MINI CONCEPT ACEMAN.

En fuldelektrisk drivlinje, et markant reduceret formsprog, en unik interiøroplevelse og et ansvarligt materialevalg – det er nogle af de egenskaber, som MINI samler i den allerførste crossovermodel i premiumklassen inden for småbilssegmentet. Konceptbilen viser, hvordan MINI genopfinder sig selv til en fuldelektrisk fremtid og gentænker, hvad brandet repræsenterer: en elektrificeret gokartfølelse, en omfattende – og samtidig enkel – digital oplevelse og et stærkt fokus på en minimal miljøpåvirkning.

HELT NY LYSSIGNATUR.

Konturbelysning i en lysegrøn nuance og digital matrix-LED-lys både foran og bagpå skaber helt nye lyseffekter og en helt ny lyssignatur.

UDVENDIGT INTERAKTIONSDESIGN.

Eksteriøret udgør et helt nyt interaktionsdesign med funktioner, der lyser op, blinker og byder dig velkommen med lyd, hvilket giver et helt unikt indtryk.

KREATIV UDNYTTELSE AF PLADSEN.

MINI Concept Aceman har fire døre og en stor bagklap samt plads til fem personer. Bilens konstruktion bygger på et funktionelt design med korte overhæng, der skaber maksimal plads til personer og bagage på et minimalt areal.  

BYDER DIG VELKOMMEN.

Allerede før Deres rejse påbegyndes omsluttes De af en holistisk oplevelse i form af lys og lyd. Når De nærmer Dem bilen, aktiveres en lysanimering, forlygterne blinker, og en interaktiv lyd byder Dem velkommen.

Når førerdøren åbnes, vises der en grafik på jorden, og et farvespil samt ordene "Hey friend" kan ses på den centrale, runde OLED-skærm.

UNIK INTERIØROPLEVELSE.

Når førerdøren åbnes, aktiveres et univers af farver og lyd ved hjælp af innovativ interaktionsteknik for at give dig en hidtil uset brugeroplevelse i kabinen.

Ved hjælp af animerede projiceringer kan indholdet i den runde OLED-skærm fordeles ud over hele instrumentpanelet.

FOR EN BÆREDYGTIG FREMTID.

Takket være et stort fokus på et ansvarligt materialedesign er bæredygtige materialer produceret af genbrugsplast -tekstiler. Der er ingen kromelementer – hverken udvendigt eller indvendigt. Rattet er ligesom sæder, dørpaneler og alle andre indvendige overflader fri for læder.

BANEBRYDENDE DESIGN.

MINI Concept Aceman er en moderne fortolkning af en SAV (Sport Activity Vehichle), men i et adræt MINI-format. Klare, omhyggeligt udførte overflader blandet med klart definerede konturer og rene kanter giver et imponerende indtryk. Dørhåndtagene og glasfladerne fuldender bilens udseende. I bilens interiør har digitaliseringen muliggjort et minimalistisk design, der samtidig optimerer oplevelsen på en typisk MINI-måde.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj