MINI VALUE SERVICE.

Tror De service på Deres MINI er meget billigere i Tyskland end i Danmark? Har De hørt, at et autoriseret MINI værksted er dyrere end frie værksteder i Danmark? Så kan De godt tro om!

MINI Value Service er et skræddersyet serviceprogram med ekstremt konkurrencedygtige priser for udvalgte MINI 3-dørs, Cabrio & Clubman, hvor alt er inkluderet i prisen. Alt arbejde udføres af højtuddannede MINI mekanikere, der anvender olie godkendt af MINI og originale MINI reservedele med to års garanti. Vi sørger også for at vaske og støvsuge bilen – alt sammen en del af den service, De får hos Jan Nygaard AS. Som en ekstra fordel, er De også dækket af MINI Vejhjælp Mobile Care – uanset bilens alder – så længe De får udført service på et autoriseret MINI værksted i Danmark.

Bundlinjen? Fremragende kvalitet og en god mavefornemmelse til en forbløffende konkurrencedygtig pris. Det kalder vi MINI Value Service.

FORLÆNG VEJHJÆLPSPAKKE.

Efter 5 år vil De fortsat være sikret dækning af MINI Vejhjælp Mobile Care i Danmark, hvis De får udført service på et autoriseret MINI serviceværksted i Danmark. Dækningen gælder så længe bilens serviceplan overholdes og følges på et autoriseret MINI værksted i Danmark.

UDEN KOMPROMISER.

Bare fordi prisen er rigtig, går vi ikke på kompromis med bæredygtigheden. Som autoriseret MINI værksted er vi certificeret efter den internationale ISO14.001 miljøstandard, der sikrer korrekt bortskafning af miljøskadelige elementer såsom batterier og olie, fokus på reducering af energiforbrug osv., så De kan trygt overlade din MINI i vores hænder.

MOTOROLIESERVICE.

Pris 1.299 kr.

Denne servicepakke omfatter:

  • Aftapning af den gamle motorolie og påfyldning af frisk olie
  • Udskiftning af oliefilter
  • Nulstilling af serviceintervalindikatoren iht. MINI’s specifikationer
  • Miljørigtig bortskaffelse af udskiftede reservedele og aftappede væsker

UDSKIFTNING AF MIKROFILTER.

Pris 599 kr.*

Et originalt mikrofilter med aktivt kul er den perfekte løsning – også for allergikere. Deres klimaanlæg desinficeres mod bakterier, og eventuelle lugtgener fjernes, så De kan køre med optimal luftkvalitet. Vores højtuddannede MINI mekanikere udskifter Deres mikrofilter med et originalt MINI mikrofilter, som forbedrer luftkvaliteten i kabinen, hvilket medfører øget sikkerhed og komfort. Desuden bliver Deres klimaanlæg desinficeret, så De får den optimale friske luft under kørsel.
Denne servicepakke omfatter:

  • Udskiftning af mikrofilter
  • Desinficering af klimaanlæg med klimarensspray
  • Miljøvenlig håndtering af gammelt mikrofilter

 

* Gældende i forbindelse med olieservice.

UDSKIFTNING AF BATTERI.

Pris 1.999 kr.*

Vi udskifter startbatteriet på Deres MINI til et kraftfuldt, holdbart MINI originalbatteri. Vores MINI mekaniker installerer det nye batteri i bilen, så De kan være sikker på, at alle elektriske komfortfunktioner virker, som de skal.
Denne servicepakke omfatter:

  • Udskiftning af startbatteri
  • Kontrol af bilens elektriske komfortfunktioner efter udskiftning
  • Miljørigtig håndtering af det gamle batteri

 

* Gælder ikke biler med start/stop-funktion.

INKLUDEREDE MODELLER.

MINI Hatch, Cabrio og Clubman, gen. I & II.

De viste priser gælder for MINI One, One D, Cooper, Cooper D og Cooper S (model R50, R52, R53, R55, R56 & R57). Priserne gælder ikke JCW-modeller. Priser er inkl. moms, forbrugsmaterialer, reservedele og arbejdstid. Der tages forbehold for fejl og ændringer i serviceomfang.

FIND JAN NYGAARD AS

Kgs. Lyngby
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os
København
Englandsvej 389
2770 Kastrup​
Telefon:
3259 4611
Mail:
Skriv til os
Ishøj
Baldersbækvej 13
2635 Ishøj​
Telefon:
4345 9933
Mail:
Skriv til os
Ejby
Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup
Telefon:
4588 6600
Mail:
Skriv til os