MINI SERVICE 5+.

Tror De service på Deres MINI er meget billigere i Tyskland end i Danmark? Har De hørt, at et autoriseret MINI værksted er dyrere end frie værksteder i Danmark? Så kan De godt tro om!

MINI Service 5+ er et skræddersyet serviceprogram med ekstremt konkurrencedygtige priser for udvalgte MINI 3-dørs, Cabrio og Clubman, hvor alt er inkluderet i prisen. Alt arbejde udføres af højtuddannede MINI mekanikere, der anvender olie godkendt af MINI og originale MINI reservedele med to års garanti. Vi sørger også for at vaske og støvsuge bilen – alt sammen en del af den service, De får hos Jan Nygaard AS. Som en ekstra fordel, er De også dækket af MINI Vejhjælp Mobile Care – uanset bilens alder – så længe De får udført service på et autoriseret MINI værksted i Danmark.

Bundlinjen? Fremragende kvalitet og en god mavefornemmelse til en forbløffende konkurrencedygtig pris. Det kalder vi MINI Service 5+.

FORLÆNG VEJHJÆLPSPAKKE.

Efter 5 år vil De fortsat være sikret dækning af MINI Vejhjælp Mobile Care i Danmark, hvis De får udført service på et autoriseret MINI serviceværksted i Danmark. Dækningen gælder så længe bilens serviceplan overholdes og følges på et autoriseret MINI værksted i Danmark.

UDEN KOMPROMISER.

Bare fordi prisen er rigtig, går vi ikke på kompromis med bæredygtigheden. Som autoriseret MINI værksted er vi certificeret efter den internationale ISO14.001 miljøstandard, der sikrer korrekt bortskafning af miljøskadelige elementer såsom batterier og olie, fokus på reducering af energiforbrug osv., så De kan trygt overlade din MINI i vores hænder.

MOTOROLIESERVICE.

Pris fra 1.695 kr.

Denne servicepakke omfatter:

  • Aftapning af den gamle motorolie og påfyldning af frisk olie
  • Udskiftning af oliefilter
  • Nulstilling af serviceintervalindikatoren iht. MINI’s specifikationer
  • Miljørigtig bortskaffelse af udskiftede reservedele og aftappede væsker

UDSKIFTNING AF MIKROFILTER.

Pris 795 kr.*

Et originalt mikrofilter med aktivt kul er den perfekte løsning – også for allergikere. Deres klimaanlæg desinficeres mod bakterier, og eventuelle lugtgener fjernes, så De kan køre med optimal luftkvalitet. Vores højtuddannede MINI mekanikere udskifter Deres mikrofilter med et originalt MINI mikrofilter, som forbedrer luftkvaliteten i kabinen, hvilket medfører øget sikkerhed og komfort. Desuden bliver Deres klimaanlæg desinficeret, så De får den optimale friske luft under kørsel.
Denne servicepakke omfatter:

  • Udskiftning af mikrofilter
  • Desinficering af klimaanlæg med klimarensspray
  • Miljøvenlig håndtering af gammelt mikrofilter

 

* Gældende i forbindelse med olieservice.

UDSKIFTNING AF BATTERI.

Pris 1.695 kr.*

Vi udskifter startbatteriet på Deres MINI til et kraftfuldt, holdbart MINI originalbatteri. Vores MINI mekaniker installerer det nye batteri i bilen, så De kan være sikker på, at alle elektriske komfortfunktioner virker, som de skal.
Denne servicepakke omfatter:

  • Udskiftning af startbatteri
  • Kontrol af bilens elektriske komfortfunktioner efter udskiftning
  • Miljørigtig håndtering af det gamle batteri

 

* Gælder ikke biler med start/stop-funktion.

INKLUDEREDE MODELLER.

MINI Hatch, Cabrio og Clubman, gen. I & II.

De viste priser gælder for MINI One, One D, Cooper, Cooper D og Cooper S (model R50, R52, R53, R55, R56 & R57). Priserne gælder ikke JCW-modeller. Priser er inkl. moms, forbrugsmaterialer, reservedele og arbejdstid. Der tages forbehold for fejl og ændringer i serviceomfang.

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj