MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Den nye MINI Countryman plug-in hybrid kombinerer hverdagsbrug og muligheden for at tage på lange distancer i en spændende, miljøbevidst pakke. Lokalt kan De endda køre fuldstændig CO2-neutralt i den elektriske køretilstand. Accelerationen er lynhurtig som en MINI Cooper S, når forbrændingsmotoren understøttes af e-boostet. Nyd pladsen og alsidigheden, der stort set matcher den ”konventionelle” MINI Countryman. I samspil med elektronisk ALL4-funktionalitet får De det bedste ud af begge drivkilder, der ingen grænser for, hvor langt De kan køre i Deres MINI Countryman opladningshybrid.

OP TIL 52 KILOMETER.

Den nyeste generation af batterier i den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid-modelserie har en øget kapacitet til 10,0 kWh – hvilket gør, at De kan køre op til 52 kilometer ved ren eldrift. Det betyder, at De kan reducere Deres daglige driftsomkostninger.

Den perfekte allrounder til kørsel i by og på land giver Dem den fuldt elektriske valgmulighed - hvilket betyder, at De kan drage fordel af emissionsfri mobilitet lokalt.

OPLADNING.

EKSTRA KRAFT. ENKEL OPLADNING.
Elmotoren i MINI Cooper S E Countryman ALL4 kører på et hightech litium-ion batteri, der udmærker sig ved sin høje power og lange holdbarhed. Og så er den nem at oplade. De åbner blot dækslet til venstre for fordøren i førersiden og tilslutter ladekablet til ladestikket. Et LED-lys på ladeporten fortæller Dem, hvor meget batteriet er ladet op.

OPLADNING DERHJEMME.
Oplad Deres MINI, mens De sover, og når strømmen samtidig er billigst med en MINI Wallbox. Med en Wallbox kan du give din MINI en fuld opladning på kun 3½-4 timer.

Alternativt kan De tilslutte det medfølgende ladekabel til en helt almindelig stikkontakt, og lade bilen op. Opladningstiden er typisk mellem to og otte timer, alt afhængigt af hvor meget power der er tilbage på batteriet.

OPLADNING PÅ FARTEN.
I alle større danske byer findes der offentlige ladestandere, hvor De kan lade din MINI op, mens De er på farten – De tilslutter blot Deres MINI ladekabel til standeren.

BOOK PRØVETUR.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj