DEN MEST KOMFORTABLE SERVICEOPLEVELSE

SIMPLE COMFORT SERVICES

Med Jan Nygaard AS Simple Comfort Service får du den mest komfortable serviceoplevelse for din BMW eller MINI. Vi tager os af alt det praktiske, så du kan fokusere på det, du elsker allermest: at køre bil.

Læs mere om vores Simple Comfort Service løsninger herunder og se, hvordan du kan få en mere behagelig serviceoplevelse for din BMW eller MINI.

SIMPLE COMFORT
BASIC

Med et Simple Comfort Basic abonnement holder vi Dem mobil under ethvert service- og reparationsbesøg på vores værksteder. Det er slut med bekymringer om hvordan De kommer videre eller om bilen når at blive færdig inden fyraften – De kører bare i vores lejebil, indtil Deres bil er færdig på værksted. Med Simple Comfort Basic er De mobil til enhver tid.

FORDELE
  • Fri anvendelse af lejebil*

Pris fra

33,3 kr.

pr. måned ved årlig betaling

* Abonnementet kan ikke anvendes ved; hjulskifte, Ikke forud aftalte værkstedsbesøg, Planlagte besøg omfatter ikke biler der ankommer med skader, hvor der ikke på forhånd er aftalt udbedring, pæreskift, påfyldning af Add Blue, viskerblade, polering af små ridser og lign. mindre opgaver der normalt tager maksimalt 30 minutter.

SIMPLE COMFORT
COMBI

Med et Simple Comfort Combi abonnement sørger vi for alt. Vi møder Dem således på aftalt tidspunkt og sted – for eksempel på Deres hjemmeadresse, på Deres arbejde eller i golfklubben med en lejebil, som De får til fri afbenyttelse, mens Deres bil serviceres. De skal blot kunne møde os og overlevere Deres bilnøgle samt underskrive, at De har modtaget en lejebil. Med Simple Comfort Combi er De altid mobil og får mere kvalitetstid i hverdagen.

Vi kan hente og bringe Deres bil i tidsrummet
Kl. 10.00 - 14.00 & kl. 18.00 - 21.00
Når De booker Deres næste service, aftaler vi med Dem, hvor De ønsker vi henter Deres bil og i hvilket tidsrum. Vi aftaler ligeledes hvor De ønsker bilen afleveret, når vi er færdige med at servicere Deres bil.

FORDELE
  • Fri anvendelse af lejebil*
  • Afhentning og aflevering af Deres bil hvor de ønsker

Pris fra

66,6 kr.

pr. måned ved årlig betaling

* Abonnementet kan ikke anvendes ved; hjulskifte, ikke forud aftalte værkstedsbesøg, Planlagte besøg omfatter ikke biler der ankommer med skader, hvor der ikke på forhånd er aftalt udbedring. Eksempelvis hvis bilen ankommer med autohjælp uden på forhånd aftalt tid, pæreskift, påfyldning af Add Blue, viskerblade, polering af små ridser og lign. mindre opgaver der normalt tager maksimalt 30 minutter.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM SIMPLE COMFORT SERVICE

Hvad er Simple Comfort Services?

Simple Comfort Services er et abonnementsprogram fra Jan Nygaard AS, der gør det nemt og bekvemt at få din BMW eller MINI serviceret. Med et Simple Comfort Services abonnement får du adgang til en række fordele, herunder:

  • Hente- og bringe service (kræver Simple Comfort Combi)
  • Lejebil til fri benyttelse i forbindelse med service

Hvad koster Simple Comfort Services?

Prisen for Simple Comfort Services afhænger af, hvilket abonnement du vælger. Simple Comfort Basic koster 40 kr. om måneden eller 400 kr. om året, mens Simple Comfort Combi koster 80 kr. om måneden eller 800 kr. om året.

Hvordan kan jeg tilmelde mig Simple Comfort Services?

Du kan tilmelde dig Simple Comfort Services online via knapperne på dette site, eller ved at kontakte Jan Nygaard AS på telefon 45886600.

Hvad er begrænsningerne for Simple Comfort Services?

Simple Comfort Basic kan ikke anvendes ved; hjulskifte, Ikke forud aftalte værkstedsbesøg, Planlagte besøg omfatter ikke biler der ankommer med skader, hvor der ikke på forhånd er aftalt udbedring, pæreskift, påfyldning af Add Blue, viskerblade, polering af små ridser og lign. mindre opgaver der normalt tager maksimalt 30 minutter.

Simple Comfort Combi kan ikke anvendes ved; hjulskifte, ikke forud aftalte værkstedsbesøg, Planlagte besøg omfatter ikke biler der ankommer med skader, hvor der ikke på forhånd er aftalt udbedring. Eksempelvis hvis bilen ankommer med autohjælp uden på forhånd aftalt tid, pæreskift, påfyldning af Add Blue, viskerblade, polering af små ridser og lign. mindre opgaver der normalt tager maksimalt 30 minutter.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj