MINI SE ELECTRIC.

Charged With Passion.

Den første fuldt elektriske MINI skriver et nyt kapitel i vores historie ved at kombinere MINIs innovationsånd, kreative pladsløsninger og ikonisk design. Den moderne æstetik blandet med aerodynamiske linjer med detaljer, som er MINIs særkende. Den er kæphøj og alligevel charmerende - hvilket gør den til det perfekte valg for ukonventionelle chauffører. Derudover findes bilen i tre forskellige udstyrsniveauer, der giver dig mulighed for at vælge mellem en masse forskellige måder at sætte dit personlige præg på din helt elektriske MINI indefra og ud.

KØR HELT ELEKTRISK UDEN KOMPROMISER.

Vi har taget MINI's karakteristiske stil og gokart-lignende køreegenskaber og tilføjet en ekstra dimension - en helt elektrisk køreoplevelse. Den nye MINI Cooper SE er designet til et moderne byliv og passer perfekt til dig, der ikke nøjes med kompromiser. Udover sjov kørsel og tidløst design kan du også nyde, at du bidrager til et bedre byliv med mere stille veje og renere luft. Du kan også føle dig helt tryg ved, at du nemt kan oplade batteriet næsten hvor som helst - hjemme, på arbejdet eller mens du spiser en god middag i byen. En kompromisløs køreoplevelse, der er sjov på alle måder, simpelthen.

EN MODERNE KLASSIKER, SOM FORANDRER ALT.

MINI har en historie, hvor der tænkes stort. At udfordre, og turde være anderledes. For det er vores overbevisning, at design kan ændre verden til det bedre. Derfor er det en selvfølge, at vi snart lancerer en køreoplevelse, der er helt elektrisk - og helt MINI.

Den nye MINI Cooper SE drager fordel af det tidløse MINI design fra vores ikoniske 3-dørs model, som sammen med den fuldelektriske motor skaber en køreoplevelse udover det sædvanlige - hurtig, lydløs, emissionsfri og sjov. Det er bare alt, hvad du elsker ved MINI og lidt til.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj