SIMPLE COMFORT SERVICES.

Der findes mange servicemuligheder til Deres BMW eller MINI, men der findes kun ét Simple Comfort Services program, nemlig Jan Nygaard AS Simple Comfort Services.

Når De vælger et af vores nye Simple Comfort Services abonnementer, sørger Jan Nygaard AS for, at Deres serviceoplevelse bliver så komfortabel som overhovedet muligt. Vores nye program tilbyder i første omgang attraktiv lejebilsordning og hente/bringe service.

Her på siden kan De holde Dem opdateret omkring vores nye ydelser.

SIMPLE COMFORT BASIC.

Med et Simple Comfort Basic abonnement holder vi Dem mobil under ethvert service- og reparationsbesøg på vores værksteder. Det er slut med bekymringer om hvordan De kommer videre eller om bilen når at blive færdig inden fyraften – De kører bare i vores lejebil, indtil Deres bil er færdig på værksted. Med Simple Comfort Basic er De mobil til enhver tid.

Pris

Ved betaling månedligt:
40 kr. pr. md. svarende til 480 kr. pr. år.
Ved betaling én gang pr. år: 400 kr. pr. år.

* Abonnementet kan ikke anvendes ved; hjulskifte, Ikke forud aftalte værkstedsbesøg, Planlagte besøg omfatter ikke biler der ankommer med skader, hvor der ikke på forhånd er aftalt udbedring, pæreskift, påfyldning af Add Blue, viskerblade, polering af små ridser og lign. mindre opgaver der normalt tager maksimalt 30 minutter.

SIMPLE COMFORT FLEX.

Med et Simple Comfort Flex abonnement henter og bringer vi Deres bil til og fra service, og De er således fri til at bruge Deres tid på noget langt sjovere. Vi henter Deres bil på den aftalte adresse - for eksempel på Deres hjemmeadresse, på Deres arbejdsplads eller måske i lufthavnen inden De rejser på ferie. Samtidig returnerer vi naturligvis Deres bil på aftalt tidspunkt og sted. De skal blot kunne møde os og overlevere Deres bilnøgle til os. Med Simple Comfort Flex får De mere kvalitetstid i hverdagen.

Pris:

Ved betaling månedligt: 50 kr. pr. md. svarende til 600 kr. pr. år. Ved betaling én gang pr. år: 500 kr. pr. år.

* Abonnementet kan ikke anvendes ved; hjulskifte, Ikke forud aftalte værkstedsbesøg, Planlagte besøg omfatter ikke biler der ankommer med skader, hvor der ikke på forhånd er aftalt udbedring, pæreskift, påfyldning af Add Blue, viskerblade, polering af små ridser og lign. mindre opgaver der normalt tager maksimalt 30 minutter.

SIMPLE COMFORT COMBI.

Med et Simple Comfort Combi abonnement sørger vi for alt. Vi møder Dem således på aftalt tidspunkt og sted – for eksempel på Deres hjemmeadresse, på Deres arbejde eller i golfklubben med en lejebil, som De får til fri afbenyttelse, mens Deres bil serviceres. De skal blot kunne møde os og overlevere Deres bilnøgle samt underskrive, at De har modtaget en lejebil. Med Simple Comfort Combi er De altid mobil og får mere kvalitetstid i hverdagen.

Pris:

Ved betaling månedligt: 80 kr. pr. md. svarende til: 960 kr. pr. år. Ved betaling én gang pr. år: 800 kr. pr. år.

* Abonnementet kan ikke anvendes ved; hjulskifte, ikke forud aftalte værkstedsbesøg, Planlagte besøg omfatter ikke biler der ankommer med skader, hvor der ikke på forhånd er aftalt udbedring. Eksempelvis hvis bilen ankommer med autohjælp uden på forhånd aftalt tid, pæreskift, påfyldning af Add Blue, viskerblade, polering af små ridser og lign. mindre opgaver der normalt tager maksimalt 30 minutter.

SÅDAN FUNGERER DET.

De vælger Deres abonnement.

  • Har De købt Deres abonnement via vores webshop, kan De logge ind på "Min Side" her.​ På "Min Side" kan De se Deres aktive abonnementer.

  • Har De købt Deres abonnement i forbindelse med købet af ny eller brugt BMW eller MINI, har vi oprettet Dem i vores system og kan her se Deres aktive abonnementer.

Deres næste service.

  • Når De ringer og booker Deres næste service, eller bestiller Deres næste service online, informerer De blot om, at De ønsker at gøre brug af Deres Simple Comfort Service abonnement. Afhængig af hvilket abonnement De har valgt, planlægger vi, i samarbejde med Dem, Deres næste service besøg så det passer ind i Deres kalender.

Hente- bringe ordningen.

Vi kan hente og bringe Deres bil i tidsrummet:

  • Kl. 10.00 - 14.00 & kl. 17.30 - 21.00

Når De booker Deres næste service, aftaler vi med Dem, hvor De ønsker vi henter Deres bil og i hvilket tidsrum. Vi aftaler ligeledes hvor De ønsker bilen afleveret, når vi er færdige med at servicere Deres bil.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os