GOKARTFØLELSEN.

Hvad er det der gør, at så mange vælger at køre MINI? Er det køreegenskaberne? Er det den næsten drilagtige følelse, når du trykker på speederen? Kvaliteten, detaljerne og funktioner, der ellers kun ville findes i eksklusive sportsvogne? Vi kan fortsætte med at spekulere, men når du sidder bag rattet, er det kun én ting, der tæller: MINI gør det sjovt at køre bil igen.

PRØVEKØR, SÅ FORSTÅR DU.

KØREEGENSKABER I VERDENSKLASSE.

Hjulene er placerede helt ude i hjørerne og bilens perfekt afstemte balance får den til at fungere som en gokart på vejen - og den føles præcis som en gokart, når du kører. Eller rettere sagt; Den har køreegenskaber som en MINI. Det adaptive ophæng sikrer, at spjældene altid er perfekt afstemt, så du har den bedste kontrol. Elektronikken overvåger bilens bevægelser firehundrede gange i sekundet og justerer støddæmperne. Vil du have en blødere og mere brændstofeffektiv kørestil? Intet problem. Eller er du ivrig efter skarpere sving? Den adaptive ophæng styrer det hele.

ELEKTRONISK SERVOSTYRING.

Mange er imponerede over MINI's servostyring. Uanset om du skal parkere eller tage et sving med høj hastighed, skal du justere den elektroniske styring, så du har total kontrol. Servo bruger en elektrisk motor til at bistå styringen. Det sikrer både en forbedring af bilens præstationer og sænker samtidig brændstofforbruget.

BESTIL PRØVETUR

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj