MINI VISION URBANAUT.

#NEXTGEN

MINI bruger #NEXTGen til at præsentere MINI Vision Urbanaut - en helt ny fortolkning af et rummeligt køretøj. Dette digitale køretøj giver mere indvendig plads og er mere alsidighed end nogensinde før, men stadig med et minimalt fodaftryk.

"MINI-brandet har altid stået for 'Clever Use of Space'. I MINI Vision Urbanaut udvider vi privatområdet langt ind i det offentlige område og skaber helt nye og berigende oplevelser," forklarer Adrian van Hooydonk, chef for BMW Group Design.

MINI Moments.

”MINI ser sit fremtidige "jeg" primært som en muliggørelse af og ledsager til uforglemmelige tider - hvad vi kan kalde 'MINI Moments'. MINI Vision Urbanaut bruger tre MINI Moments, "Chill", "Wanderlust" og "Vibe" - til at præsentere en bred vifte af mulige brugsscenarier.

"Chill" inviterer dig til at få en pause her og nu. Bilen bliver en slags tilbagetog, et tilflugtssted, hvor du kan slappe af - eller arbejde med fuld koncentration, mens du er på rejsen.

"Wanderlust" er det eneste MINI Moment, hvor MINI Vision Urbanaut køres eller kører med automatiserede kørefunktioner.

"Vibe" sætter tid med andre mennesker i centrum - på enhver måde, tilføjer Oliver Heilmer, chef for MINI Design. Det udvendige og indvendige skifter for at afspejle MINI Moment og give oplevelsen den bedst mulige scene. Et altomfattende brugeroplevelsesdesign, bæredygtige materialer og et rent elektrisk drivsystem er yderligere ingredienser i det overordnede koncept.

BÆREDYGTIGE MATERIALER.

Bæredygtige materialer og en ansvarlig tankegang. MINI Vision Urbanaut er kendetegnet ved ansvarlig brug af ressourcer. Ud over maksimal plads indeni, det minimale ydre og det fuldeelektriske drivsystem har MINI Vision Urbanaut forpligtet sig til en ansvarlig tilgang til materialer. Dette opnås ikke kun ved at reducere antallet af komponenter i det udvendige og indvendige design, men også ved at muliggøre dobbeltfunktioner såsom instrumentbrættet kan anvendes som daybed.

Ud over brugen af ​​genanvendte materialer er designet også fri for brug af krom og læder. Det dominerende materiale i interiøret er strikket tekstil, der kombinerer hygge og kvalitet med blødhed og komfort. Brug af kork på rattet og gulvpartier tilføjer et specielt strejf takket være dets naturlige følelse og sikrer et autentisk behageligt indeklima.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj