LØRDAG DEN 8. JUNI 2024
Kl. 11-16

BMW EXPERIENCE CENTER
Firskovvej 33, 2800 Lyngby


TITEL­SPONSOR


HOVED­SPONSOR


HOVED­LEVERANDØR

EN VERDEN
AF GASTRO­NOMI

Kom med til BMW MASTERS Food Festival 2024 og bliv præsenteret for en hel verden af gastronomi. Vi har nøje udvalgt og inviteret en række af de mest spændende gastronomiske oplevelser, Danmark har at byde på. Du har mulighed for at opleve dem alle i Lyngby den 8. juni 2024.

PROGRAM
2024

Vi er i fuld gang med at arrangere et program for dagen, der er fyldt med inspiration og spændende indblik i, hvad der rør sig i både ind- og udland. Du kan med fordel holde dig opdateret på denne side. Så snart du har sikret dig din billet til BMW MASTERS Food Festival 2024, vil du også løbende modtage opdateringer via e-mail.

UDSTILLERE
2024

Lige nu arbejder vi på højtryk for at skabe det helt perfekte udstillerprogram, der vil berøre alle aspekter af gastronomiens verden. Vi opdaterer løbende denne side med nye udstillere. Men så snart du har sikret dig din billet til BMW MASTERS Food Festival 2024, vil du løbende modtage opdateringer via e-mail.

Udtalelser fra tidligere besøgende

En helt igennem fantastisk dag, med godt vejr og god stemning!

- Besøgende, BMW MASTERS Food Festival 2023

Tak for en fantastisk dag og vi ses helt sikkert i 2024 igen. Super lækker dag med dejlig mad, drikke og kun venlige menesker.

- Besøgende, BMW MASTERS Food Festival 2023

Vældig flot arrangement og god ‘valuta’ for pengene. Dejligt at der ikke var evig kø rundt omkring, men at man kunne komme omkring smidigt.

- Besøgende, BMW MASTERS Food Festival 2023

🎉👏👏👏 Helt igennem fantastisk oplevelse. 💖

- Besøgende, BMW MASTERS Food Festival 2023

Glæder mig til næste år ✌🏼

- Besøgende, BMW MASTERS Food Festival 2023

OPLEV DANMARKS
GASTRONOMISKE FREMTID

I samarbejde med Dagrofa Foodservice afholdes BMW MASTERS Talent igen i år for at finde de største talenter blandt Danmarks kokkeelever. Fem hold á to elever stiller op til at dyste om, hvem der kan skabe den fingerfood, der imponerer gæster og dommerpanel mest. Der er et begrænset antal gæstebilletter til rådighed, der giver dig mulighed for at smage og være med til at bedømme, hvem der skal vinde 2 x 5.000 kr. og titlen som BMW MASTERS Talent 2024.

Lørdag d. 8. juni 2024

Kl. 12.00 - 14.00

BMW MASTERS Talent, en konkurrence for kokkeelevernes upcoming talenter.

MØD VINDERNE AF BMW MASTERS TALENT 2023

Vinderne af titlen som BMW MASTERS Talent 2023 gik til Hjalte Petersen og Sebastian Kruse Jørgensen fra Hvidøre Slot. I videoen kan du møde Hjalte og Sebastian, der fortæller om at være med i konkurrencen.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan køber jeg billetter til BMW MASTERS Food Festival 2024?

Du kan købe billetter til festivalen via vores online billetsystem, som du finder på denne side. Billetterne koster 250 kr. pr. person, og der er et begrænset antal tilgængelige. Vi anbefaler derfor, at du køber din billet i god tid, så du ikke går glip af denne enestående oplevelse.

Hvad er inkluderet i billetprisen?

Billetprisen inkluderer adgang til BMW MASTERS Food Festival 2024, hvor du kan opleve en verden af gastronomi, møde spændende udstillere, se inspirerende shows og smage på lækkerier fra alle udstillerne. Ønsker du adgang til BMW MASTERS Talent 2024, kan dette tilkøbes via billetsystemet.

Hvordan kommer jeg til BMW Experience Center i Lyngby?

BMW Experience Center ligger på Firskovvej 33, 2800 Kgs. Lyngby. Du kan komme dertil med offentlig transport, cykel eller bil. Hvis du vælger at køre i bil, er der gratis parkering på stedet, men i begrænset omfang, så kom i god tid hvis du vil være sikker på at få en plads tæt på indgangen.

 

Du kan finde mere information om transportmuligheder og rutevejledning via dette link: Få rutevejledning med Google Maps.

Hvordan kan jeg kontakte jer hvis jeg har yderligere spørgsmål?

Du kan kontakte os via e-mail på experience@jan-nygaard.dk eller via telefon på 45 88 66 00. Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, kommentarer, ris eller ros.

Jeg vil gerne blive udstiller til BMW MASTERS Food Festival 2024, kan jeg det?

Ønsker du at blive udstiller til dette års BMW MASTERS Food Festival er du velkommen til at kontakte os via e-mail på experience@jan-nygaard.dk for at høre nermere.


TITEL­SPONSOR


HOVED­SPONSOR


HOVED­LEVERANDØR

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj