WATCHES & JEWELLERY LIVE MESSE

Årets største og vigtigste begivenhed for alle med interesse i eksklusive ure og smykker.

Hvis du er vild med lækre ure og smykker, skal du besøge Watches & Jewellery LIVE i weekenden den 25.-26. september. Her kan du opleve førende urmærker som Rolex vintage, Patek Philippe, Montblanc, IWC, Breitling, Cartier, TAG Heuer, Oris, Jaguar, Grand Seiko, U-BOAT, Citizen og Frederique Constant der alle vil være repræsenteret af deres danske forhandlere. På smykkesiden finder du guldsmede, smykkedesignere og mærker som Shamballa, Bendix Copenhagen, P. Hertz, BOLOU, Giberg, Fope, Sif Jakobs, Christine Hvelplund og Klaus Rygaard ure og smykker.

Bruun Rasmussen vil også stille eksperter til rådighed under messen, så du kan få vurderet dine ure og smykker.

Under messen kan du se, røre og stille spørgsmål – og også købe ure og smykker direkte. Der udbydes et stærkt begrænset antal billetter, så der bliver god plads til alle, og det vil være nemt at komme til at tale med fagfolkene. I løbet af dagene er der desuden mulighed for at opleve både en urmager og en guldsmed i arbejde.

BILLETTER

Pris 120 kr. + gebyr.
Billetprisen er INKLUSIV små snacks fra SaxGastro, og drinks-smagsprøver fra Nordic Gin House.

Billetten er personlig og gælder udelukkende i det valgte tidsrum. Billetten kan KUN bruges af den person, der fremgår af navnet på billetten. Der skal være overensstemmelse mellem navnet på billet og billedlegitimation (SKAL medbringes). Der foretages desuden et obligatorisk sikkerhedstjek ved indgangen.

Vi overholder selvfølgelig de til den tid gældende restriktioner i forhold til Covid-19.

OBS: Stærkt begrænset antal billetter.

ARRANGØRER

Watches & Jewellery LIVE arrangeres i et samarbejde mellem Jan Nygaard AS og Partnermedier, der gennem de sidste fire år har udgivet Danmarks største trykte magasin om ure og smykker, Watches & Jewellery. Messen markerer, at det femte magasin netop er blevet sendt på gaden.

Messen afholdes i det nye BMW Experience Center hos Jan Nygaard AS på Firskovvej 33, 2800 Kgs. Lyngby. Der er mulighed for parkering på Firskovvej. Lyngby Station ligger i gåafstand (ca. 1 km).

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj