MY BMW APP.

YOUR WORLD. MY BMW APP.

My BMW app passer lige så godt til Dem som Deres BMW. Den udgør den direkte forbindelse til bilen og BMW's verden, selv når De ikke lige sidder i Deres BMW.

Med et moderne design, intuitiv betjening og en lang række funktioner bliver My BMW app Deres daglige mobilitetsledsager. Planlæg Deres ture, allerede mens De er på farten, eller send destinationen til Deres BMW direkte fra sofaen. Tjek den resterende rækkevidde, inden De kører afsted, eller udnyt muligheden for nemt og bekvemt at klimatisere kabinen.

Er De ikke sikker på, at De fik låst bilen efter en køretur? Så kan De kontrollere det i appen og let låse den fra afstand. My BMW app tilbyder desuden praktiske funktioner til BMW elbiler og plug-in-hybridbiler. Optimér energiforbruget og udgifterne hertil med opladnings- og klimatimeren. Og når det er tid til næste serviceeftersyn, giver appen Dem besked og mulighed for direkte at bestille tid hos Deres BMW partner eller kontakte kunderådgiveren, hvis De har brug for at stille spørgsmål. My BMW app sikrer, at Deres mobilitet er ubesværet, og at De får endnu mere glæde af at køre på strøm – uanset tidspunkt og opholdssted. Your World. My BMW.

5 HØJDEPUNKTER VED DEN NYE MY BMW APP.

  • Umiddelbar adgang til bilstatus og -funktioner
  • Direkte adgang til Deres BMW serviceydelse
  • Smarte tjenester til understøttelse af Deres e-mobilitet
  • Omfattende navigations- og korttjenester til planlægning af dine køreture
  • Regelmæssige opdateringer og udvidelse af funktionerne

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj