20% RABAT HOS BABETTE.

Få en luksuriøs og gastronimisk oplevelse med en private dining-pakke fra Babette! Du får tilberedt og serveret en hel menu for dig og dine gæster, i dit eget hjem.

Pakken inkluderer snacks og bobler, en lækker 3-retters menu med vine og petits fours. Bag Babette står to af de bedste kokke Danamrk har at byde på; Christian Wellendorf & Morten Falk, der begge har vundet utallige priser og har arbejdet på nogle af Danamrks mest prominente restaurationer.

Opgradér din næste middag med vores private dining-pakke!

Om Babette

Lad os, bringe vores verden til jeres omgivelser!

Med 30+ års erfaring i servicebranchens bedste restauranter, er det vores mission at skabe øjeblikke af højeste kvalitet, for mad-entusiaster over hele landet. Vi gør det til en leg for dig at være vært i eget hjem, så du kan koncentrere dig om at nyde tiden og oplevelsen sammen med dine gæster.

Kokkene har udvalgt sæsonens bedste råvarer, og forbereder og serverer en luksuriøs menu i jeres eget køkken. Og du behøver ikke bekymre dig om de sløve knive i køkkenskuffen, for vi tager alt nødvendigt udstyr med hjemmefra, ligesom vi naturligvis tager imod personlige ønsker, og tager hånd om både diæter og allergier.

Betingelser
Tilbuddet er kun gældende for kunder af Jan Nygaard AS og i begrænset udbud uddelt efter først til mølle. Der skal minimum bestilles 8 kuverter. Tilbuddet skal indløses i perioden 1. januar - 31. marts 2023. Minimum 8 kuverter (eller 12.800 DKK i alt). Skal bestilles minimum 8 dage i forvejen og forudbetales. Der skal være et standardkøkken med køl, frys og komfur til rådighed. Linned, service, glas og opdækning er ikke inkluderet, men kan tilkøbes. Øvrige tilvalg og opgraderinger tilbydes individuelt. Menuen kan variere og tilpasses eventuelt til det enkelte selskab.

Tilbuddet består af:


Se menuen her.

OBS: Der skal minimum bestilles 8 kuverter. Tilbuddet skal afvikles i perioden mellem 1. januar og 31. marts 2023.


PRIS
1.600 kr. / kuvert
Normalpris 2.000 kr. / kuvert

REGISTRER.

Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Mange tak! De vil blive kontaktet hurtigst muligt.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj