MINI Srandterrassen

Oplev MINI Strandterrassen til Musik i Lejet 2023

Som en samarbejdspartner til Musik i Lejet har MINI sørget for, at strandterrassen afspejler festivalens ånd. Du kan forvente livlig musik, fantastisk stemning og muligheder for at opleve spændende aktiviteter. MINI har altid haft et tæt forhold til musikken og det kreative miljø, og denne begivenhed er endnu et eksempel på deres engagement i musikverdenen.

MINI strandterrassen - et fantastisk sted, hvor du kan opleve en unik kombination af afslapning, solskin og festivalstemning. Fra den 20. juli til og med den 22. juli har MINI skabt et særligt område, der er åbent for offentligheden, hvor du kan udforske og nyde alle de spændende aktiviteter, som stedet har at tilbyde.

 

MINI Strandterrasen x Musik i Lejet - Aftermovie

Velkommen til MINI Strandterrasen, hvor festivalens puls møder strandens ro. Her tager vi dig med på en rejse gennem musik, stemning og uforglemmelige øjeblikke, skabt i samarbejde med Musik i Lejet. MINI har forenet festivalens ånd med strandterrassens skønhed for at give vores gæster en oplevelse, der går ud over det sædvanlige.
 

Program

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj