MINI JOHN COOPER WORKS ELECTRIC CONCEPT.

100% ELDREVET MINI JOHN COOPER WORKS ER PÅ VEJ.

MINI gør allerede store fremskridt, når det kommer til elektrisk mobilitet. Efter den meget succesrige lancering af den helelektriske MINI John Cooper SE blev denne andel fordoblet til omkring ti procent inden for få måneder. Baseret på denne erfaring og med udsigt til fremtidig teknologi forbereder MINI nu det næste trin i udviklingen af ​​elektriske John Cooper Works modeller.

"Med MINI Electric har vi vist, hvor godt køreoplevelse og elektrisk mobilitet kan kombineres," siger Bernd Körber, chef for MINI” Nu er det tid til at oversætte lidenskaben for ydeevne af John Cooper Works til endnu en eldrevet model. Derfor arbejder vi på at udvikle koncepter til elektriske John Cooper Works modeller. ”

Det nuværende fokus på udviklingen af ​​en MINI John Cooper Works Electric viser, hvor vigtig elektrisk mobilitet er med hensyn til brandets fremtidige retning - målet er en unik blanding af bæredygtighed, ydeevne og lidenskab. ”John Cooper Works-modeller med konventionelle forbrændingsmotorer vil fortsat have en vigtig rolle at spille for at sikre, at vi imødekommer ønsker og behov hos "ydeevneentusiaster" over hele verden,” siger Bernd Körber" Med dette nye fokus på elektrisk mobilitet skaber vi også muligheden for at skærpe John Cooper Works-brandets karakteristiske profil mere end nogensinde før."

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj