LØRDAG DEN 8. JUNI 2024
Kl. 11-16

BMW EXPERIENCE CENTER
Firskovvej 33, 2800 Lyngby


TITEL­SPONSOR


HOVED­SPONSOR


HOVED­LEVERANDØR

EN VERDEN
AF GASTRO­NOMI

Kom med til BMW MASTERS Food Festival 2024 og bliv præsenteret for en hel verden af gastronomi. Vi har nøje udvalgt og inviteret en række af de mest spændende gastronomiske oplevelser, Danmark har at byde på. Du har mulighed for at opleve dem alle i Lyngby den 8. juni 2024.

PROGRAM
2024

Vi er i fuld gang med at arrangere et program for dagen, der er fyldt med inspiration og spændende indblik i, hvad der rør sig i både ind- og udland. Du kan med fordel holde dig opdateret på denne side. Så snart du har sikret dig din billet til BMW MASTERS Food Festival 2024, vil du også løbende modtage opdateringer via e-mail.

Udtalelser fra tidligere besøgende

En helt igennem fantastisk dag, med godt vejr og god stemning!

- Besøgende, BMW MASTERS Food Festival 2023

Tak for en fantastisk dag og vi ses helt sikkert i 2024 igen. Super lækker dag med dejlig mad, drikke og kun venlige menesker.

- Besøgende, BMW MASTERS Food Festival 2023

Vældig flot arrangement og god ‘valuta’ for pengene. Dejligt at der ikke var evig kø rundt omkring, men at man kunne komme omkring smidigt.

- Besøgende, BMW MASTERS Food Festival 2023

🎉👏👏👏 Helt igennem fantastisk oplevelse. 💖

- Besøgende, BMW MASTERS Food Festival 2023

Glæder mig til næste år ✌🏼

- Besøgende, BMW MASTERS Food Festival 2023

MØD ÅRETS UDSTILLERE

Ahaaa Engros

Hverdagsdelikatesser med et strejf af Ahaaa – stedet for smagsoplevelser, der krydrer og giver farve til hverdagen.

Darios Truffles

Darios Truffles er førende leverandør af friske trøfler og tilhørende produkter til restauranter og butikker i Danmark og norden.

Kelleris Vingaard

Dansk producerede hvidvin, rødvin, mousserende vin og hedvin af højeste kvalitet.

NODA

Not a soda! Altid ægte frugt, ægte smag og få kalorier. Et dansk, økologisk alternativ til sodavand. NODA er en lækker vand med bobler og 30% presset frugt. Forfriskende anderledes.

Warpigs

Køb din frokost hos Warpigs der byder på autentisk Texas BBQ og specialøl.

Riceknife

Danske køkkenknive i luksusklassen med mål om at omdefinere designet af køkkenknive, med sloganet 'Verdens mest interessante knive.

Slagter Lund

Gourmetslagter med fokus på fersk kød af højeste kvalitet og hjemmelavede specialiteter.

aioss

Prøv innovative kosttilskudsløsninger og lær, hvordan aioss gør det nemt for dig at hæve din personlige sundhedsbaseline. Scoop. Shake. Drink.

ILVE

Oplev eksklusive hvidevarer i topklasse til enhver smag fra ILVE.

KONTRA Coffee

Ansvarligt handlet kaffe fra hele verden.

Oluf Brønnum & Co

Få et smugkig på Brønnums brede udvalg af køkkenudstyr i topklasse.

Wineandbarrels

Vinentusiaster og specialister indenfor vinindretning. Find markedets bedste og største udvalg af vinkøleskabe, vinreoler og eksklusivt vintilbehør.

Doing Zero

Få muligheden for at drikke velsmagende øl uden alkohol. Om det er til frokosten, sammen med vennerne, på båden eller til fyraften, så giver DOING ZERO dig dette.

The Sparkling T

Det københavnske brand The Sparkling T tilbyder et udvalg af alkoholfrie og lavalkoholholdige mousserende drikke baseret på koldbrygget te.

ARENSBAK

Et fantastisk alkoholfrit alternativ til vinen. Fermenteret te, der er lagret på egetræ og videreforarbejdet med tilsætning af bær, grøntsager og lakrids.

ISH

Oplev alkoholfri cocktails (G&T, Mojito, Spritz, Daiquiri og Paloma) i ISH strandbaren.

Mikkeller

Oplev hvad øllets verden har at byde på, både de velkendte stilarter, men også de mere moderne.

Supermarco

Italiensk mad og vin af høj kvalitet. Smag forskellen hos Supermarco.

Holger Frederiksens Efts

Lækre franske delikatesser, som kan nydes hele sommeren sammen en et skønt glas rosé.

Hansens

Økologisk is af frisk lokal mælk og fløde.

Made by Mama

Unikke Italienske produkter, som repræsenterer det ypperste, og i kombination med hinanden skaber helt unikke oplevelser.

BeGin Copenhagen

Økologisk Gin fra destilleri i Haslev. BeGin er skabt til de nysgerrige, til dem der nyder glæden ved opdagelse og søger oplevelser ud over det sædvanlige.

JensenGrill

JensenGrill udvikler og producerer kombigrill med røg, kul og gas. Der bliver serveret forskellige delikatesser fra grillen.

Far & Søn

Et udvalg af mousserende, forfriskende, elegante alkoholfri vinalternativer ("proxies"). Drikkevarer, der inkluderer alle gæster og efterlader en varig oplevelse. Oplev samtidigt Gnista's alkoholfrie rødvins-alternativer og spirits.

Sylvest & Co

Oplev den ultimative køkkenmaskine. Tysk designet og produceret.

Elg Gin

Oplev den nye G&T der er fremstillet af den guldvindende Elg No. 1 samt tonic fremstillet af Master distiller Henrik Elsner specielt til netop denne G&T.

Rotunden

Rotunden byder på vin og alverdens specialiteter i højeste kvalitet.

By Cortsen

Når snacks ikke bare er snacks. Ekstraordinære snacks til dig, der har en forkærlighed for kreativ gastronomi.

Udstillerlisten opdateres løbende.

UDSTILLERE
2024

Lige nu arbejder vi på højtryk for at skabe det helt perfekte udstillerprogram, der vil berøre alle aspekter af gastronomiens verden. Vi opdaterer løbende denne side med nye udstillere. Men så snart du har sikret dig din billet til BMW MASTERS Food Festival 2024, vil du løbende modtage opdateringer via e-mail.

OPLEV DANMARKS
TOPKOKKE I AKTION

Fem af Danmarks største og mest talentfulde kokke dyster om titlen som BMW Master samt en præmiecheck på 25.000 kr. og en BMW i ét år. Konkurrencen er på højeste niveau og kokkene er fra nogle af de mest anerkendte og omtalte restauranter i Danmark.

Book en plads ved et bord (8 personers bord) og overvær hele konkurrencen for til sidst at nyde menuen fra én af de dystende kokke.

Ønsker De at booke et helt bord skal De købe 8 pladser eller kontakte os på mail: experience@jan-nygaard.dk

MØD DE FEM HOLD

MØD DE TRE DOMMERE

Det er med stor glæde, at vi præsenterer de tre eminente kokke, som skal bedømme nogle af Danmarks mest talentfulde unge kokke ved BMW Masters kokkekonkurrencen. Dommerne repræsenterer samlet set hele fem Michelin-stjerner og bringer med sig en enorm ekspertise og kulinarisk indsigt.

Eric Vildgaard
Eric Vildgaard er en dansk kok og medejer af restaurant Jordnær beliggende i Gentofte. Lige nu løber han med alle overskrifterne på den kulinariske scene, efter han og Jordnær for få dage siden modtog deres 3. Michelinstjerne, som samtidig er den 3. danske restaurant med tre stjerner. Han har opnået stor anerkendelse for sin gastronomiske ekspertise og for sin kreative tilgang til madlavning og hans evne til at kombinere lokale, sæsonbetonede råvarer på innovative måder.
Hans karriere inden for gastronomi har været præget af hårdt arbejde og dedikation, og han har formået at etablere sig som en af de førende kokke i Danmark. Restaurant Jordnær har høstet stor ros fra både kritikere og gæster for sin elegante og velsmagende menu, som ofte indeholder elementer fra det nordiske køkken.

Amanda Grønning
Amanda Grønning, souschef på Dragsholm Slot har netop været med til at sikre Dragsholm Slot en ny Michelin-stjerne i 2024. Hun er kendt for sin kreative tilgang til moderne dansk køkkenkunst og har en skarp sans for detaljen. Amanda er også vinder af BMW Masters Kokkekonkurrencen 2023, hvilket gør hende til en særlig inspirerende figur for deltagerne i år.

Brian Mark Hansen
Brian Mark Hansen, Danmarks forsvarende vinder af VM for kokke, kendt om Bocuse d’or. Han er berømmet for sit arbejde som køkkenchef på restauranten Søllerød Kro, en af Danmarks mest prestigefyldte restauranter, som ligger i Holte. Under hans ledelse har Søllerød Kro endnu engang modtaget en Michelin-stjerne i 2024 og fået stor anerkendelse for sin elegante og innovative tilgang til det klassiske franske køkken kombineret med nordiske elementer.
Brian Mark Hansen har en stærk passion for madlavning og er kendt for sin evne til at forvandle sæsonens bedste råvarer til raffinerede retter. Han er også blevet hyldet for sin kreativitet og tekniske dygtighed, som gør ham til en fremtrædende figur i den danske gastronomiske scene.

OPLEV DANMARKS
GASTRONOMISKE FREMTID

I samarbejde med Dagrofa Foodservice afholdes BMW MASTERS Talent for at finde de største talenter blandt Danmarks kokkeelever. To hold á to elever stiller op til at dyste om, hvem der kan skabe den fingerfood, der imponerer gæster og dommerpanel mest. Der er et begrænset antal gæstebilletter til rådighed, der giver dig mulighed for at smage og være med til at bedømme, hvem der skal vinde 2 x 5.000 kr. og titlen som BMW MASTERS Talent 2024.

Lørdag d. 8. juni 2024

Kl. 12.00 - 14.00

BMW MASTERS Talent, en konkurrence for kokkeelevernes upcoming talenter.

MØD VINDERNE AF BMW MASTERS TALENT 2023

Vinderne af titlen som BMW MASTERS Talent 2023 gik til Hjalte Petersen og Sebastian Kruse Jørgensen fra Hvidøre Slot. I videoen kan du møde Hjalte og Sebastian, der fortæller om at være med i konkurrencen.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan køber jeg billetter til BMW MASTERS Food Festival 2024?

Du kan købe billetter til festivalen via vores online billetsystem, som du finder på denne side. Billetterne koster 250 kr. pr. person, og der er et begrænset antal tilgængelige. Vi anbefaler derfor, at du køber din billet i god tid, så du ikke går glip af denne enestående oplevelse.

Hvad er inkluderet i billetprisen?

Billetprisen inkluderer adgang til BMW MASTERS Food Festival 2024, hvor du kan opleve en verden af gastronomi, møde spændende udstillere, se inspirerende shows og smage på lækkerier fra alle udstillerne. Ønsker du adgang til BMW MASTERS Talent 2024, kan dette tilkøbes via billetsystemet.

Hvordan kommer jeg til BMW Experience Center i Lyngby?

BMW Experience Center ligger på Firskovvej 33, 2800 Kgs. Lyngby. Du kan komme dertil med offentlig transport, cykel eller bil. Hvis du vælger at køre i bil, er der gratis parkering på stedet, men i begrænset omfang, så kom i god tid hvis du vil være sikker på at få en plads tæt på indgangen.

 

Du kan finde mere information om transportmuligheder og rutevejledning via dette link: Få rutevejledning med Google Maps.

Hvordan kan jeg kontakte jer hvis jeg har yderligere spørgsmål?

Du kan kontakte os via e-mail på experience@jan-nygaard.dk eller via telefon på 45 88 66 00. Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, kommentarer, ris eller ros.

Jeg vil gerne blive udstiller til BMW MASTERS Food Festival 2024, kan jeg det?

Ønsker du at blive udstiller til dette års BMW MASTERS Food Festival er du velkommen til at kontakte os via e-mail på experience@jan-nygaard.dk for at høre nermere.


TITEL­SPONSOR


HOVED­SPONSOR


HOVED­LEVERANDØR

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj