THE XM.

DEN FØRSTE BMW XM

Eksklusiv, ekspressiv og elektrificeret: Den nye BMW XMs bilkoncept kombinerer et imponerende udtryk med high performance-egenskaberne ved en BMW M og kraftfuld plug-in-hybrid-teknologi i nyeste generation:

  • Ultimate electrified M Power 480 kW (653 hk) som plug-in-hybrid takket være en nyudviklet V8-motor
  • Et ekspressivt design: Udadvendt og ikonisk formsprog
  • Indvendigt luksusudstyr: M Lounge på bagsædet, skulpturelt, indirekte belyst loft og eksklusive materialer som vintagelæder

DET UDVENDIGE DESIGN PÅ DEN NYE BMW XM.

HØJDEPUNKTER UDVENDIGT PÅ DEN NYE BMW XM.

Frontdesign.

Den ikoniske front i BMW luksusstil imponerer med iscenesættelsen af nyrebelysningen "Iconic Glow" med et tyndt M typisk dagkørelys. Den markante nyre formidler luksus og eksklusivitet med det integrerede BMW XM logo og eksklusive detaljer i Night Gold. Den kraftfuldt skulpturerede motorhjelm glider over i to power domes.

Sidedesign.

Sidevisningen kombinerer en karakterfuld udformning i coupéstil med kraftfulde proportioner og designhøjdepunkter som de mørkeste ruder i hele BMWs modeludvalg. Såvel de eksklusive letmetalhjul på 23'' og detaljebåndet, der gør den nye BMW XMs formgivning helt unik, virker særligt eksklusive i accentfarverven Night Gold.

Hækdesign.

De lodrette og sekskantede dobbelte M slutrør tilfører hækken et helt unikt udtryk med de guldfarvede diffusordetaljer og det nye XM logo. BMW laserlogoer i begge sider af bagruden henviser til BMW M1 – den seneste "M only"-model. De omløbende baglygter understreger den robuste, brede fremtoning sammen med hjulkasserne.

DET INDVENDIGE DESIGN I DEN NYE BMW XM.

HØJDEPUNKTER INDVENDIGT I DEN NYE BMW XM.

Belyst loft.

Loftet med indirekte belysning imponerer med sin tredimensionelle prismestruktur. Med stemningsfuldt omgivelseslys iscenesættes de forskellige lysdesign som f.eks. velkomstscenariet på imponerende vis. Farvevalget kan tilpasses de individuelle behov alt efter køremodus og stemning.

M Lounge.

M Lounge sikrer en unik rumfornemmelse. Sædefladen i ét stykke og detaljer som diamantformede strukturer i nakkestøtter og syninger formidler komfort og luksus. I kombination med det skulpturelle loft med indirekte belysning samt mørke ruder og komfortpuder skaber det en ny form for rumfornemmelse.

Eksklusivt vintagelæder.

Det nye læder i vintagestil fascinerer med sin naturlige struktur og kvalitet og sætter et elegant præg på dørbeklædninger og instrumentbræt. Materialet har eksklusiv premiere i den nye BMW XM og fremstår unikt og individuelt i hver enkel bil takket være de særlige forarbejdnings- og forædlingsprocesser.

KØREDYNAMIKKEN I DEN NYE BMW XM.

8-cylindret plug-in-hybrid-motor.

Den 8-cylindrede plug-in-hybrid-motor repræsenterer ren køreglæde, suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. Takket være det virtuose samspil med en kraftig elmotor på 145 kW har V8-motoren på 4,4 liter i BMW XM kun fremdrift for øje – ikke mindst takket være to turboladere, fuld variabel Valvetronic-ventilstyring og strålestyret direkte indsprøjtning.

Adaptiv M undervogn Professional.

Den adaptive M undervogn Professional overbeviser med sportslig køremåde uden at gå på kompromis med komforten. Det integrerede aktive styretøj stabiliserer bilen ved højere hastigheder og reducerer samtidig venderadius. Aktive krængningsstabilisatorer reducerer sideværts karrosseribevægelser og forbedrer derved køredynamik og komfort.

M sportdifferentiale.

M sportdifferentialet overfører din bils effekt optimalt til vejen. Det fordeler drivkraften variabelt mellem baghjulene og forbedrer dermed traktionen og kørestabiliteten i forskellige situationer - f.eks ved acceleration ud af kurver, ved høj kurvehastighed eller skiftende vejunderlag.

DEN NYE BMW XM – INDTRYK.

Ekspressivt formsprog med langstrakt, kraftfuldt struktureret motorhjelm.

En umiskendelig coupéagtig silhuet: Detaljebåndet i Night Gold, en hentydning til BMW M1.

Motorhjelmen følger den markante nyre og udvider dens konturer.

Luksuriøs backstage-fornemmelse i M Lounge med atmosfærisk omgivelseslys.

M multifunktionssæder til fører og forsædepassager med belyste M logoer i nakkestøtterne.

Elegant, tofarvet dørdesign med vintagelæder og integreret Bowers & Wilkins Diamond surroundsound-system.

DEN NYE BMW XM LABEL RED.

Den nye BMW XM Label Red* forventes at kunne leveres fra slutningen af 2023:

  • Endnu mere dynamik takket være 550 kW (748 hk) og 1000 Nm
  • Udvendigt skaber flader i accentfarven Toronto Red et imponerende udtryk som kontrast til bilfarven Frozen Carbon Black
  • Indvendigt gør farveskemaet i rød og sort et ekstra stort indtryk og løber således med hele opmærksomheden sammen med de editionspecifikke detaljer

* Foreløbige oplysninger og foreløbig visning

ELEKTRISK KØREOPLEVELSE I DEN NYE BMW XM.

Innovative teknologier til elektrisk kørsel og opladning.

Du får det bedste fra to verdener: Den nye BMW XM plug-in-hybrid.

  • Op til 82–88 km e-rækkevidde (WLTP) og intelligente køremodi for fuld fleksibilitet
  • Maksimal køreglæde og optimal forbrugsoptimering
  • Kraftig forbrændingsmotor med 360 kW (489 hk) og BMW eDrive drev med 145 kW (197 hk)

M Hybrid.

Med et tryk på en knap kan du skifte mellem kørsel udelukkende på strøm og hybridfunktionen, hvor elmotoren og den kraftige V8-motor arbejder sammen. Intelligente køremodi sørger for at optimere køreoplevelsen.

En rækkevidde på op til 82–88 km med den nye BMW XM.

Det effektive BMW eDrive drev med 145 kW (197 hk) giver mulighed for en e-rækkevidde på op til 82–88 km WLTP. Således er du sikret nærmest lydløs og udledningsfri kørsel lokalt.

BMW Charging.

Lige meget om det er hjemme eller på farten: BMW Charging tilbyder dig skræddersyede ladeløsninger til enhver situation. Oplad din bil i hele Europa med et af de største offentlige ladenetværk, der hele tiden vokser. Kontrollér din BMWs ladestatus, og planlæg nemt og bekvemt dine køreture i My BMW app.

COCKPIT OG TEKNOLOGIER I DEN NYE BMW XM.

M specifikke instrumenter og betjeningskoncept

M specifikt visningskoncept med BMW Operating System 8.

Med BMW Operating System 8 bliver visningerne i cockpittets M specifikke og multifunktionelle instrumentdisplay ekstra dynamiske. Alt efter køresituationen skifter det mellem tre forskellige indstillinger: Sport, Road eller Track – og prioriterer de ønskede visninger til kørestilen for føreren.

BMW Curved Display.

Det udelte BMW Curved Display viser din bil i stor skala og på en overskuelig måde. Det kombinerer et instrumentdisplay på 12,3'' og et Control Display på 14,9'' med touchfunktion. Betjeningen er ergonomisk optimeret og intuitiv. Takket være den stilfulde integration i dashboardet er Curved Display desuden lidt af et blikfang.

M opsætning.

Med M opsætningen kan du skabe den køreoplevelse, som du ønsker. Konfigurér køredynamiske parametre, der lever op til dine individuelle krav. Det er muligt at indstille drev, undervogn, styretøj, bremser, rekuperation og firehjulstrækket M xDrive. Du kan let kalde den gemte konfiguration frem med ratknapperne M1 og M2.

Connectivity og digitale services

Personal eSIM.

Lige meget om det er til telefonopkald eller brug af data – med et Personal eSIM benytter du også dit eget mobilabonnement til din BMW. Det er ikke nødvendigt, at din smartphone befinder sig i bilen. Du får glæde af en bedre modtagelse, fordi du automatisk benytter bilens udvendige antenner. Mere konnektivitet: Din BMW er 5G-kompatibel og udstyret med et WLAN hotspot.

Komfortadgang.

Bliv fri for at finde bilnøglen frem: Med komfortadgang låser dit M-køretøj automatisk dørene op. Bilen registrerer allerede din bilnøgle på lang afstand – så behøver du ikke længere at lede i lommerne efter den. I stedet for en klassisk nøgle kan du også bruge en kompatibel smartphone som Digital Key Plus eller Key Card.

Opladerplade til wireless opladning.

Mere orden, mere komfort: Med en opladerplade til wireless opladning kan du oplade din smartphone trådløst – så bliver det ikke lettere. Det udvidede fralægningsområde, der er let at nå, har også plads til større enheder, og du slipper for irriterende afdækninger og kabelrod. Og det hele bliver ikke mere sikkert: De

Køreassistentsystemer

Driving Assistant Professional.

Et ægte allround-talent: Driving Assistant Professional holder ikke kun den ønskede hastighed og afstanden til den forankørende, men sørger også for at holde din BMW i vognbanen ved hjælp af styreindgreb. Det er især en aflastning på lange køreture. Yderligere funktioner hjælper dig med at undgå kollisioner og hastighedsoverskridelser.

Parking Assistant Plus.

Med Parking Assistant Plus bliver det lettere at parkere og manøvrere bilen. Til udstyret hører bl.a. et Surround View-system med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktion Active Park Distance Control, parkeringsassistent med længde- og tværføring samt bakassistent.

Håndfri kørsel op til 60 km/t.

Med Driving Assistant Professional er det muligt at fjerne hænderne fra rattet ved en hastighed på op til 60 km/t på motorvej. Et kamera sørger for at holde øje med førerens opmærksomhed, så der altid er garanti for fuld sikkerhed.

TEKNISKE DATA FOR DEN NYE BMW XM.

Effekt i kW (hk) ved 1/min:

480 (653)/800

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

4,3

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:  

1,6–1,5

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

36–33

HØR MERE OM DEN NYE BMW XM

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi Dem når der er nyheder.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Ved at trykke på 'Registrér' herunder accepterer De at Jan Nygaard AS må kontakte Dem via e-mail, brev og telefonisk med informationer om BMW XM. De accepterer samtidigt vores datapolitik.

Mange tak for Deres henvendelse

FIND JAN NYGAARD AS

Showroom og værksteder

Kgs. Lyngby
BMW & MINI Showroom

Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

København
BMW & MINI Showroom og værksted

Englandsvej 389
2770 Kastrup

Hillerød
BMW Showroom og værksted

Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Værksteder

Ejby
BMW & MINI værksted

Erhvervsvej 1-7
2600 Glostrup

Ishøj
BMW & MINI værksted

Baldersbækvej 13
2635 Ishøj