste præcise linje understreger bilens lidenskabelige karakter og sportslige ambitioner.

BMW 8-serie Cabriolets kabine er den perfekte kombination af ekstrem luksus og koncentreret sportslighed. Elegante designelementer som de attraktivt udformede glasdetaljer "CraftedClarity", den udviklede BMW Individual læderpakke i "Merino"-læder med kontrastsyninger og det behagelige Ambient Light skaber en eksklusiv kabine, som er præget af individualitet og håndværksmæssig præcision.

LUKSUS ER SUMMEN AF DE MANGE DETALJER.

BMW 8-serie Cabriolet er elegant og udstråler individuel luksus takket være sine skarpe linjer og sofistikerede detaljer. I samspillet mellem udsøgte materialer, exceptionelt håndværk og et helt igennem selvbevidst designsprog opstår der en uforglemmelig oplevelse af lidenskabelig dynamik.

SPORTY KØREDYNAMIK.

Progressiv luksus: Med de veludviklede teknologier i BMW 8-serie Cabriolet bliver hver eneste køretur en unik oplevelse, som lever op til alle Deres ønsker, både hvad angår komfort, sikkerhed og avanceret funktionalitet.


Med sine kraftfulde motorer og innovative motorkomponenter tager BMW 8-serie Cabriolet køredynamik til et helt nyt niveau. En acceleration på sportsvognsniveau og den præcist afstemte undervogn vidner om ægte motorsports-DNA og indbyder til sportslig og dynamisk kørsel.

BOOK PRØVETUR.

Vi har et bredt BMW modelprogram og har derfor ikke altid alle varianter til rådighed. Når De bestiller deres prøvetur her på siden, kontakter vi Dem efterfølgende og aftaler endelig tid og sted for prøveturen. Vi glæder os til at se Dem.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os